Spring naar bijdragen

Team Creama

Leden
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 1. Team Creama

  Fiets Rondjes

  De Paddenstoelenroute is een serie aaneenvolgende caches rondom Ede GC593QG
 2. Super, dit klopt. Bedankt voor de hulp en de link. Heb zelf al (te) lang niets meer met de GPS gedaan op dit gebied, en moet er weer even helemaal inkomen....
 3. Waarschijnlijk een domme o ja vraag. Maar ik krijg via een site de volgende GPS coördinaten (duitse site). Welke weergave is dit, want basecamp plaatst me verkeerd..... 49.49596, 6.584463
 4. Ik begrijp dat ik mijn laatste reactie beter niet had kunnen plaatsen. Sorry voor alle zere benen waar ik tegenaan getrapt hebt. Ik hoop dat ik mijn team weer kan motiveren voor het cachen. Zo ja, dan wordt ik echt wel weer premium member. Veel cacheplezier allemaal!!
 5. Tja, lief kijken op een forum is best moeilijk. Maar ik ben voor dit moment geholpen. Tja het bedrag is niet zoveel (maar komt nu wel even slecht uit ) , maar we hebben al zo'n poos niet meer gegeocached. Als we nu de smaak weer te pakken krijgen, ga ik weer sponsoren.
 6. Het is gelukt, al werkte de telefoons wel heel wisselend. Uiteindelijk hebben ze het voornamelijk met de garmin gedaan, en een hele leuke avond gehad!
 7. Kan je alleen als betaald lid een PQ aanmaken? Ik ben lid geweest, maar heb toen alleen een paar keer een PQ gemaakt. Verder vond ik het weinig toevoegen. Nu gaan we op vakantie naar een Wifi-loos gebied, dus zou een PQ wel erg handig zijn. Maar om nu voor één keertje weer lid te worden..... Dus, wie heeft er tips?
 8. Ik denk dat ik het anders doe. Ik print de lijst met waypoints uit. Heb bij iedere waypoint een vraag, dus aan het eind kan er gerekend worden. Op C:Geo kan je waypoints invoeren en gaan naar.... Wel wat type werk voor de jongens, maar dat vinden ze toch leuk?? (ik zie ze tenminste altijd op dat scherm in de weer....)
 9. Ik heb de waypoints gemaakt. Hoe zet ik de GPX over naar C:Geo?
 10. ik ga er mee aan de slag. Ik laat jullie weten of het lukt en hoe ik het gedaan heb. Ik wil wel met echte coördinaten werken. Denk zelf dat ze dat wel aan kunnen, en juist wel interessant vinden.
 11. Super, ga ik morgen proberen. Ik wil de waypoints even met de GPS bepalen.
 12. Ik vergeet trouwens te vermelden dat ik met C:Geo wel heb geprobeerd om coördinaten in te voeren, maar nog niet echt succesvol ben...
 13. Tja, en een aantal GPS-en huren is geen optie. Ik heb natuurlijk gewoon de etrex als back-up, dus mocht het met de telefoon niet gaan dan kunnen ze toch uit de voeten (ze zijn totaal met 7). Niemand een idee voor een app?
 14. Ik wil een feestje organiseren en een soort multi maken in de buurt. Heb zelf een etrex 30 die gebruikt kan worden. Ik verwacht dat de meeste gasten wel een android telefoon hebben. Het zijn jonge gasten dus de meesten hebben prepaid, en kunnen dus alleen met Wifi online. Is er een app waarop je simpel waypoints in kan voeren en dat hij je dan de weg wijst? Maar waarvoor je dus geen verbinding met Wifi hoeft te hebben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...