Spring naar bijdragen

Tabaqui

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Tabaqui geplaatst

 1. Tabaqui

  Adventures app

  Sta je maar op 3 meter! zelfs als de afstand op 1 meter staat dan wordt er nog niet gelogd. Kijk je dan op; blijk je op 20 meter van het object te staan( midden op de straat) Zelfs als je de lokatie opzoekt met Google Maps klopt het niet. En dit niet met één device, maar met meerdere en op verschillende tijden. Hierover iets melden kan pas als alle objecten gelogd zijn. Knap waardeloos dus. De app dan ook zo snel mogelijk verwijdert.
 2. moeten we de wachtwoorden resetten/vervangen??
 3. Tabaqui

  c:geo kan niet inloggen

  Bij mij zit onderaan het startscherm (Live kaart; dichtbij; opgeslag..; etc; etc) een dubbele balk met: GC-inlognaam-ingelogd-nederland.utrecht. Als ik hierop klik, opent zich een nieuwe pagina; genaamd Diensten met een hele lijst Geocaching.com//openchaching.xx. Klik dan op "geocaching.com". Nieuwe pagina "Geocaching.com" -> instellingen. hierop je naam en wachtwoord invullen zoals bekend bij Geocaching.com. Dan op "Controleer authenticatie"
 4. Misschien niet voor hier....? Maar als ik inlog bij het Forum zie ik dat mijn profiel voor 0% complete is. Maar ik heb mijn e-mail; divice en lokatie ingevuld. Maar ik heb geen twitter en face-book. Ik zou zeggen: Your Profile 60% complete. Zie ik iets over het hoofd?
 5. de site ziet er mooi uit. Een kleine op/aanmerking: op de "oude" site was op de begin pagina gelijke een lijstje met de laatst ,aangevulde, topic's van het Forum. Wist ik gelijk wat er speelde op het forum. Mag dat terug komen?
 6. Kan je geen screen-shot maken van de cache-app met de coördinaten zichtbaar?
 7. Tabaqui

  Vraagje Ivm Cartografie

  Als ik zoek via "DuckDuckGo" zie ik dat OpenTopomap een onderdeel van OSM maar niet meer ondersteund wordt. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/OpenTopoMap Evenals de Freizeitkarte. Ik gebruik ook kaarten van OSM. Voordeel is dat het ook in het nederlands is.
 8. Al contact opgenomen met de cache-eigenaar waarin ie (gender-neutraal ) is gedropt?
 9. Tabaqui

  Profiel /banners

  Bij mij staan ze "gewoon" in/achter het "Info" tabblad. Ook als ik terug ga naar de oude pagina staan ze op de profielpagina
 10. Tabaqui

  App Op Telefoon

  Ik weet niet wat je verstaat onder de originele geocach app. maar als je in de gratis app inlogt zou het volgens mij goed moeten gaan. ikzelf gebruik ook een I-padje en een Samsung. bij de Apple heb ik wel wat geld staan (tegoed kaartjes), de samsung(Playstore) heb ik nog voor de tijd dat er geen tegoed kaartjes van playstore legaal in nederland waren. ik heb dan ook maar een keer betaald. Of zie ik iets over het hoofd??
 11. Ik heb mijn stempel bij http://www.geocachingshop.nl gekocht. Wel even zoeken naar "log stempels". ook voor andere Cache spullen of kado's.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...