Spring naar bijdragen

Petra

Leden
 • Aantal bijdragen

  153
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Petra geplaatst

 1. Petra

  kenteken sticker

  de stickers komen eraan Prof had ze nog.
 2. Petra

  kenteken sticker

  Nu hebben wij al een aantal jaar een kenteken sticker I am not lost I am geocaching op de auto, maar helaas is de houder gesneuveld en zoek ik een nieuwe sticker. heb bij de geocache winkel gekeken maar die hebben hem niet en nooit gehad kreeg ik als antwoord. Is er nog een winkel waar ik hem kan kopen?
 3. jammer heb er nog steeds last van en moet zeggen dat dat wel een reden is om minder langs dit forum te komen want ben gewoon te lui om alle hoofd items aan te klikken om te kijken of er in de sub items wat nieuws is geschreven. ik weet het dat is gewoon mij luiheid maar ja
 4. oke. nou dan hoop ik dat het snel opgelost is want heb er al een paar dagen last van en van dat zoeken al een paar maanden helaas.
 5. Fatal error: Call to a member function topicPostSearchResultAsForum() on a non-object in /home/geocaching/domains/geocaching.nl/public_html/forum-7nUT6/admin-21zxc/applications/forums/extensions/search/format.php on line 229 Dit is de zin die ik krijg als ik de nieuwe berichten wil zien. Het is ook de zin die ik al langer zie als ik iets op wou zoeken maar ach dat deed ik niet zo vaak dus niet veel aandacht aangeschonken, maar nu is het wel vervelend want zie de nieuwe berichten niet in een oogopslag. Wat kan ik hier aan doen?? niet in moeilijke computertaal alstublieft want dat snap ik niet.
 6. Petra

  Geocaching Maps Veranderd?

  gevonden. super. merk alleen wel dat je zelf al een eind moet inzoomen voordat hij de betreffende plaats vind.
 7. Ik gebruik Geocaching Maps omdat ik het prettig vind dat je daar een plaatsnaam in kan typen en zo te zien krijgt welke caches daar in de buurt zijn. Maar nu wilde ik net kijken of er wat in de buurt van Venlo is maar zie nergens meer waar ik dat in kan voeren. Zie ik wat over het hoofd?
 8. he dan telt den helder zeker ook wel mee en als het heel precies moet dan is het julianadorp.
 9. zo wat is het forum toch geweldig heb gelijk antwoord op mijn vraag en dus gelijk uit geprobeerd en ja hoor het werkt. heb het via gsak gedaan maar ga zeker ook nog even naar de andere optie kijken. groetjes petra
 10. ja dat heb ik gezien maar dan doet hij alles dat duurt behoorlijk lang en kost ws aardig wat mb's. het leek mij juist handig om de beschrijvingen van de caches waar ik in de buurt ben om die in de pda te zetten.
 11. Hallo, ik zou graag niet alleen de wp van de cache op mijn pda krijgen maar ook de beschrijvingen van de cache. ik werk met gsak. ik heb al geprobeerd om het met knippen en plakken in word te doen maar dan krijg je van die schuifbalken in de lengte en breedte en dat is niet echt handig. ik snap best dat je je schuifbalk houd in de lengte maar hoop dat die van de breedte wel weg te krijgen is. nu ben ik niet zo handig met computers dus hoop dat iemand voor mij de oplossing heeft en dat ook nog simpel kan uitleggen. al vast bedankt, petra
 12. Hallo wij hebben een leuk cacheweekend achter de rug waarin we niet alleen diverse caches gedaan hebben maar ook heel onverwacht 2 tb's tegen kwamen. Een heb ik kunnen loggen maar de ander nog niet dus hoop dat dat van de week kan. Wel blijkt dat de eigenaar deze zo snel mogelijk terug wil hebben ivm het plaatsen in de een of andere tb race. Nu komen wij de eerste volgende jaren niet naar Amerika en daar moet hij dus wel heen. Is er iemand die daar zeer binnenkort heen gaat??????? Hoop van wel anders wordt het wel erg moeilijk om hem daar te krijgen. Groetjes Petra
 13. Petra

  account probleem

  mgr, het hier werkt helaas niet dan krijgen ze te horen dat de gebruikersnaam onbekend is. maar bedankt voor het mee denken. kruimeldief, ook bedankt voor het mee denken en ja het is het aan maken van een account voor dit forum en onze server heeft met de snelheid die wij hebben momenteel nog 1 email adres. heb zerocool al een berichtje gestuurd en zoals ik daar ook al in schreef ik heb ook maar 1 mail adres en sta ook bij .com en hier ingeschreven dus waarom kunnen mijn ouders dat dan niet. er staat geen firewall op en volgens mij ook geen spam. ze kunnen zich niet herinneren dat ze een mail gehad hebben. wel van .com en daar is dus alles gelukt maar niet van dit forum. de uitleg mag niet te moeilijk zijn want zij en ik zijn niet van die techneuten, het moet het gewoon doen en we kunnen de aan en uit knop vinden maar dan houd het zo ongeveer wel op. echt vrouwen he? ahoewel onze mannen weten nog minder van computers maar we houden de moed erin en het gaat ons vroeg of laat vast wel lukken.
 14. Petra

  account probleem

  Er is al een account met die e-mail adres, Kies een ander Je moet zeker weten dat je alles hebt in gevult, zeker het wachtwoord. Er is een e-mail verzonden met de validatie instructies, lees deze aandachtig door. dit is het geen wat de computer meld als ik probeer om mijn ouders te registreren. email adres is echt juist en daarvandaan is niet eerder wat naar dit forum toe gedaan. ze hebben maar 1 email adres dus wat moeten wij nu? de validatie instucties hebben wij niet gekregen alleen die van .com en die werken niet bij dit forum.
 15. Petra

  account probleem

  Nee ik doe het niet op mijn emailadres en het vermeld ook niet dat de naam niet goed is of al bekend maar dat het emailadres al bekend is. Maar dat kan niet lijkt mij want daar is naar dit forum toe nooit gebruik van gemaakt. Ik doe het keurig op de computer van mijn ouders met hun naam en hun email. We wilde wel dezelfde nickname en wachtwoord gebruiken als bij .com. De bedoeling is dat ze GiWi gaan heten.
 16. Petra

  account probleem

  bij de geocachepagina van .com is het inloggen gebeurt. het lukt ook keurig om een cache te loggen. op deze pagina lukt het niet hij zegt dan dat er op dat email adres al een account is. dus het inloggen lukt niet en heb ook geen mail gekregen met de loggegevens. dus wat nu?
 17. Petra

  account probleem

  Hallo, ik probeer om een account voor iemand te maken maar helaas dat lukt niet. Op de com site heb ik diegene keurig geregistreerd en nou is de bedoeling om met dezelfde nickname ook op het forum te komen, maar dat lukt dus niet. Hier geprobeerd om ook te registreren, maar na het verzenden van de gegevens zegt hij dat de nickname niet klopt met het email adres. Geprobeerd om dan zo in te loggen, maar dat lukt dus niet. Wat doen we fout????
 18. Petra

  Kaarten Tsjechie

  op het tsjechiese forum zitten ook tsjechen die wel eens wat willen vertalen als je daar mee zit. www.tsjechie.net/forum/start_page.php
 19. Petra

  Kaarten Tsjechie

  Nou ben ik niet echt op zoek geweest naar kaarten van Tsjechie voor op de computer. Ik weet wel dat een computer of aanverwante dingen nog geen gemeen goed is daar. Ze zijn daar net zo duur als hier en dat is voor hun butget wel een groot probleem. Dat geld ook voor gps apparatuur. Als je kijkt naar wat er al uitgebracht is dan zie je dat dat ook erg langzaam gaat. Mapsource sinds vorig jaar een gedeelte van Tsjechie, Becker (navigatie in de auto) heeft ook pas sinds het najaar een gedeelte van Tsjechie op de cd staan. Wij doen het al jaren met de Tsjechiese auto atlas 1:200 000 en dat gaat prima, wij zijn nog weinig verkeerd gereden. Deze kaart is bij elk groot benzine station voor ongeveer 6 euro te koop. Ja ik weet het via "karin" is het allemaal wat makkelijker maar ja kaart lezen heeft ook wat en onze ervaring is dat het vrij goed staat aangeven in Tsjechie. Een goede kaart op de computer is ook www.mapy.cz.
 20. toen wij in de herfstvakantie met de camper aan het toeren waren kwamen wij in belgie een ned. camper tegen met een gps na een praatje bleek hij al jaren te cachen maar dus niets te ruilen en niets te loggen. Wij vonden dat wel vreemd maar ja dat moet natuurlijk ieder voor zich weten.
 21. Petra

  nRoute

  Ja N route maakt zelf de route als je verkeerd rijd en doordat het op de laptop draait heeft het uiteraard meer geheugen dus hoef je niets in te laden. Wel moet mapsource of sity select er op staan en je moet je gps aankoppelen want dat wordt je antenne. N route is eigenlijk maar een klein programmaatje (als ik het tenminste allemaal goed begrepen heb) die gebruik maakt van mapsource of city select. je kunt ook waypoints in voeren en het heeft zelf ook wat poi's. Onderop kun je zelf instellen wat je wilt zien, sateliet ontvangst, route beschrijving, tracks enz. wij vonden de route beschrijving wel handig want als het ontvangst dan wegvalt kun je via deze regels en een getekend plaatje per regel nog de weg vinden.
 22. Petra

  nRoute

  dank u , maar helaas voor een volgende keer moet ik eerst weer heel lang sparen want dan willen we toch wel zelf zo'n ding aanschaffen. Helaas heb ik geen suikeroom dus dat duurt nog wel even.
 23. Petra

  nRoute

  een wat?????
 24. Petra

  nRoute

  Ja je hebt gelijk wij hebben het afgelopen week met onze huurcamper uitgeprobeerd. Het spreekt en werkt erg leuk. Is ook handig. Maar we kwamen met enige regelmaat er achter dat de weg waarop we reden niet de weg was die het pijltje (autootje) reed. Op een gegeven moment reden we op de autobaan en hij gaf ons een plekje op een paralelweggetje. Terwijl we daar dus niet echt reden opzich geen probleem maar wel toen we via een klaverblad er afmoesten en hij niets anders ging doen als herberekenen en ons totaal ergens anders ging neerzetten, als we reden. Op een gegeven moment werd het zo erg dat we hem maar even uit gezet hebben, en op de ouderwetse manier met de kaart verder zijn gereden. Nou gebeurde dit allemaal wel in Belgie, nou weet ik natuurlijk niet of mapsource daar meer problemen geeft dan hier in Nederland. Op zich vinden wij het een prima hulpmiddel voor als je alleen bv een gpsV hebt want die heeft natuurlijk niet zoveel geheugen. Wel bleek dat ivm de alkoof het ontvangst van de satelieten niet zo best was en dat als de gps uitgevallen was (om wat voor reden dan ook) je alles opnieuw moest aansluiten en opstarten want dan bleef het systeem maar zeggen dat je de gps aan moest zetten terwijl hij alweer aan stond. Ik ben benieuwd naar andere ervaringen.
 25. Heb net gekeken naar de caches in de benelux. Dit zijn er zo veel dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Wij gaan in de herfst vakantie richting zeeland, brugge en de belgische ardenne. Heeft iemand tips over welke caches leuk, mooi, bijzonder of gewoon de moeite waard zijn? Wij zoeken niet van die hele moeilijke, mogen ook virtuele zijn. Graag niet al te lange wandelingen ivm een rug die niet dat gene wil doen wat die persoon wil . kortom wie weet wat?? Al vast bedankt petra
×
×
 • Nieuwe aanmaken...