Spring naar bijdragen

DeBoer

Leden
 • Aantal bijdragen

  106
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door DeBoer geplaatst

 1. Ik cache al met mijn 4e GPS, dat komt niet omdat de GPS'en zo slecht zijn, maar doordat ik dol ben op gadgets. Geocachen zonder GPS is voor mij geen optie, met een telefoon cachen vind ik gewoon niet prettig. De telefoon gaat wel altijd mee als hulpmiddel en dan met name voor de diverse CacheApps die erop staan. De caches vind ik allemaal met mijn laatste nieuwe aanwinst, de Oregon 750t, waar ik heel erg blij mee ben.
 2. Ja hier ook, eerste log ging prima, tweede krijg ik niet voor elkaar (Edge)
 3. Pfff, al die koffie op de late avond, straks kan ik niet meer slapen. Tijd voor een slaapmutsje en zoals beloofd schenk ik een rondje. Proost en voor straks "Sweet dreams"
 4. Bedankt voor de gastvrijheid, de eieren , de spek en de koffie. Het volgende rondje is van mij. Gezelligheid kent geen tijd!!
 5. Hmmm, als jullie het goed vinden schuif ik aan, dat wordt genieten.
 6. Goede ontwikkeling. Dat vind ik nou eens fijn om te horen.
 7. DeBoer

  Aangeboden: Garmin Etrex 35 Touch

  Verkocht, draadje kan dicht.
 8. Ik bied mijn Garmin Etrex 35 touch, uit augustus 2015, te koop aan. De GPS is z.g.a.n. schade en krasvrij en voorzien van ZAGG Invisible shield beschermfolie op het scherm. Ook zit er een siliconen hoes bij. De GPS zit nog in de originele verpakking, inclusief gebruiksaanwijzingen en USB kabel. De originele aankoopbon is beschikbaar. Vraagprijs €200,- De reden voor de verkoop is: ​Nadat ik 1 1/2/ jaar met heel veel plezier met dit superapparaat heb gecached wil ik graag de Garmin Oregon 750t kopen. ​De GPS kan worden opgehaald in Pijnacker.
 9. In het mapje van de pocketquerie staan 2 bestanden 1 met de waypoints (wpts) en één ander GPX bestand. In het GPX bestand zonder de wpts toevoeging, staan de caches, dit bestandje sleep je naar de Garmin/GPX map op je toestel. Dan zouden de caches zichtbaar moeten zijn.
 10. Zijn of niet te zijn,...dat is de vraag??

 11. Sinds een paar dagen kan ik mijn founds niet meer delen op Twitter en Facebook. Ik krijg dan de melding dat de pagina niet meer beschikbaar is. Hebben meer mensen hier last van en heeft iemand de oplossing hiervoor??
 12. DeBoer

  Eerste Garmin Kopen

  In een ander topic wordt een tweedehands Etrex 35 touch aangeboden, misschien een idee??
 13. DeBoer

  Bestandsnamen?

  Dankjewel Thex!! Backup had ik al gemaakt en ik heb idd pas geleden een kaart van New York erop gezet, dus alle bestande zijn te verklaren. Bedankt voor je duidelijke uitleg.
 14. DeBoer

  Bestandsnamen?

  gmapbmap.img gmapbmap.sum gmapprom.gma gmapprom.img gmapprom1.gma gmapprom.unl gmaptz.img Dit soort bestanden staan er in mijn GPS (Etrex touch 35) Kan iemand mij uitleggen wat dit allemaal voor bestanden zijn, wat ze doen en of ik ze allemaal nodig heb, want het lijken er steeds meer te worden?? Zeker nu er ook nog cijfers aan toegevoegd worden. Alvast bedankt!! Marcel
 15. Ook Team de Boer wenst iedereen vanaf hier hele fijne feestdagen en een fantastisch 2016 toe en dat er maar weer veel caches gevonden en geplaatst mogen worden!!
 16. DeBoer

  Kaarten Voor Etrex20

  Duidelijke uitleg van Wij-Twee, maar als je er nog niet uitkomt, zoek dan even naar OSM en kaarten downloaden op YouTube, daar staan goede instructievideo's tussen. Succes.
 17. ...en Google Chrome ondersteunt de plugin niet meer, dus Internet Explorer, Firefox of een ander programma gebruiken.
 18. DeBoer

  Boek

  Ik heb evt. de digitale versie voor je. Als je 'm wilt hebben, stuur dan een PB met je mailadres.
 19. Iedereen hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2015, met veel mooie caches!!
 20. Oh, oh..Ik bedoel natuurlijk: "Ik heb evt. NIET!! de e-pub versie voor e-reader of tablet" Bedankt voor de waarschuwing Antartica.
 21. Ik heb de 3 zusjes evt. als E-Pub voor een e-reader of tablet.
 22. DeBoer

  Garmin E-Trex 10

  De E-Trex 10 is verkocht. Draadje kan worden afgesloten.
 23. DeBoer

  Garmin E-Trex 10

  Hierbij bied ik mijn zo goed als nieuwe Garmin E-Trex 10 te koop aan. Gekocht in oktober 2012 bij Bever Zwerfsport, Den Haag. De reden dat ik 'm verkoop is: Ik was toe aan een iets uitgebreider model en die heb ik ook aangeschaft. De GPS wordt in de originele verpakking, met USB kabel en gebruiksaanwijzing geleverd. Mijn Vraagprijs is €60,- Hier komen nog wel eventuele verzendkosten bij.
 24. Vertel, ben erg nieuwsgierig? Ik hoop dat het hetzelfde werkt bij een E-Trex 20.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...