Spring naar bijdragen

Team Chaos74

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Team Chaos74

 • Verjaardag 15-11-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Sony Ericsson Neo
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Augustus 2012

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Den Helder
 1. Wij willen voor de zomervakantie een nieuwe autonavigatie kopen (of eventueel nieuwe kaarten voor onze huidige kruidvat navman). Nu lijkt het ons handig om onder het rijden te kunnen zien waar een cache zou liggen. Wij hebben wel interesse in een Garmin Nuvi40 met liftime update. Heeft het wel wat nut om een autonavigatie met caches te hebben? Wij hebben een garmin oregon 450 en een sony smartphone om te cachen, het gaat ons dus puur om caches onderweg.
 2. Ik heb gekozen voor 1. Tradi, 2. Mysterie, 3 Multi. Dit omdat het zo ook staat in onze statistieken. Maar tegenwoordig lopen we vaker een Multi dan een mysterie, dus wellicht dat het de volgende keer dat het gevraagd word anders om is.
 3. Team Chaos74

  Inspectie Spiegels

  Hoi Rabbit Hill, opmeer is inderdaad niet zo ver weg. 2 wkn geleden nog in hoorn geweest maar toen wist ik het helaas niet... Ik houd het even in gedachten, kunnen vast in éën van de weekenden wel wat cachen in de buurt van opmeer.... Dank voor de tip!
 4. Team Chaos74

  Inspectie Spiegels

  Hm nou in Den Helder al een paar keer gekeken en ook gevraagd maar ik kan de magneet niet vinden.
 5. Team Chaos74

  Per Ongeluk Grabbed

  Broodje..?? Wat denk je van onze GPS, Tablet, water, rolletje snoep, tandeborstel (o nee, die niet..), wilde al virtueel de politie bellen maar we konden gelukkig een storno doen en toen kwam alles weer goed.
 6. Team Chaos74

  Per Ongeluk Grabbed

  Volgens mij kunnen ze hem gewoon terugpakken. Mijn tas is ook al een keer virtueel gestolen... ;-)
 7. Als wij meerdere caches op een dag vinden, schrijf ik meestal een begin stukje met uitleg wat ik naar de rest van de caches kopieer. Daarna schrijf ik per cache nog een stukje tekst over het zoeken en vinden van de cache. Al heb ik niet altijd even veel te vertellen....
 8. Wij zijn begonnen met cachen met mijn sony/ericsson neo. Dat ging goed maar vaak toch te veel het heen en weer gekregen.... vooral onder de bomen. Toen een Garmin aangeschaft, die werkt prima maar ook daar worden we soms van het kastje naar de muur gestuurd. Tegenwoordig heb ik een sony xperia s en die werkt ook prima. Mijn man gebruikt de garmin en ik pak toch mijn telefoon erbij, heb wel onbeperkt internet, wat wel handig is. Ook wij hebben een power pack bij ons maar we hebben hem zelden nodig gehad. Ik denk dat een gps vooral handig is voor ons, als wij naar het buitenland gaan, daar hebben wij vaak geen onbeperkt internet en dan is de gps in het voordeel.
 9. Ook het Helderse Team Chaos74 wil iedereen fijne feestdagen wensen en een gezellig en gezond cache 2014.
 10. Team Chaos74

  Gevonden

  Wij fotograferen altijd de caches en het logboekje. Bij thuiskomst al eens op de foto's ontdekt dat ik onze parker pen in de cache gelegd had.... Paar dagen later waren we weer in de buurt en hij lag er nog in...
 11. Hier een meelezer en af en toe een vraag steller. Ik kijk meerdere keren per dag of er nog nieuwe topics zijn. Ik lees soms met open mond de "uit de hand gelopen" topics, ik heb mijn eigen mening over het cachen... vind het wel lastig om mijn mening te ventileren hier omdat ik vind dat ik mijzelf niet echt goed schrijvend kan uiten. Schrijf regelmatig stukjes maar verwijder ze weer omdat ik het toch lastig vind. Zo ook nu word er regelmatig weer een zin verwijdert. Wij cachen nog niet zo lang en wij vinden alles wel leuk, niet vies van puntjes.... genieten van een mooie multi.... lol hebben met puzzels.... wij passen dus niet in een hokje en toch genieten wij enorm van deze hobby..... Groetjes Team Chaos74, Jessica.
 12. Ja daar hebben wij ook last van, vind ik ook wel vervelend. Al kunnen wij goed overweg met de engelse taal, zou ik het fijn vinden als onze instellingen weer blijven staan.
 13. Hoi ik zit met hetzelfde probleem. Ik ben over gegaan ben Bessica-up74 naar Team Chaos74. Hoe maak ik zo'n ticket aan?
 14. Ik zal de linkjes proberen te plaatsen... http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2996911. Deze eigenaar was heel blij met het vinden van zijn coin. Aardig bedankje gehad. Leuk http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1882829. Hier nog niks van gehoord. Hopelijk werkt het..... Ik heb de laatste retriever uit Den Helder, nog niks gestuurd. Geen idee hoe ik dat nou moet aanpakken. Misschien zou ik dat nog moeten doen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...