Spring naar bijdragen

Carfixers

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

198 profielweergaven
  1. ahahaha, dit vind ik dan wel weer grappig... On topic: zoals de sfeer in dit draadje is, zou standaard moeten zijn. Dan wordt er veel meer gekocht denk ik... ;-)
  2. Bereiden van stokpaardjes. Mag ik het recept? Hahaha...oeps...
  3. Me? :-p Ik lees wel mee, maar waag me niet aan het bereiden van sommige stokpaardjes. ;-) Wie weet wat de toekomst brengt... Ik weet in ieder geval dat ik in het begin hier kwam om hulp te vragen over een puzzel. De spreekwoordelijke hand toegereikt krijgen om de techniek van een puzzel te begrijpen. Hier kreeg ik naar mijn gevoel niet direct een heel warm welkom op. Ik kijk dus veel maar koop niets. ;-)
  4. nu ben ik als newbie natuurlijk nog zo groen als gras, maar als hectiek en problemen ermee voorkomen kunnen worden, wat is dan het bezwaar om een dergelijke lijst beschikbaar te stellen aan de Eod oid?
  5. Sinds een paar weken zijn wij ook aan het cachen gegaan. Ik verwonderde mijzelf hoeveel mensen eigenlijk cachen. Sta je bij een boom, hoor je :' kun je hem vinden?' Hilarisch zo'n eerste keer. ;-) Sindsdien zijn we al een aantal cachers tegengekomen en hebben een gezellig praatje gemaakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...