Spring naar bijdragen

Vindplaats

Leden
 • Aantal bijdragen

  156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 62S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  medio augustus 2012

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Duivendrecht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. De volgende week willen wij enkele dagen in de omgeving van Elspeet gaan fietsen. Weet iemand in de omgeving een of meerdere fiets geochaches?
 2. In het programma JaVaWaDevice Manager waren de kaarten die zichtbaar moesten zijn in Basecamp niet aangevinkt.
 3. Je hebt gelijk. Het was een reactie op de ander forum. Excuses voor de verwarring.
 4. Op mijn vraag Kaarten wel op GpsMap 62S maar niet in Basecamp heb ik een dezer dagen een reactie gezien. Echter nu zie ik deze reactie niet meer. Hoe kan dat? Verder zou ik willen weten hoe ik mijn gestelde vragen kan zien.
 5. Op mijn Macbook zie ik wel de kaarten op mijn GpsMap 62S maar niet in Basecamp. Ik heb al geprobeerd het bestand van de Benelux uit Fietsmap.nl opnieuw te installeren, maar dan krijg ik onderstaande foutmelding. Dezelfde vraag heb ik ook al gesteld in Groundspeak forums.
 6. Dat is vreemd. Als ik naar een site van een geocache ga dan is GPX bestand zwart en kan ik dat downloaden door erop te klikken. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat je geen premium lid bent. Van welke site probeer je het gpx bestand te downloaden? https://www.geocaching.com/geocache/GC5N07Q_de-zanderij?guid=a7b411c5-bdb1-4f4b-98e3-b40fdf53ca93
 7. Vindplaats

  Geo D'or

  Hier: http://www.geocaching.nl/cacherating/
 8. Vindplaats

  Geo D'or

  Dan zou het toch verwijderd moeten worden. In ieder geval bedankt voor de snelle reactie.
 9. Vindplaats

  Geo D'or

  Bij het willen toekennen van een Geo d'or krijg ik op de site Geocaching.nl de mededeling dat ik hiertoe nog niet gerechtigd ben gezien het feit dat ik pas 2 geocaches gevonden heb terwijl op de site Geocaching.com staat dat ik er 472 gevonden heb. Wat is hier fout gegaan?
 10. Op de site van een geocache kan je in plaats van Stuur naar mijn gps ook kiezen voor Gpx-bestand. Dat laatste doe ik en download dat bestand om het daarna op mijn Gpsmap 62 s te plaatsen.
 11. Ofschoon ik de laatte nieuwe communicator plugin heb 4.2.0 en op de site http://software.garm.../nl-BE/gcp.html wordt aangegeven dat de toestellen(GPSmap 62S gedetecteerd zijn akn ik toch geen caches via de website van geocache.com versturen naar mijn Gps. Nu wordt het toestel niet herkend. Op min Macbook gebruik ik het besturingssysteem van El Capitan en als browser Safari. Wat zou de oorzaak van mijn probleem kunnen zijn?
 12. Blutch, Bedankt voor je reactie. De Oase had ik al gelopen. Het is toch eigenlijk jammer dat in zo'n mooi gebied met zoveel verstopplaatsen, zo weinig geocaches liggen. Mijn oproep heeft er slechts een handjevol opgeleverd, waarvan ik er 2 niet gelopen heb en nu nog maar een. Asterix en de ontvoering van Walhalla heb ik gisteren gelopen.
 13. Bedankt, die had ik al van iemand anders gekregen en heb hem op mijn lijstje geplaatst.
 14. - Je kan uiteraard gewoon op de kaart kijken, dan zie je dat er sowieso niet veel multi's zijn daar. - Ja kan in de zoekfunctie de coördinaten van de locatie invoeren en eventueel ook nog filteren op multi's. Volgens mij mogelijkheden te over dus. - De kaart is niet volledig en je kunt niet precies de omgeving zien, bos, stad, waterrijk; - Als je de coördinaten wilt invoeren, moet je die natuurlijk eerst weten; - Als gekozen wordt voor filteren op multi's dan kun je dus nog beter een pocket quiry maken. Kortom om goed te kunnen zoeken ontbreken wat opties. Langeveld en de Oase heb ik reeds gelopen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...