Spring naar bijdragen

Mikijo

Leden
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Aalsmeer

Recente profielbezoeken

2625 profielweergaven
 1. Ook ik heb met regelmaat (gehad) dat het GPX bestand wel op het SD kaartje staat, maar er geen caches zichtbaar zijn in de Dakota. Sinds ik de naam van het GPX bestand steeds verander bij een vernieuwd GPX bestand (cache en caches wissel ik af) nooit meer een probleem.
 2. Wel een groot prijsverschil: Fenix TK35 voor behoorlijk minder. Ben zelf overigens heel tevreden met LD21, waar 2x gewone oplaadbare penlite in gaat.
 3. Mikijo

  Geocaching Maps Veranderd?

  Heb je aan de linkerkant de filter/zoek balk in je scherm? Zo niet, dan even met de muis naar links en op het pijltje in het balkje klikken.
 4. Op het kleine kaartje op de cachepagina wordt bij mij inderdaad het icoontje verplaatst naar het gecorrigeerde coördinaat. Maar als je de kaart opent in 'view larger map' dan staat het icoontje op de originele plek... niet echt logisch, hopelijk wordt dit nog aangepast.
 5. Bij mij werkt het wel, alleen is de tekst die boven de kolom staat een beetje misleidend. Er staat inderdaad laatst gevonden, maar dit is (bij mij op het scherm) in ieder geval de datum waarop mijn vriend de cache gevonden heeft. Daaronder staat de datum waarop ik 'm gevonden heb (of niet).
 6. Mikijo

  Kalender?

  Leuk dat het een jaarkalender wordt. Zelf zijn we voor 2011 al voorzien. Wil me bij deze vast opgeven voor een 2012 versie! Enne... de mei 2011 t/m mei 2012 lijkt me leuk om kado te doen aan een vriend van ons die regelmatig met ons meeloopt en sinds kort een eigen account heeft. En daarnaast ook gek van fotografie! Jarig begin april?? Uitdaging!! Nee hoor, wat in het vat zit....
 7. Mikijo

  Kalender?

  Leuk een kalender, ik ben voor een week of maand kalender die je kunt gebruiken om de familie bezigheden te noteren. 2011 of als het jaar al te ver is voor 2012 !!! Graag zo'n kalender vind je nergens. Meen dat ik dit jaar ca 15,- kwijt was (ook zelf gemaakt).
 8. Mikijo

  Onbekende Cache Gevonden???

  Wij zijn er vorig jaar ook een tegengekomen: http://www.cistes.net/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...