Jump to content

Rabbitt Hill

Leden
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Rabbitt Hill

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 550T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2010 en volgende

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rabbitt Hill

  Trekkinn

  En binnen de EU vrije verkeer van goederen dus geen verrassing achteraf!
 2. Rabbitt Hill

  Trekkinn

  Hoi , Deze site http://www.trekkinn.com gevonden tijdens het zoeken naar een nieuwe GPS. Is er al iemand die ervaringen heeft met deze aanbieder van onder andere navigatie apparaten. En natuurlijk de zeer aantrekkelijke aanbiedingen... Gr. Rabbitt Hill.
 3. Hoe bedoel je een pakje neerleggen het is nog geen 5 december Rembrand...of pakjesavond
 4. Iedere hobby kost toch geld zelfs mijn glaasje die gevuld moet worden ...
 5. Als we de regels cq de 161 meter respecteren dan moeten we handhaven In dit kleine landje verzinnen we ook van allerlei regels maar handhaven We proberen het misschien maar handhaven ?
 6. Ja inderdaad wat team danhoff ook al schrijft even opnieuw installeren. De GPS aan en uit zetten wil ook helpen. Succes
 7. Anonieme CO dat zijn gewoon leggers die een naam aanmaken op GC.com maar zelf achter een andere naam schuil gaan en aan het cachen zijn. Voorbeelden genoeg hiervan!
 8. Ja, dat kan zo zijn maar daarom mogen we toch wel een andere mening of gedachten over het spelletje te hebben.
 9. Ik zou deze gewoon lekker bewaren. Waarom.... een GPS kan kapot gaan en dan heb je nog een speeltje achter de hand! kan je toch lekker te cachen
 10. Ik wil er niet teveel over zeggen maar het hanteren van de 161 meter wordt al lang niet altijd gehanteerd. Waarom kan ik dat zeggen omdat ik het de laatste tijd regelmatig tijdens het cachen ben tegengekomen dat caches binnen de 161 meter van elkaar af liggen. Ik heb er niet echt problemen mee... Waar ik wel problemen mee heb is dat er CO zijn die te pas en te onpas caches neer pleuren! caches niet onderhouden want met drie maanden worden ze toch gearchiveerd of caches leggen die binnen een maand alweer het archief in gaan om allerlei duistere redenen. Het wordt nu echt tijd dat er misschien ingegrepen gaat worden door groundspeak. Ik denk bijvoorbeeld aan om pas een cache te mogen leggen als je bijvoorbeeld 500 of 1000 caches zelf heb gevonden.
 11. Ja mijn eerste was ook wel zo duur misschien nog wel duurder ... Maar natuurlijk zit er wel kwaliteit verschil in .. Opmeer is niet zover weg !
 12. Ik heb er vanmiddag twee opgehaald en ik denk dat er nog wel een twintig in de schappen lagen
×
×
 • Create New...