Spring naar bijdragen

Rabbitt Hill

Leden
 • Aantal bijdragen

  100
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Rabbitt Hill geplaatst

 1. Rabbitt Hill

  Trekkinn

  En binnen de EU vrije verkeer van goederen dus geen verrassing achteraf!
 2. Rabbitt Hill

  Trekkinn

  Hoi , Deze site http://www.trekkinn.com gevonden tijdens het zoeken naar een nieuwe GPS. Is er al iemand die ervaringen heeft met deze aanbieder van onder andere navigatie apparaten. En natuurlijk de zeer aantrekkelijke aanbiedingen... Gr. Rabbitt Hill.
 3. Rabbitt Hill

  Het Neerleggen Van Geocaches

  Hoe bedoel je een pakje neerleggen het is nog geen 5 december Rembrand...of pakjesavond
 4. Iedere hobby kost toch geld zelfs mijn glaasje die gevuld moet worden ...
 5. Als we de regels cq de 161 meter respecteren dan moeten we handhaven In dit kleine landje verzinnen we ook van allerlei regels maar handhaven We proberen het misschien maar handhaven ?
 6. Ja inderdaad wat team danhoff ook al schrijft even opnieuw installeren. De GPS aan en uit zetten wil ook helpen. Succes
 7. Ja omdat ze cachen onder een eigen teamnaam
 8. Anonieme CO dat zijn gewoon leggers die een naam aanmaken op GC.com maar zelf achter een andere naam schuil gaan en aan het cachen zijn. Voorbeelden genoeg hiervan!
 9. Ja, dat kan zo zijn maar daarom mogen we toch wel een andere mening of gedachten over het spelletje te hebben.
 10. Rabbitt Hill

  Te Koop Garmin E-Trex 10

  Ik zou deze gewoon lekker bewaren. Waarom.... een GPS kan kapot gaan en dan heb je nog een speeltje achter de hand! kan je toch lekker te cachen
 11. Ik wil er niet teveel over zeggen maar het hanteren van de 161 meter wordt al lang niet altijd gehanteerd. Waarom kan ik dat zeggen omdat ik het de laatste tijd regelmatig tijdens het cachen ben tegengekomen dat caches binnen de 161 meter van elkaar af liggen. Ik heb er niet echt problemen mee... Waar ik wel problemen mee heb is dat er CO zijn die te pas en te onpas caches neer pleuren! caches niet onderhouden want met drie maanden worden ze toch gearchiveerd of caches leggen die binnen een maand alweer het archief in gaan om allerlei duistere redenen. Het wordt nu echt tijd dat er misschien ingegrepen gaat worden door groundspeak. Ik denk bijvoorbeeld aan om pas een cache te mogen leggen als je bijvoorbeeld 500 of 1000 caches zelf heb gevonden.
 12. Rabbitt Hill

  Inspectie Spiegels

  Ja mijn eerste was ook wel zo duur misschien nog wel duurder ... Maar natuurlijk zit er wel kwaliteit verschil in .. Opmeer is niet zover weg !
 13. Rabbitt Hill

  Inspectie Spiegels

  Ik heb er vanmiddag twee opgehaald en ik denk dat er nog wel een twintig in de schappen lagen
 14. Rabbitt Hill

  Inspectie Spiegels

  Mijn vrouw kwam thuis met een inspectie spiegelgeltje. Uitschuifbaar en spiegel is 5 cm. Mooi prijsje bij het goedkoopste warenhuis. En ze blijken daar ook magneet pennetjes te hebben. Bij mij gaat er nog wel eens een spiegeltje kapot altijd makkelijk een reserve dus vandaag nog maar een opgehaald. PM voor meer info. Team Rabbitt Hill
 15. Rabbitt Hill

  Aangeboden

  De garantie is wel verlopen maar daar zal de prijs wel na zijn. En Garmin is niet meer zo gul als in het verleden pffffffff eindelijk is vandaag mijn pakketje afgeleverd met een nieuwe Oregon 550T kan dus weer twee jaar verder
 16. Nou ik zie heel vaak vogelhuisjes met een gat erin. Afgelopen weekend nog en er zat een mooi nest in zonder vogeltjes maar wel een opdracht
 17. En of, ik heb er ook last van...Het heeft puur te maken met snel, sneller en snelst. Een puntenjager gaat niet voor netjes weer opruimen maar alleen voor eigen belang ikke ikke en de rest kan stikken, en of er nou dreuzels bij zijn of niet. Het liefst doen ze 5 multies, 20 mysteries en 50 tradies op een dag, en daar hoort netjes opbergen niet meer bij. Weet je hoe ze dat noemen het nieuwe cachen. Het is te belachelijk voor woorden als ik zie dat er inderdaad peletons op stap gaan die de nodige multies, Mysteries en tradi's op rapen. Ik ben niet vies van een trail laat ik dat voorop stellen maar als ik dan van zeven tot dik in de avond bezig ben dan lukt het mij toch echt niet om daar ook nog (lange) multie's bij te doen. Ik weet inmiddels hoe men te werk gaat! En zelfs vraag ik mij af of sommigen er zelfs wel komen om een krabbel in het logboekje te schrijven om zo weer een fraaie multi te hebben gescoord! Zelfs wereldwijd worden er caches achteloos....thuis gelogd om de statistieken of challenge caches te kunnen loggen. Neem als voorbeeld elke dag een cache 366 dagen lang het duurt voor mij nog even maar mijn voorgangers weten hoe het moet... Niet meer naar kijken en lekker je eigen leuke spelletje gaan doen. Groet, Rabbitt Hill.
 18. Zo zitten we op donderdagavond weer in Drenthe in ons onderkomen en zijn nog even aan het zappen! Komt RTV Drenthe in beeld met de melding van iemand die uit een boom is gevallen en is overleden tijdens een spelletje met GPS. Dat is even schrikken want het was ons gelijk duidelijk dat het om een Geocacher zou gaan. We willen de nabestaanden heel veel sterkte wensen. Ook de CO wens ik heel veel sterkte toe. Team Rabbitt Hill.
 19. Als ik mag mee BBQ wordt het wel steeds aantrekkelijker om op jullie (mega) Event te komen. Mijn voorkeur is een T-Bone steak en doe er maar een halve liter (Maisel's Weise) bij i.p.v. ranja!
 20. Nou als ik nog een gaatje kan vinden in mijn overvolle agenda dan zal ik toch even bij een van de Kikkers op bezoek gaan. Ik heb tenslotte ook overal van die kaartjes tot in Duitsland aan toe gedropt de afgelopen weken. Vandaar nu die buitenlandse belangstelling! :dribble: Kikkers veel succes met jullie Event!
 21. Zijn er nog cachers die excuses aanbieden als ze wat slopen? Nou, volgens mij zijn dat er maar heel weinig! Moet je soms alleen maar kijken hoe stukken bos of natuurgebieden uitgekamt worden om een punt te scoren. Ik geloof dat ze daar tegenwoordig een naam voor hebben het moderne cachen! Jammer maar helaas...ook caches worden gesloopt of ergens anders verstopt wat je niet wilt als CO. We nemen het op de koop toe en het houdt ons van de straat :yes: Groetjes en succes
 22. Kruimeldief en Kralenfee ook uit het Noord Hollandse heel erg bedankt voor het vele werk wat jullie hebben gedaan. Misschien komt nu de KralenCache wat vaker uit zijn schulp! :yes: :no: QNT AVRG TRPNPURQ, VF RRA QNT AVRG TRYRRSQ! [] Team Rabbitt Hill.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...