Jump to content

Erjeetje

Leden
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Erjeetje

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • Twitter
  twitter.com/erjeetje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Lemmer
 1. Ik heb een Dakota 20. Als je de kaart bekijkt, dan kun je ook zogenaamde informatievelden instellen. Bij mij heb ik ingesteld dat ik bij de kaart de cachenaam zie, maar ook het kompas (de pijl) en de afstand tot de cache. Daarnaast kan je met de Dakota 20 ook heel simpel zien op welke coördinaten je op dat moment bent.
 2. Ik zou mijn Dakota 20 eerst kopen bij GPSshop.nl, tot Conrad met een aanbieding van 10% korting kwam. Toen besloot ik mijn GPS toch bij Conrad aan te schaffen. Ging perfect en voor zover ik weet heeft Conrad ook een prima service.
 3. Via de officiële site niet, want anders stond die mogelijkheid er wel tussen. Bij Geocachingshop kan je volgens mij wel met iDeal betalen, zie link: http://geocachingshop.nl/product_info.php?cPath=698&products_id=6308&osCsid=fac0b4e09ee78f3ea34fe88b7b9eae84
 4. Ik zou het niet eens in mijn hoofd halen om iets van een cache te jatten. Dan ben je namelijk niet serieus met je hobby bezig en verpest je het voor anderen. Ik vind dat je elke cache met respect moet behandelen.
 5. Die gebruik ik ook en ben er heel tevreden mee. Heb nu ook de OpenFietsMap van Benelux en Duitsland gedownload. Waarom zo veel betalen als het ook gratis kan
 6. Volgens mij een prima log. Ik zou er geen problemen mee hebben.
 7. Voor zover ik weet heeft degene die als eerste zijn/haar naam in het logboekje schrijft FTF. Het moment van publicatie op gc.com maakt dan niet zoveel uit, want soms ben je niet in de gelegenheid om direct te loggen op de site. De volgorde in het logboekje is dus bepalend.
 8. Misschien heeft een collega van mij wel interesse. Ik zal hem morgen eens vragen, is dat oke? Dan geef ik hem even een linkje naar dit forum. EDIT: Ik zie dat je een topo-kaart Benelux er bij hebt. Hoe gebruik je dat op de Dakota 10? Er zit immers geen mogelijkheid voor geheugenuitbreiding op de Dakota 10. Is er dan nog genoeg geheugen over om flink wat caches (GPX-bestanden) in te laden?
 9. Toestemming is volgens de regels van Groundspeak altijd nodig van de grondeigenaar. Je zal de contactgegevens ook aan de reviewer moeten doorgeven bij het plaatsen van de cache. Maar in de praktijk wordt daar wel eens wat mee gesjoemeld. Als je eenmaal contactgegevens van de grondeigenaar hebt is het makkelijk om die bij een volgende cache gewoon te vermelden. Ik heb zelf nu al een paar caches gelegd, maar ik heb voor elke cache toestemming van de verantwoordelijke instanties en personen (gemeente, waterschap, provincie, staatsbosbeheer). Als je eenmaal de juiste contactpersoon hebt, is het wel makkelijk om de volgende keer bij deze persoon opnieuw om toestemming te vragen. Strikt genomen moet er dus voor elke cache toestemming gevraagd en verleend zijn.
 10. Ik heb er ook last van. Gebeurt al een paar dagen, ik gebruik trouwens Chrome. Ik dacht dat het aan mijn pc lag en ik misschien moet gaan scannen op spyware.
 11. e-mail:

  rutgermooy@gmail.com

 12. Hallo Erjeetje,

  De Large Cache waar ik in http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=19286&pid=306822&st=0entry306822 over spreek zou kunnen komen bij een van de winkels aan het Dok (Langestreek / Kortestreek). Mooi in het centrum, vol in het zicht, maar wel een veilige locatie.

  Wat voor plan heb jij op het oog?

  -- BFM

 13. Goede tip. Daar ga ik eens mee aan de slag.
×
×
 • Create New...