Spring naar bijdragen

meelhopper

Leden
 • Aantal bijdragen

  186
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door meelhopper geplaatst

 1. Mooi gezegd. Sommige schrijven hier op het forum al meer dan in een logje. haha (Bedoel ik jou niet mee hoor.)
 2. Kan ik deels met je eens zijn hoor. Er zitten waarschijnlijk niet eens verkeerde bedoelingen bij vandaar dat ik het eens onder de aandacht wil brengen. Meer niet. Fijne jaarwisseling Barny meelhopper.nl
 3. Steeds vaker komt het voor dat één of meerdere cachers een dagje flink gaan cachen. Dat resulteert dan in een logje met b.v. leuk dagje wezen cachen met... 30 caches gedaan, alle CO's bedankt. Ik zou zeggen, doe een paar caches minder en besteed de tijd die je over hebt aan een log die wat over de cache zegt. Dat is het miste wat je voor een CO kunt doen (en voor volgende cachers). Goed voornemen voor 2014 ?? Een goed cache jaar gewenst.
 4. Bedankt vast voor de reacties. Ik bedoelde niet de handtekening hier op het forum, maar een handtekening die ik in Outlook gebruik bij mijn mailtjes richting geocachers e.d. Het moet dan ook de actuele founds aangeven.
 5. Ik had in mijn handtekening (Outlook) het STAT BAR plaatje van GC.com met daarop mijn actuele founds. Door omstandigheden ben ik die kwijt geraakt en ik weet niet meer hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Kan iemand mij helpen?? Het plaatje lukt wel maar dan worden de founds niet geupdated. alvast bedankt. www.meelhopper.nl
 6. meelhopper

  Tomtom

  Als je in GSAK in een vrij veld een nummer volgorde aangeeft, kun je daarop laten sorteren en zelf de volgorde bepalen.
 7. Op mijn site meelhopper.nl is in het onderwerp Tooltjes een uitleg te vinden. Notificaties.pdf geeft je een eenvoudige uitleg hoe je notificaties instelt in je profiel.
 8. meelhopper

  Banner Plaatsen

  Op mijn site www.Meelhopper.nl Vind je ook een uitleg over banners.
 9. Weer genoeg frustraties eruit. Kom, we gaan weer verder met onze mooie hobby. Draadje gesloten.
 10. Ik hoop dat hij/zij het op zijn/haar fatsoen trekt en in ieder geval stopt met dit soort dingen. En een excuus is ook wel op z'n plaats.
 11. Op één van de wp's van een cache van mij is een object geplaatst waarvoor men water nodig heeft. Dit staat in de cacheomschrijving. Ook mijn telnr is bij deze serie bekend gemaakt voor hulp. Nu kwam ik erachter dat dit object gewoon onbruikbaar is gemaakt. Ik vermoed door cachers zonder water die toch door wilden. Ik heb nu alle cachers van de afgelopen tijd een mail gestuurd om proberen te achterhalen wanneer het nog intact was. Dan weet ik ook wie de dader zou kunnen zijn. Ik vind het ongehoord dar er cachers zijn die wp's moedwillig vernielen. Zo, dat ben ik even kwijt.
 12. Deze melding krijg ik regelmatig als ik een aantal berichten wil versturen. Is er een limit aan het aantal berichten dat je achter elkaar kunt versturen??
 13. meelhopper

  Puzzel

  Hallo, Eigenlijk heel makkelijk. Kom je er niet uit, neem gewoon met de legger contact op. Het lijkt me sterk als hij je niet op weg wil helpen. Ik heb zelf zo'n 40 caches uitstaan en heb nog nooit een vraag om hulp genegeerd. groet en veel plezier.
 14. meelhopper

  Ftf Magazine

  Zijn die ook digitaal te zien of alleen als blad te koop?
 15. de username en password gaan alleen verloren als ik tussen de verschillende pc's wissel. Ik denk dus dat er een controle is op de website. Ik gebruik Firefox en op de gsm Opera mini. Uiteraard heb ik "onthoud username en password"aangevinkt.
 16. Hallo, Ik heb een pc, laptop en smartphone. Als ik daar naar de gc.nl of com pagina's ga moet ik steeds opnieuw inloggen. Waarschijnlijk omdat op de site maar 1 apparaat wordt onthouden. Heeft iemand hier een oplossing voor??
 17. Artikel in Brabants Dagblad.
 18. Om beginnende geocachers een handje te helpen, heb ik gemeend een bijdrage te moeten leveren. Zie hier de geboorte van: www.meelhopper.nl
 19. Kijk eens hier: http://www.velomap.org/download/#europe Kun je per land een kaart downloaden. Is een executable. Als je deze uitrvoert kun je kiezen. Een bestand voor je gps (kleiner) of een kaart voor b.v. mapsource.
 20. meelhopper

  Zaklamp met groot vermogen

  Ik heb de Maglite 2D led Het aantal cellen (2D, 3D, 4D) zegt niets over de felheid van het licht maar over de "gebruiksduur" en de lengte van de lamp. Met mijn 2 Varta alkaline batterijen heb ik al diverse nachtcaches gedaan. Nog steeds doet ie het prima. Wel altijd 2 batterijtjes voor de zekerheid mee natuurlijk. MagLite 2D Led== Ik zeg DOEN....
 21. meelhopper

  Batterijen

  2000 mha gaan langer mee voor ze leeg zijn. (Duracelkonijntje ??) Ruim 2x zolang als die van 800.
 22. meelhopper

  Embeded Muziek

  Hoi, Normaal kun je in webpagina's embeded muziek plaatsen. (Die start als de pagina opent) Om een wazige reden heeft GC.com dit uitgeschakeld. Heeft iemand hier een oplossing voor om dit te omzeilen?? gr,
 23. meelhopper

  Kalender?

  Ik zie dit draadje nu pas maar op tijd om aante geven dat ik in ben voor het idee van een Jaarkalender. Mooie foto's tot nu toe.
 24. Per waypoint staat aangegeven: zoek aanwijzing OF aanwijzingen. Zonder al deze aanwijzingen heb je geen nieuw coordinaat. Zie voorbeeld hierboven.
 25. In één van van mijn caches heb ik enkele waypoints waarbij men op die plek meer dan 1 aanwijzing moet zoeken. Hier is dan wel aangegeven dat het om aanwijzingEN gaat. B.v. een coördinaat, opgedeeld in 2 of 3 delen. Te vinden binnen een straal van 5 meter op plaatjes of in kokertjes. 1. N51 36.K3 E5 08.5L 2. L = 29 3. K = 51 Deze cache heeft 3 sterren als moeilijkheidsgraad. Nu wordt dit ter discussie gesteld en hoor hier graag de mening over van Geocachend Nederland.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...