Spring naar bijdragen

zitawalk

Leden
 • Aantal bijdragen

  355
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over zitawalk

 • Verjaardag 01-10-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  maart 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Etten Leur

Recente profielbezoeken

2189 profielweergaven
 1. Elmo1979, waarom denk je dat ik om korte caches vraag......... Maar bedankt voor je advies We gaan via tilburg over oisterwijk richting venlo en daar een nachtje op een camping en weer terug Bedankt allemaal voor je ideeën
 2. Omdat wij weer een pup hebben die nog niet ver mag lopen, maar die wel al te groot is om gedragen te worden, zijn wij voor dit weekend op zoek naar leuke caches, waarbij we niet verder dan ongeveer 3 kilometer moeten lopen. Wie weet er leuke!!?? Lokatie maakt niet zoveel uit.
 3. Geniet lekker van alle vrije tijd die jullie nu over houden!!!!!
 4. Ik heb net even zitten kijken bij een eigen cache van ons. Als je Visited doe, dan drop je te TB en haal je hem er ook meteen weer uit. Met Dropped laat je de TB achter in de cache.
 5. zitawalk

  Domme Vraag

  Je zou een note kunnen plaatsen op de cache pagina en de TB gewoon retrieven. Moet geen probleem zijn lijkt mij
 6. Iedereen heeft toch een onzichtbaar vriendje.......
 7. Ziet er leuk uit, ik heb het form voor de aanvraag al ingevuld!!!
 8. zitawalk

  Teken!

  Ook in Nederland is een anti-teken-spray te koop bij de drogist van het merk Picksan.
 9. zitawalk

  Teken!

  Dit is heel andere info dan bekend is. Hoe kom je hieraan? Vorig jaar is twee keer mijn bloed onderzocht door een lab in Weert, ProHealth. Zij doen veel onderzoek naar teken en de borrelia bacterie, de veroorzaker van de ziekte van Lyme. Ik heb toen een tijdje met een van de onderzoekers aan de telefoon gezeten. Hij vertelde dat er veel misverstanden zijn over de ziekte van Lyme en dat zelfs de meeste artsen in Nederland er te licht over denken. Hij vertelde dat vooral de nymphe de borreliabacterie overbrengen. En dat de kring een reactie op de beet is en niet op een eventuele besmetting met de borreliabacterie. Daar de titel van dit draadje is: Voorkom teken, Informatie, tips en/of gruwelijke verhalen denk ik dat we in het achterhoofd moeten houden dat Prohealth BV gewoon een bedrijf is dat zoveel mogelijk winst wil maken. Zij zijn gebaat bij de gruwelverhalen en ontvangen angstige cachers met open armen. Niet erg objectief denk ik. Maar uiteraard mag iedereen dat voor zichzelf bepalen. Precies het is een commercieel bedrijf, maar onderzoekt het bloed wel heel wat beter dan een lab in het ziekenhuis en dat is gewoon mijn ervaring.
 10. zitawalk

  Teken!

  Dit is heel andere info dan bekend is. Hoe kom je hieraan? Vorig jaar is twee keer mijn bloed onderzocht door een lab in Weert, ProHealth. Zij doen veel onderzoek naar teken en de borrelia bacterie, de veroorzaker van de ziekte van Lyme. Ik heb toen een tijdje met een van de onderzoekers aan de telefoon gezeten. Hij vertelde dat er veel misverstanden zijn over de ziekte van Lyme en dat zelfs de meeste artsen in Nederland er te licht over denken. Hij vertelde dat vooral de nymphe de borreliabacterie overbrengen. En dat de kring een reactie op de beet is en niet op een eventuele besmetting met de borreliabacterie.
 11. zitawalk

  Teken!

  Ik neem aan dat je dit andersom bedoeld? Geen rode kring wil zeggen niet zeggen dat je niet besmet bent. Bij aanwezigheid van een kring met je wel besmet. Met of zonder rode kring, je hebt even veel kans op besmetting!! De kring is een reactie op de beet, niet op de besmetting.
 12. Zeker oppassen, een nicht van mij ligt nu in het ziekenhuis met een darmperforatie die vermoedelijk is veroorzaakt door deze kleine beestjes
 13. zitawalk

  Teken!

  Voor de zoveelste keer wil ik vermelden dat een rode kring helemaal niet wil zeggen dat je besmet bent!!!! Zelf heb ik nooit een rode kring gehad, maar ben wel positief bevonden op Lyme. Bij aanhoudende griepverschijnselen altijd op lyme laten testen het liefst met een Imunoblod test en niet alleen met een Elisatest.
 14. zitawalk

  Cachen Per Motor

  Voor de motor liefhebbers uit Brabant, binnenkort komt er een motortoertocht door West Brabant online!!! Deze is ongeveer 85 kilometer, niet lang, maar we gaan proberen er een opvolger bij de plaatsen. Groeten Judith en Ronald
×
×
 • Nieuwe aanmaken...