Spring naar bijdragen

soldier24

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  5 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. soldier24

  Fotolog

  Ik heb even jullie adviesen bekeken en heb daarmee mijn keuze gemaakt. ik heb inmiddels contact opgenomen met een vriendelijk berichtje over z’n log met de cacher om te kijken voor een tussenoplossing. Het is een beetje knullig om z’n log zonder bericht te verwijderen. voor mij is de vraag beantwoord! bedankt voor jullie adviezen.
 2. soldier24

  Fotolog

  Hallo, Ik kreeg vandaag 2 logs binnen in m`n mailbox van een cacher die mijn Geocaches bezocht heeft. Echter heb ik bij deze log wat twijfels over of ik het als een geldige log moet rekenen of niet. Als log stond oa: "Geen pen bij ons. Helaas met foto loggen." en bij een andere cache van mij "Gelogd met foto." Met daarbij een foto van m`n cache in beeld, hetzij zelfs de binnenkant. Op de Geocaching website kon ik niet helemaal duidelijk vinden over hoe en wat. Hoe zouden jullie deze logs rekenen?
 3. Een update over de TB: Op 3 augustus wilde ik toch even de CO van de cache een prive bericht sturen. Net voordat ik zijn profiel wilde openen dook hij weer op met foto zelfs. (hij dook in belgië op ipv de cache waar hij in zat) Voor mij is eigenlijk de vraag nu beantwoord voor toekomstige verdwijning. Bedankt voor jullie reacties, en wie weet tot ziens in het veld.
 4. Bedankt voor de adviezen, ik wacht nog een paar weken en dan kijk ik even of ik contact op kan nemen met de CO van de cache, misschien heeft hij `m gespot tijdens de controle. Zo niet dan laat ik `m enkele weken later opnieuw reizen maar de kilometers blijven behouden, evenals de logs. Mede cachers hebben de moeite gedaan dus ik zie eigenlijk geen reden om ze weg te halen, ik vind de logjes gewoon te leuk, dus ik laat ze staan. Deze vraag is nu voor mij beantwoord en kan ik met een gerust hart naar m`n geo-bedje gaan... Fijne avond!
 5. De cache is 7x bezocht sinds dat hij gedropt is. Ik heb de logs bekeken van de cache en ik zie helaas niet dat ze een TB hebben meegenomen dus ik wacht even tot eind augustus en dan ga ik kijken of ik een nieuwe kan maken zodat hij weer verder kan reizen. tnx voor de reacties!
 6. 100% weet ik niet, hij ligt al erg lang in een geocache. (2 maanden) dus ik vroeg me al een tijdje af of dat kon. De orginele tag heb ik hier nog liggen maar heb een aangepaste gemaakt met de code van die tag erop. Aan het hangertje dat je op de onderstaande foto ziet zit de tb-code op. (deze is op dit moment op reis) Dit was natuurlijk mijn eerste TB en wilde voorzichtig zijn omdat ik er nog nooit eentje op reis heb laten gaan toen. Dus wat ik begrijp uit je bericht is het dus verstandig om `m verder te laten gaan zonder de logjes te verwijderen als ik `m opnieuw wil laten reizen. Geen idee of ik ergens nog zo`n heftruckje heb liggen......
 7. Hallo, Ik heb een TB die al even op reis is en ergens is verdwenen want ik hoor er totaal niks meer van. Mijn vraag is: Kan ik m`n TB code opnieuw gebruiken (dus helemaal vanaf 0 laten beginnen) en `m op reis sturen als een nieuw voorwerp? Hoe kan ik dat het beste doen? De originele tags heb ik hier nog liggen. Een foto sleutelhanger met de tb-code erop zit aan de oude, dit was m`n eerste TB dus ik was er voorzichtig mee dus vandaar dat ik een kopie aan een fotosleutelhanger meestuurde met het voorwerp.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...