Spring naar bijdragen

campvache75

Leden
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over campvache75

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  31-8-2011

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. campvache75

  Gestolen Garmin

  Gisteren (17 januari 2012) Is mijn tas uit mijn auto gejat. Ik kreeg net een telefoontje van de politie dat mijn tas is gevonden met alles erin, behalve mijn Garmin. Mocht iemand een Gele Garmin Etrex Venture aangeboden krijgen in de omgeving Amersfoort/Leusden. Zou je mij dan alsjeblieft een berichtje willen sturen? Er staan een aantal caches in en adh daarvan kan ik zien of het mijn Garmin is. Alvast bedankt!
 2. campvache75

  Gestolen Garmin

  Gisteren (17 januari 2012) Is mijn tas uit mijn auto gejat. Ik kreeg net een telefoontje van de politie dat mijn tas is gevonden met alles erin, behalve mijn Garmin. Mocht iemand een Gele Garmin Etrex Venture aangeboden krijgen in de omgeving Amersfoort/Leusden. Zou je mij dan alsjeblieft een berichtje willen sturen? Er staan een aantal caches in en adh daarvan kan ik zien of het mijn Garmin is. Alvast bedankt!
 3. Super! Daar moet vast wat tussen zitten waar ik volgend weekendm ee aan de slag kan. Sinds we geen hond meer hebben is het wandelen een stuk saaier maar met cachen wordt het wel weer spannend!
 4. Bedankt voor de reacties! Ik zal deze cache eens aan mijn vriendin voorleggen, als zij het niet ziet zitten wacht ik even totdat ik een aantal multi's heb gelopen. Dan volgend weekend toch weer "gewoon" wandelen.
 5. Het terrein is geen probleem, ik ben heel wat gewend. Maar het gaat mij puur om het technische gedeelte. Ik ga er nog even over nadenken, misschien dat ik een vriendin meeneem die al langer geocacher is. Bedankt voor de link, ik zal kijken of daar wat leuks tussen zit.
 6. Sinds kort ben ik gegrepen door het geocache virus en ben ik al een paar keer op pad geweest om caches te zoeken. Mijn vriend en ik houden van lange afstand wandelen en we willen dit volgend weekend koppelen aan een mooi cache. Degene die ik heb gevonden ziet er spectaculair uit en ik vraag mij af of het technisch gezien een moeilijke cache is. Het gaat om deze: Mijn link Qua puzzels en opdrachten uitvoeren lijkt het mij geen probleem maar waar begin je? Er staan een aantal waypoints beschreven, moet je die volgen? Of krijg je pas een exact waypoint als je op de juiste plek staat?
 7. Als het goed is moet deze redelijk simpel zijn.
 8. Maar als ik op de knop "LOC waypoint file" klik slaat hij een bestand op, op mijn computer. (Waar is die knop eigenlijk voor bedoeld?) Klik ik op "send to GPS" dan krijg ik de gegevens op mijn GPS te zien, echter is de waypoint en geocache locatie hetzelfde. Voor nu maakt het mij niet uit, ik weet hoe ik morgen op zoek moet gaan naar mijn eerste cache maar ik probeer iets te snappen van de wereld die Geocaching heet dus vandaar mijn vraag. Oh ja, nog bedankt voor je uitleg.
 9. Ik heb net mijn allereerste Cache op mijn net aangeschafte GPS gezet ( Hoera ) Morgen ga ik hem zoeken. Op de cache pagina staat links naast de knop "send to my gps " LOC Waypoint file. Nu vraag ik me af wat dat laatste is? En in mijn gps (garmin etrex venture HC) Staat de net upgeloade informatie netjes onder het knop je "Geocache" Maar ook onder het knopje "waypoints" Ik heb een beetje gelezen wat een waypoint is, dat is een punt vanaf waar je begint toch? Of snap ik het nu niet helemaal?
 10. Gevonden! Bedankt! Ga over 5 weken naar La Palma en hoop tegen die tijd een beetje te kunnen cachen, lijkt me erg leuk om op deze manier delen van het eiland te zien.
 11. Hallo, ik ben mij aan het orienteren op geocachen, ik heb via marktplaats een gps gekocht die ik deze week ga ophalen. Natuurlijk ga ik zo snel mogelijk aan de slag en hoop dat ik iets ga snappen van het geocachen, ik weet wat het inhoud maar hoe meer ik erover lees hoe ingewikkelder het wordt. Nou was ik op zoek naar een kaart waar je kan zien waar alle caches liggen, ik vond op geocaches.nl een kaart van nederland en de benlux maar op de site van geocachen.com kan ik geen kaart van de hele wereld vinden. Moet je premium lid zijn om zo,n kaart te zien?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...