Spring naar bijdragen

HettyenAd

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  4 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. HettyenAd

  Fiets Rondjes

  Ik mag wel zeggen genoeg stof om te lezen en allemaal eens rustig te bekijken. Ik moet er wel bij zeggen dat in eerste instantie ik een geocacher ben , dus ik stop best graag om een cache te gaan zoeken. Het 40 km fietsen en 4 caches vinden zijn niet mijn favorieten , dan had ik misschien beter bij een fietsclub kunnen gaan. Iedereen geeft hier een eigen invulling aan en ik zou het graag willen combineren "fietsen met regelmatig een cache zoeken". Iedereen bedankt voor zijn en haar ideeën omtrent de fietsrondjes , ik ben hier hartstikke goed mee geholpen. Wil ik zal ook wel eens naar de kampina tocht kijken.
 2. HettyenAd

  Fiets Rondjes

  Als we op zoek zijn naar geocache fietsrondjes , hoe kan ik deze het gemakkelijkst vinden. B.v. het wordt vandaag prachtig weer en we willen er op uit met de fiets , lekker rondrijden en geocaches aan doen ondertussen. Waar kan ik hier eventueel op filteren zodat de fietsrondjes over blijven? Wie weet raad of is er een site waar iemand dit allemaal al heeft uitgevonden? Voor nu is het te laat , maar misschien dat we een volgende keer hier gebruik van kunnen maken.
 3. HettyenAd

  Tomtom

  Ga het aanstaande zaterdag uitproberen
 4. HettyenAd

  Tomtom

  Ziet er allemaal goed uit, gebruik alleen geen GSAK. Ik doe al dit werk met GAPP. In dit programma kan ik van een selectie een ov2 betandje maken. Moet ik ook een BMP bestandje hebben wil hij ze laten zien op je scherm of is dat niet nodig..? In "nuttige plaatsen" staan ze daar dan in alfab. volgorde en maak je een keuze?
 5. HettyenAd

  Tomtom

  Ik bedoel hier ook mee om met TomTom zo dicht mogelijk er bij te komen en daarna met een "echte" GPS het veldwerk te doen. Maar als je een complete lijst hebt, moet je elke keer de coords in TomTom kloppen om naar de volgende cache te gaan en om type fouten en dergelijke te voorkomen was mijn vraag of er iets bestaat dan je in TomTom kan zeteen dat je van de ene naar de andere cache kan rijden.
 6. HettyenAd

  Tomtom

  Bestaat er iets voor TomTom navigatie om hier een lijst in te pompen ,zodat je deze (caches) allemaal af kan rijden. Ik zal het iets beter uitleggen , ik heb een lijst van diverse traditionals, opgeloste mysteries, earthcaches en heb voor mijzelf al een rijroute gemaakt. Bestaat er nu iets voor TomTom waar ik al deze coords in kan plaatsen (ook de eventuele parkeerplaatsen) zodat ik dit straks in de auto niet allemaal meer hoef in te voeren. Dat hij de dichtstbijzijnde weer laat zien en dat je enkel hoeft aan te geven dat hij hier inderdaad naar toe moet rijden. Wie kan mij hier wat op weg helpen?
 7. HettyenAd

  Android App

  Dat kan ook met C:Geo , als je ze toevallig naderhand erbij hebt gezet , kan je als je verbinding hebt de pagina laten verversen en dat zet hij erdat allemaal weer netjes bij.
 8. Krijg de volgende tekst te zien op mijn pagina: "You currently have pending field notes. Visit your field notes page to review these notes." wat wil dit zeggen. Zijn logjes van 3/4 jaar geleden.
 9. Ik heb het gevonden. je voert in 51°40.240'N en 5°02.922'E , dit wordt door sygic geaccepteerd. Bedankt voor het meedenken.
 10. Hallo forumleden, kan er misschien iemand mij op het goede spoor zetten om op het programma sygic mobile maps 10 (routeplanner voor android) coordinaten in te vullen. Blijkbaar zal ik bij de instellingen wel iets verkeerd zetten , maar de "normale" coordinaten krijg ik niet ingevoerd. (b.v. N 51° 40.240 E 005° 02.922 ) Om alle coordinaten vooraf om te gaan zetten naar een andere conversie is ook wat.
 11. in de app market staat een progje C Geo , dit progje kan je thuis (met internetverbinding) de caches op laten halen plus alle omliggende caches en deze op laten slaan , dit is incl lange omschrijving, logjes , hint , spoilerfoto (laatste twee bij openen moet je aangeven om dit te zien) , deze slaat hij op je telefoon op. Ter plaatse (denk aan buitenland) kan je zonder internetverbinding alles bekijken en nalezen, na vondst logje schrijven en eenmaal in wifi bereik of thuis alles laten uploaden. Succes
 12. Fietspomp , hoe krijg je deze gegevens bij je account toegevoegd (profile details) Dit is niet helemaal wat je zoekt maar gc.nl houdt van de Nederlandse cachers statistieken bij. Bijvoorbeeld voor Greenturtel. Als er standaard bij de cache een provincie is zou je de suggestie aan gc.nl kunnen doen om ook een kaartje van Nederland met provinciën toe te voegen. Dit wordt allemaal 'automatisch' bijgehouden, hoewel gc.nl soms een beetje achterloopt. Enige nadeel is dat men de kaartjes volgens mij alleen kan zien als je op gc.nl bent ingelogd.
 13. HettyenAd

  Fotos Plaatsen

  Is helemaal gelukt, toppie bedankt luitjes voor de snelle reactie
 14. HettyenAd

  Fotos Plaatsen

  Ik zie bij sommige cache beschrijvingen fotos tussen de tekst te staan. De gaat uiteraard met html , maar als ik de foto upload staat hij onder het landkaartje en kan je hem aanklikken. Maar bij andere zie ik deze foto nergens tussen de afbeeldingen staan. Gaat dit op een andere manier??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...