Spring naar bijdragen

meelhopper

Leden
 • Aantal bijdragen

  186
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-05-2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://meelhopper.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Tilburg

Recente profielbezoeken

3825 profielweergaven
 1. Mooi gezegd. Sommige schrijven hier op het forum al meer dan in een logje. haha (Bedoel ik jou niet mee hoor.)
 2. Kan ik deels met je eens zijn hoor. Er zitten waarschijnlijk niet eens verkeerde bedoelingen bij vandaar dat ik het eens onder de aandacht wil brengen. Meer niet. Fijne jaarwisseling Barny meelhopper.nl
 3. Steeds vaker komt het voor dat één of meerdere cachers een dagje flink gaan cachen. Dat resulteert dan in een logje met b.v. leuk dagje wezen cachen met... 30 caches gedaan, alle CO's bedankt. Ik zou zeggen, doe een paar caches minder en besteed de tijd die je over hebt aan een log die wat over de cache zegt. Dat is het miste wat je voor een CO kunt doen (en voor volgende cachers). Goed voornemen voor 2014 ?? Een goed cache jaar gewenst.
 4. Bedankt vast voor de reacties. Ik bedoelde niet de handtekening hier op het forum, maar een handtekening die ik in Outlook gebruik bij mijn mailtjes richting geocachers e.d. Het moet dan ook de actuele founds aangeven.
 5. Ik had in mijn handtekening (Outlook) het STAT BAR plaatje van GC.com met daarop mijn actuele founds. Door omstandigheden ben ik die kwijt geraakt en ik weet niet meer hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Kan iemand mij helpen?? Het plaatje lukt wel maar dan worden de founds niet geupdated. alvast bedankt. www.meelhopper.nl
 6. meelhopper

  Tomtom

  Als je in GSAK in een vrij veld een nummer volgorde aangeeft, kun je daarop laten sorteren en zelf de volgorde bepalen.
 7. Op mijn site meelhopper.nl is in het onderwerp Tooltjes een uitleg te vinden. Notificaties.pdf geeft je een eenvoudige uitleg hoe je notificaties instelt in je profiel.
 8. meelhopper

  Banner Plaatsen

  Op mijn site www.Meelhopper.nl Vind je ook een uitleg over banners.
 9. Weer genoeg frustraties eruit. Kom, we gaan weer verder met onze mooie hobby. Draadje gesloten.
 10. Ik hoop dat hij/zij het op zijn/haar fatsoen trekt en in ieder geval stopt met dit soort dingen. En een excuus is ook wel op z'n plaats.
 11. Op één van de wp's van een cache van mij is een object geplaatst waarvoor men water nodig heeft. Dit staat in de cacheomschrijving. Ook mijn telnr is bij deze serie bekend gemaakt voor hulp. Nu kwam ik erachter dat dit object gewoon onbruikbaar is gemaakt. Ik vermoed door cachers zonder water die toch door wilden. Ik heb nu alle cachers van de afgelopen tijd een mail gestuurd om proberen te achterhalen wanneer het nog intact was. Dan weet ik ook wie de dader zou kunnen zijn. Ik vind het ongehoord dar er cachers zijn die wp's moedwillig vernielen. Zo, dat ben ik even kwijt.
 12. Deze melding krijg ik regelmatig als ik een aantal berichten wil versturen. Is er een limit aan het aantal berichten dat je achter elkaar kunt versturen??
 13. meelhopper

  Puzzel

  Hallo, Eigenlijk heel makkelijk. Kom je er niet uit, neem gewoon met de legger contact op. Het lijkt me sterk als hij je niet op weg wil helpen. Ik heb zelf zo'n 40 caches uitstaan en heb nog nooit een vraag om hulp genegeerd. groet en veel plezier.
 14. meelhopper

  Ftf Magazine

  Zijn die ook digitaal te zien of alleen als blad te koop?
 15. de username en password gaan alleen verloren als ik tussen de verschillende pc's wissel. Ik denk dus dat er een controle is op de website. Ik gebruik Firefox en op de gsm Opera mini. Uiteraard heb ik "onthoud username en password"aangevinkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...