Jump to content

bambino

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bambino

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Nokia 5230
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009
 1. Ik heb een nieuwe geheugenkaart gebruikt en nu op de geheugenkaart een map gemaakt met de naam "garmin" en daarin mijn drie bestanden: belgie.img,duitsland.img en oostenrijk.img. het werkt!
 2. Ik heb het precies zo gedaan als ik de link, maar het werkt niet Map op de SD-kaart:Garmin>GMAPSUPP.BE.IMG,GMAPSUPP.DE.IMG en GMAPSUPP.AU.IMG Ik denk dat de SD-kaart defect is.
 3. Ik heb net mijn Dakota 20 binnen, De standaard kaart is waardeloos voor fietstochten en geocaching. nu heb ik op een microSD-kaartje de kaarten van belgie,duitsland en oostenrijk opgezet(gmapsupp.img) en ik heb deze van naam veranderd. Waar moet ik nu die kaarten gaan selecteren? Bij Stel in>Kaart>Kaart informatie selecteer kaart, staan mijn kaarten er niet tussen.
 4. Ik ga voor de Dakota 20
 5. Ik heb een bestand met alle geocaches in KML formaat, zou het werken als ik dit naar GPX converteer?
 6. Het ging mij alleen maar over geocaches in het GPS-toestel te laden. Niet zozeer over het GPX-bestand.
 7. Voor "Send to GPS" met de Garmin add-on voor Firefox is het toch gratis?
 8. Kan dit ook zonder Premium met "Send to GPS" ?
 9. En hoe kan ik GPX files maken van geocaches zodat ik deze dan later in de Etrex 20 kan laden?
 10. Is de Etrex 20 een goede GPS?
 11. Ik heb even wat rondgekeken op gpsshop.nl en de Etrex 20 en Dakota 20 hebben momenteel mijn voorkeur. De Etrex 20 staat momenteel op 1 wegens financiele redenen.(ik wil ook nog een SSD in mijn laptop.)
 12. Wherigo hoef ik niet, en knoppen/touchscreen maakt niet uit. Wat is de meerwaarde van een kaart? Dat je niet alleen die pijl ziet? Als er dan een kaart op staat, kun je de pijl dan nog zien? Ook wil ik een GPS waar ik de coordinaten op kan zien van op welke plaats ik sta.
 13. Ik weet niet waar dit thuishoort, dus ik stel mijn vraag hier maar. Ik wil een nieuwe Geocaching GPS kopen, maar ik weet niet welke ik moet kopen. Ik heb een voorkeur voor Garmin, budget maakt niets uit. Welke GPS zou ik kopen?
×
×
 • Create New...