Spring naar bijdragen

Erjeetje

Leden
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Erjeetje geplaatst

 1. Erjeetje

  Nieuwe Gps

  Ik heb een Dakota 20. Als je de kaart bekijkt, dan kun je ook zogenaamde informatievelden instellen. Bij mij heb ik ingesteld dat ik bij de kaart de cachenaam zie, maar ook het kompas (de pijl) en de afstand tot de cache. Daarnaast kan je met de Dakota 20 ook heel simpel zien op welke coördinaten je op dat moment bent.
 2. Erjeetje

  Waar Kocht Jij Je Gps?

  Ik zou mijn Dakota 20 eerst kopen bij GPSshop.nl, tot Conrad met een aanbieding van 10% korting kwam. Toen besloot ik mijn GPS toch bij Conrad aan te schaffen. Ging perfect en voor zover ik weet heeft Conrad ook een prima service.
 3. Erjeetje

  Premium Membership

  Via de officiële site niet, want anders stond die mogelijkheid er wel tussen. Bij Geocachingshop kan je volgens mij wel met iDeal betalen, zie link: http://geocachingshop.nl/product_info.php?cPath=698&products_id=6308&osCsid=fac0b4e09ee78f3ea34fe88b7b9eae84
 4. Erjeetje

  Wie Jat Mijn Kokers?

  Ik zou het niet eens in mijn hoofd halen om iets van een cache te jatten. Dan ben je namelijk niet serieus met je hobby bezig en verpest je het voor anderen. Ik vind dat je elke cache met respect moet behandelen.
 5. Die gebruik ik ook en ben er heel tevreden mee. Heb nu ook de OpenFietsMap van Benelux en Duitsland gedownload. Waarom zo veel betalen als het ook gratis kan
 6. Erjeetje

  Teveel Informatie In Log

  Volgens mij een prima log. Ik zou er geen problemen mee hebben.
 7. Erjeetje

  Datum Loggen

  Voor zover ik weet heeft degene die als eerste zijn/haar naam in het logboekje schrijft FTF. Het moment van publicatie op gc.com maakt dan niet zoveel uit, want soms ben je niet in de gelegenheid om direct te loggen op de site. De volgorde in het logboekje is dus bepalend.
 8. Erjeetje

  Garmin Dakota 10

  Misschien heeft een collega van mij wel interesse. Ik zal hem morgen eens vragen, is dat oke? Dan geef ik hem even een linkje naar dit forum. EDIT: Ik zie dat je een topo-kaart Benelux er bij hebt. Hoe gebruik je dat op de Dakota 10? Er zit immers geen mogelijkheid voor geheugenuitbreiding op de Dakota 10. Is er dan nog genoeg geheugen over om flink wat caches (GPX-bestanden) in te laden?
 9. Erjeetje

  Toestemming

  Toestemming is volgens de regels van Groundspeak altijd nodig van de grondeigenaar. Je zal de contactgegevens ook aan de reviewer moeten doorgeven bij het plaatsen van de cache. Maar in de praktijk wordt daar wel eens wat mee gesjoemeld. Als je eenmaal contactgegevens van de grondeigenaar hebt is het makkelijk om die bij een volgende cache gewoon te vermelden. Ik heb zelf nu al een paar caches gelegd, maar ik heb voor elke cache toestemming van de verantwoordelijke instanties en personen (gemeente, waterschap, provincie, staatsbosbeheer). Als je eenmaal de juiste contactpersoon hebt, is het wel makkelijk om de volgende keer bij deze persoon opnieuw om toestemming te vragen. Strikt genomen moet er dus voor elke cache toestemming gevraagd en verleend zijn.
 10. Ik heb er ook last van. Gebeurt al een paar dagen, ik gebruik trouwens Chrome. Ik dacht dat het aan mijn pc lag en ik misschien moet gaan scannen op spyware.
 11. e-mail:

  rutgermooy@gmail.com

 12. Hallo Erjeetje,

  De Large Cache waar ik in http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=19286&pid=306822&st=0entry306822 over spreek zou kunnen komen bij een van de winkels aan het Dok (Langestreek / Kortestreek). Mooi in het centrum, vol in het zicht, maar wel een veilige locatie.

  Wat voor plan heb jij op het oog?

  -- BFM

 13. Erjeetje

  Basecamp / Dakota 20

  Goede tip. Daar ga ik eens mee aan de slag.
 14. Vandaag voor het eerst caches gezocht. Ik had de caches via geocaching.com geëxporteerd naar mijn Garmin Dakota 20. In de GPS heb ik vervolgens de caches stuk voor stuk opgeroepen en gespeeld. Bij de gevonden caches heb ik dat ook in de GPS aangegeven als "gevonden". In de GPS kwam de cache vervolgens ook in de lijst met gevonden caches. Daarna heb ik de caches overgezet van de GPS naar Basecamp. Het overzetten is wel gelukt, maar in Basecamp worden de caches weer weergegeven als "niet-gevonden", terwijl ik in de GPS toch duidelijk "gevonden" heb geregistreerd. Wordt deze informatie niet overgezet van de GPS naar BaseCamp, of doe ik iets verkeerd? Tot nu toe vind ik BaseCamp echt een programma van niks. Misschien kan ik het beter in Excel gaan bijhouden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...