Spring naar bijdragen

Tabaqui

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Tabaqui

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Extrex Venture
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  5 jaar
 • Lengtegraad
  5.05867
 • Breedtegraad
  52.05352

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  utrecht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tabaqui

  Site terug van weggeweest.

  moeten we de wachtwoorden resetten/vervangen??
 2. Tabaqui

  c:geo kan niet inloggen

  Bij mij zit onderaan het startscherm (Live kaart; dichtbij; opgeslag..; etc; etc) een dubbele balk met: GC-inlognaam-ingelogd-nederland.utrecht. Als ik hierop klik, opent zich een nieuwe pagina; genaamd Diensten met een hele lijst Geocaching.com//openchaching.xx. Klik dan op "geocaching.com". Nieuwe pagina "Geocaching.com" -> instellingen. hierop je naam en wachtwoord invullen zoals bekend bij Geocaching.com. Dan op "Controleer authenticatie"
 3. Tabaqui

  Het nieuwe forum is actief

  Misschien niet voor hier....? Maar als ik inlog bij het Forum zie ik dat mijn profiel voor 0% complete is. Maar ik heb mijn e-mail; divice en lokatie ingevuld. Maar ik heb geen twitter en face-book. Ik zou zeggen: Your Profile 60% complete. Zie ik iets over het hoofd?
 4. Tabaqui

  Nieuwe Website / Verhuizing

  de site ziet er mooi uit. Een kleine op/aanmerking: op de "oude" site was op de begin pagina gelijke een lijstje met de laatst ,aangevulde, topic's van het Forum. Wist ik gelijk wat er speelde op het forum. Mag dat terug komen?
 5. Tabaqui

  Waarom Een Foto Met Gps?

  Kan je geen screen-shot maken van de cache-app met de coördinaten zichtbaar?
 6. Tabaqui

  Vraagje Ivm Cartografie

  Als ik zoek via "DuckDuckGo" zie ik dat OpenTopomap een onderdeel van OSM maar niet meer ondersteund wordt. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/OpenTopoMap Evenals de Freizeitkarte. Ik gebruik ook kaarten van OSM. Voordeel is dat het ook in het nederlands is.
 7. Tabaqui

  Trackable Opnieuw Beginnen

  Al contact opgenomen met de cache-eigenaar waarin ie (gender-neutraal ) is gedropt?
 8. Tabaqui

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Hmm, ik snap iets niet. Na 140 reactie's zijn er dus cachers die het vervelend vinden die het erg vinden als ze een ingevuld "puzzelboekje" ergens tegenkomen; Zijn er cachers het niet uitmaakt en voor de tocht gaan en cachers die deze discussie geamuseerd lezen en er het hunne van denken. Maar dan de "Mega-cachers" die het voor de eer en prestatie zouden doen. Welke? Krijg je voor je 10.000 plus founds een op perkement in vergulde letters geschreven oorkonde, en een vet leren medaille uitgereikt door de CO van Geo-punt-com/nl? Als dat zo is wanneer gebeurdt dit dan? En waar?
 9. Tabaqui

  Profiel /banners

  Bij mij staan ze "gewoon" in/achter het "Info" tabblad. Ook als ik terug ga naar de oude pagina staan ze op de profielpagina
 10. Tabaqui

  App Op Telefoon

  Ik weet niet wat je verstaat onder de originele geocach app. maar als je in de gratis app inlogt zou het volgens mij goed moeten gaan. ikzelf gebruik ook een I-padje en een Samsung. bij de Apple heb ik wel wat geld staan (tegoed kaartjes), de samsung(Playstore) heb ik nog voor de tijd dat er geen tegoed kaartjes van playstore legaal in nederland waren. ik heb dan ook maar een keer betaald. Of zie ik iets over het hoofd??
 11. Tabaqui

  Geocaching Stempel, Waar Te Bestellen?

  Ik heb mijn stempel bij http://www.geocachingshop.nl gekocht. Wel even zoeken naar "log stempels". ook voor andere Cache spullen of kado's.
×