Spring naar bijdragen

Petra

Leden
 • Aantal bijdragen

  153
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Petra

 • Verjaardag 11-07-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  gps v, gps map 62st

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  den helder
 • Interesse
  op vakantie gaan, lekker in het bos wandelen en sporten.

Recente profielbezoeken

1942 profielweergaven
 1. Petra

  kenteken sticker

  de stickers komen eraan Prof had ze nog.
 2. Petra

  kenteken sticker

  Nu hebben wij al een aantal jaar een kenteken sticker I am not lost I am geocaching op de auto, maar helaas is de houder gesneuveld en zoek ik een nieuwe sticker. heb bij de geocache winkel gekeken maar die hebben hem niet en nooit gehad kreeg ik als antwoord. Is er nog een winkel waar ik hem kan kopen?
 3. jammer heb er nog steeds last van en moet zeggen dat dat wel een reden is om minder langs dit forum te komen want ben gewoon te lui om alle hoofd items aan te klikken om te kijken of er in de sub items wat nieuws is geschreven. ik weet het dat is gewoon mij luiheid maar ja
 4. oke. nou dan hoop ik dat het snel opgelost is want heb er al een paar dagen last van en van dat zoeken al een paar maanden helaas.
 5. Fatal error: Call to a member function topicPostSearchResultAsForum() on a non-object in /home/geocaching/domains/geocaching.nl/public_html/forum-7nUT6/admin-21zxc/applications/forums/extensions/search/format.php on line 229 Dit is de zin die ik krijg als ik de nieuwe berichten wil zien. Het is ook de zin die ik al langer zie als ik iets op wou zoeken maar ach dat deed ik niet zo vaak dus niet veel aandacht aangeschonken, maar nu is het wel vervelend want zie de nieuwe berichten niet in een oogopslag. Wat kan ik hier aan doen?? niet in moeilijke computertaal alstublieft want dat snap ik niet.
 6. Petra

  Geocaching Maps Veranderd?

  gevonden. super. merk alleen wel dat je zelf al een eind moet inzoomen voordat hij de betreffende plaats vind.
 7. Ik gebruik Geocaching Maps omdat ik het prettig vind dat je daar een plaatsnaam in kan typen en zo te zien krijgt welke caches daar in de buurt zijn. Maar nu wilde ik net kijken of er wat in de buurt van Venlo is maar zie nergens meer waar ik dat in kan voeren. Zie ik wat over het hoofd?
 8. he dan telt den helder zeker ook wel mee en als het heel precies moet dan is het julianadorp.
 9. zo wat is het forum toch geweldig heb gelijk antwoord op mijn vraag en dus gelijk uit geprobeerd en ja hoor het werkt. heb het via gsak gedaan maar ga zeker ook nog even naar de andere optie kijken. groetjes petra
 10. ja dat heb ik gezien maar dan doet hij alles dat duurt behoorlijk lang en kost ws aardig wat mb's. het leek mij juist handig om de beschrijvingen van de caches waar ik in de buurt ben om die in de pda te zetten.
 11. Hallo, ik zou graag niet alleen de wp van de cache op mijn pda krijgen maar ook de beschrijvingen van de cache. ik werk met gsak. ik heb al geprobeerd om het met knippen en plakken in word te doen maar dan krijg je van die schuifbalken in de lengte en breedte en dat is niet echt handig. ik snap best dat je je schuifbalk houd in de lengte maar hoop dat die van de breedte wel weg te krijgen is. nu ben ik niet zo handig met computers dus hoop dat iemand voor mij de oplossing heeft en dat ook nog simpel kan uitleggen. al vast bedankt, petra
 12. Hallo wij hebben een leuk cacheweekend achter de rug waarin we niet alleen diverse caches gedaan hebben maar ook heel onverwacht 2 tb's tegen kwamen. Een heb ik kunnen loggen maar de ander nog niet dus hoop dat dat van de week kan. Wel blijkt dat de eigenaar deze zo snel mogelijk terug wil hebben ivm het plaatsen in de een of andere tb race. Nu komen wij de eerste volgende jaren niet naar Amerika en daar moet hij dus wel heen. Is er iemand die daar zeer binnenkort heen gaat??????? Hoop van wel anders wordt het wel erg moeilijk om hem daar te krijgen. Groetjes Petra
 13. Petra

  account probleem

  mgr, het hier werkt helaas niet dan krijgen ze te horen dat de gebruikersnaam onbekend is. maar bedankt voor het mee denken. kruimeldief, ook bedankt voor het mee denken en ja het is het aan maken van een account voor dit forum en onze server heeft met de snelheid die wij hebben momenteel nog 1 email adres. heb zerocool al een berichtje gestuurd en zoals ik daar ook al in schreef ik heb ook maar 1 mail adres en sta ook bij .com en hier ingeschreven dus waarom kunnen mijn ouders dat dan niet. er staat geen firewall op en volgens mij ook geen spam. ze kunnen zich niet herinneren dat ze een mail gehad hebben. wel van .com en daar is dus alles gelukt maar niet van dit forum. de uitleg mag niet te moeilijk zijn want zij en ik zijn niet van die techneuten, het moet het gewoon doen en we kunnen de aan en uit knop vinden maar dan houd het zo ongeveer wel op. echt vrouwen he? ahoewel onze mannen weten nog minder van computers maar we houden de moed erin en het gaat ons vroeg of laat vast wel lukken.
 14. Petra

  account probleem

  Er is al een account met die e-mail adres, Kies een ander Je moet zeker weten dat je alles hebt in gevult, zeker het wachtwoord. Er is een e-mail verzonden met de validatie instructies, lees deze aandachtig door. dit is het geen wat de computer meld als ik probeer om mijn ouders te registreren. email adres is echt juist en daarvandaan is niet eerder wat naar dit forum toe gedaan. ze hebben maar 1 email adres dus wat moeten wij nu? de validatie instucties hebben wij niet gekregen alleen die van .com en die werken niet bij dit forum.
 15. Petra

  account probleem

  Nee ik doe het niet op mijn emailadres en het vermeld ook niet dat de naam niet goed is of al bekend maar dat het emailadres al bekend is. Maar dat kan niet lijkt mij want daar is naar dit forum toe nooit gebruik van gemaakt. Ik doe het keurig op de computer van mijn ouders met hun naam en hun email. We wilde wel dezelfde nickname en wachtwoord gebruiken als bij .com. De bedoeling is dat ze GiWi gaan heten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...