Spring naar bijdragen

DeBoer

Leden
 • Aantal bijdragen

  106
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over DeBoer

 • Verjaardag 03-08-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 750
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Mei 2017
 • Twitter
  LecramB

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Pijnacker

Contact Methods

 • Yahoo
  marcel.deboer@Yahoo.com

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik cache al met mijn 4e GPS, dat komt niet omdat de GPS'en zo slecht zijn, maar doordat ik dol ben op gadgets. Geocachen zonder GPS is voor mij geen optie, met een telefoon cachen vind ik gewoon niet prettig. De telefoon gaat wel altijd mee als hulpmiddel en dan met name voor de diverse CacheApps die erop staan. De caches vind ik allemaal met mijn laatste nieuwe aanwinst, de Oregon 750t, waar ik heel erg blij mee ben.
 2. Ja hier ook, eerste log ging prima, tweede krijg ik niet voor elkaar (Edge)
 3. Pfff, al die koffie op de late avond, straks kan ik niet meer slapen. Tijd voor een slaapmutsje en zoals beloofd schenk ik een rondje. Proost en voor straks "Sweet dreams"
 4. Bedankt voor de gastvrijheid, de eieren , de spek en de koffie. Het volgende rondje is van mij. Gezelligheid kent geen tijd!!
 5. Hmmm, als jullie het goed vinden schuif ik aan, dat wordt genieten.
 6. Goede ontwikkeling. Dat vind ik nou eens fijn om te horen.
 7. DeBoer

  Aangeboden: Garmin Etrex 35 Touch

  Verkocht, draadje kan dicht.
 8. Ik bied mijn Garmin Etrex 35 touch, uit augustus 2015, te koop aan. De GPS is z.g.a.n. schade en krasvrij en voorzien van ZAGG Invisible shield beschermfolie op het scherm. Ook zit er een siliconen hoes bij. De GPS zit nog in de originele verpakking, inclusief gebruiksaanwijzingen en USB kabel. De originele aankoopbon is beschikbaar. Vraagprijs €200,- De reden voor de verkoop is: ​Nadat ik 1 1/2/ jaar met heel veel plezier met dit superapparaat heb gecached wil ik graag de Garmin Oregon 750t kopen. ​De GPS kan worden opgehaald in Pijnacker.
 9. In het mapje van de pocketquerie staan 2 bestanden 1 met de waypoints (wpts) en één ander GPX bestand. In het GPX bestand zonder de wpts toevoeging, staan de caches, dit bestandje sleep je naar de Garmin/GPX map op je toestel. Dan zouden de caches zichtbaar moeten zijn.
 10. Zijn of niet te zijn,...dat is de vraag??

 11. Sinds een paar dagen kan ik mijn founds niet meer delen op Twitter en Facebook. Ik krijg dan de melding dat de pagina niet meer beschikbaar is. Hebben meer mensen hier last van en heeft iemand de oplossing hiervoor??
 12. DeBoer

  Eerste Garmin Kopen

  In een ander topic wordt een tweedehands Etrex 35 touch aangeboden, misschien een idee??
 13. DeBoer

  Bestandsnamen?

  Dankjewel Thex!! Backup had ik al gemaakt en ik heb idd pas geleden een kaart van New York erop gezet, dus alle bestande zijn te verklaren. Bedankt voor je duidelijke uitleg.
 14. DeBoer

  Bestandsnamen?

  gmapbmap.img gmapbmap.sum gmapprom.gma gmapprom.img gmapprom1.gma gmapprom.unl gmaptz.img Dit soort bestanden staan er in mijn GPS (Etrex touch 35) Kan iemand mij uitleggen wat dit allemaal voor bestanden zijn, wat ze doen en of ik ze allemaal nodig heb, want het lijken er steeds meer te worden?? Zeker nu er ook nog cijfers aan toegevoegd worden. Alvast bedankt!! Marcel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...