Spring naar bijdragen

Flaker91

Leden
 • Aantal bijdragen

  433
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Over Flaker91

 • Verjaardag 29-11-1991

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  November 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1182 profielweergaven
 1. En als het 50 € op jaarbasis zou zijn? Er zijn grenzen. 50 euro per jaar vind ik veel te veel. Bij 20 euro per jaar zou ik al twijfelen, om vervolgens alsnog nee te zeggen. Eenmalig 20 euro gerust, in de veronderstelling dat mijn cache 2-3 jaar blijft liggen.
 2. Als men als grondeigenaar zou stellen dat ik voor 10 euro per jaar mijn mooie creatie daar mag plaatsen (terwijl er anders geen toestemming verleend zou zijn), dan zou ik dat er wel voor over hebben. Het ligt er ook maar aan hoeveel je voor deze hobby over hebt (zoals de TS al zei).
 3. Net zo'n gevalletje meegemaakt. Cache lag op priveterrein en mensen hadden eerdere bezoekers vriendelijk verzocht deze uit het bestand te laten verwijderen. Logger had vrolijk gelogd met de opmerking dat er geen toestemming was. Tegen mij zei ze nog nadrukkelijk dat deze uit het bestand moest. Nu staat er een dubbele NA-log. Dat zal voldoen, toch? Note: je moest hier over een hek klimmen om op iemands prive terrein te komen.
 4. Zakdoekje Leggen Niemand Zeggen in de buurt van Leerdam is erg leuk. Deels kinder-cache, maar erg leuk
 5. Flaker91

  Garmin Oregon 450

  Welkom op het forum! Een snelle blik op Marktplaats doet me denken dat dit erg lastig zal worden. Prijzen van de 450 liggen al gauw zo'n 50 euro hoger. :-( Wil je/Willen jullie per se een 450? Er zijn namelijk vergelijkbare GPS'en te vinden die wel binnen de genoemde prijsafbakening vallen. Succes!
 6. Flaker91

  Ftf Log Volgt

  Wij hadden dit vorige week op onze eigen nieuwe cache. Die hadden laat op de avond nog gelogd met FTF, log volgt. Waarschijnlijk om metaaljagers even te melden dat het hoogste plekje vergeven was. Vervolgens hebben ze de volgende dag een prachtige log geschreven waar ik helemaal blij van werd. Dus wees niet bang, over het algemeen is een FTF log volgt niet het enige wat je krijgt. Je zal alleen wel op de website moeten kijken, van wijzigingen krijg je geen mailtjes.
 7. Om even op die multi-lengte in te haken: Volgens mij liggen er rond de NL-BE-grens meerdere carmulti's, volgens mij een van 80 km en zelfs een van 340 kilometer o.i.d.
 8. Regenboog, het blijven richtlijnen he ;-) Od, als jij aangeeft dat het een langere fietsroute is, zou ik er geen bezwaar tegen hebben. 3 kilometer vind ik juist prettig, hoef je niet steeds af te stappen en kun je meer genieten van de omgeving. Voor het lopen is het eigenlijk wel wat teveel. En er mag gerust een verrassing (of twee) tussen zitten!
 9. Goedkoop met touchscreen: Garmin Dakota 20 (100-130 euro), Garmin Oregon 300 (150-180 euro) tweedehands. Zonder touchscreen kijk ik eigenlijk zelf niet naar, maar daar kunnen anderen je misschien meer bij helpen. Let wel: Om alle info van de cache op je GPS te krijgen, heb je Premium Membership nodig (30 euro/jaar). Wil je eerst proberen? c:geo of Locus voor de smartphone.
 10. Welkom op het forum! Er zijn veel verschillende soorten GPS-apparatuur in verschillende prijsklassen. Wil je met of zonder touchscreen? Wil je het nieuwste van het nieuwste, of is een ouder model ook goed? Pas als wij (als lezers) dit weten, kunnen we je helpen. Op het forum is een Koop/Verkoop-afdeling, daar wil nog wel eens het een of het ander te koop staan. En anders is er (natuurlijk) Marktplaats.
 11. Flaker91

  Spookloggers .....

  Kunnen jullie mijn gedachten lezen?! Ik dacht juist dit draadje op te zoeken omdat ik zelf "last" had van een spooklogger. Ze dachten dat alles op het eerste punt gelogd kon worden, zelfs van een 6 km lange multi. Daarbij dachten ze dat het inscannen van een Munzee-sticker voldoende was om een multi te kunnen loggen. Heb ze dus maar uitgelegd dat dat niet de bedoeling is en dat ze de basisprincipes van het cachen nog maar eens moesten lezen (dat hadden ze niet gedaan). Gelijk maar wat basis-lesjes van't forum erbij gegeven en ik heb goede hoop dat ze het nu beter gaan doen. :-)
 12. Verrekt, de simpelste vergeet ik nog. :-( Bedankt TM.
 13. Het is de week van de teek, daarom is er zoveel aandacht voor ;-)
 14. Flaker91

  Cache-Listing Delen

  Ik hoop stiekem de cache hufter-proof te maken, zodat onderhoud minimaal kan blijven. :-) Verder hoef ik niet in te grijpen (gok ik).
 15. Flaker91

  Cache-Listing Delen

  Hmm, dan zaten we er niet heel ver naast. Ik vertrouw mijn compagnon met de taak van het beheren van de listing. Dus dan blijft het bij het doorsturen van de mailtjes d.m.v. naam van de cache als criterium.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...