Spring naar bijdragen

Diederikus

Leden
 • Aantal bijdragen

  2227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

Waardering in de gemeenschap

374 Uitstekend

1 Volger

Previous Fields

 • Lengtegraad
  5.413292
 • Breedtegraad
  52.490628

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Lelystad

Recente profielbezoeken

2433 profielweergaven
 1. 10 miljoen euro. Mogelijk in bitcoins.
 2. Ze vragen 10 miljoen. Zullen de gps-sen wel weer duurder worden.
 3. Vandaag een aantal oude logs van mijzelf doorgelezen. Dat is toch wel heerlijke nostalgie!
 4. Old school cachen met alleen richting en afstand geeft ingebouwd avontuur. Zoals je hier kunt lezen. Soms is de keuze: Links, maar hoeveel kilometer is dat om? Rechts, maar hoeveel kilometer is dat om? Of rechtdoor, de kortste afstand "zoals de kraai vliegt", maar dan moet je wel zwemmen, door de brandnetels waden of erger.
 5. Ideaal toch? Ik heb nooit anders gecached.
 6. Zonder kaart cachen. Old school met alleen richting en afstand.
 7. Net even gekeken. Inderdaad op sterven na dood. De dingen waar je misschien iets aan zou kunnen hebben zijn achter een betaalmuur geplaatst. Facebook schijnt wel te floreren. Maar de discussies daar zijn wel heel erg vluchtig.
 8. Daarover ging mijn vraag, eigenlijk. Toentertijd had je van die lijstjes waarin degene die de lijstjes bijhield steevast zelf bovenaan stond.
 9. Misschien doe ik beide. COVID technisch is een oppikkertje beter. Als ik de cache ieder jaar archiveer, dan kan ik er steeds een waypoint bijmaken en hem opnieuw uitbrengen.
 10. Je moet met je tijd meegaan. Het spel evolueert tenslotte. Ik accepteer je oordeel trouwens pas als je de cache gevonden hebt. Hetgeen nu nog even lastig is, want ik moet hem nog leggen.
 11. Oké, oké. Het was ook helemaal niet mijn bedoeling dit blik met wormen te openen. Ik twijfel nog tussen een voortuinmulti of een oppikkertje.
 12. Dat een beminnelijk mens als Barny een ban krijgt hier komt natuurlijk niet als een verrassing. Is het tijdelijk of heeft hij het voor eeuwig verkorven? Als ik een nieuwe cache ga leggen, dan zal ik Opencaching zeker niet vergeten. Als die tenminste voortuincaches accepteren.
 13. Net even rond gezapt in de buurt als premium lid. Het lijkt er op dat nog steeds dezelfde veelleggers hier de buurt stevig in hun greep hebben. Bewondering voor hun vasthoudendheid is op zijn plaats . Op het oog lijkt de locatie die ik op het oog heb voor mijn nieuwe cache nog vrij. Maar met al die mystery caches in de buurt weet je het nooit. En zelf weer eens cachen? In Lelystad heb je de helft aan geocaches, omdat 180 graden hier water is. Van de resterende 180 graden is ongeveer de helft stevig in de greep van voornoemde veelleggers. Blijft Almere over. Nog even over denken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...