Spring naar bijdragen

Vindplaats

Leden
  • Aantal bijdragen

    156
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Vindplaats geplaatst

  1. De volgende week willen wij enkele dagen in de omgeving van Elspeet gaan fietsen. Weet iemand in de omgeving een of meerdere fiets geochaches?
  2. In het programma JaVaWaDevice Manager waren de kaarten die zichtbaar moesten zijn in Basecamp niet aangevinkt.
  3. Je hebt gelijk. Het was een reactie op de ander forum. Excuses voor de verwarring.
  4. Op mijn vraag Kaarten wel op GpsMap 62S maar niet in Basecamp heb ik een dezer dagen een reactie gezien. Echter nu zie ik deze reactie niet meer. Hoe kan dat? Verder zou ik willen weten hoe ik mijn gestelde vragen kan zien.
  5. Op mijn Macbook zie ik wel de kaarten op mijn GpsMap 62S maar niet in Basecamp. Ik heb al geprobeerd het bestand van de Benelux uit Fietsmap.nl opnieuw te installeren, maar dan krijg ik onderstaande foutmelding. Dezelfde vraag heb ik ook al gesteld in Groundspeak forums.
  6. Dat is vreemd. Als ik naar een site van een geocache ga dan is GPX bestand zwart en kan ik dat downloaden door erop te klikken. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat je geen premium lid bent. Van welke site probeer je het gpx bestand te downloaden? https://www.geocaching.com/geocache/GC5N07Q_de-zanderij?guid=a7b411c5-bdb1-4f4b-98e3-b40fdf53ca93
  7. Vindplaats

    Geo D'or

    Hier: http://www.geocaching.nl/cacherating/
  8. Vindplaats

    Geo D'or

    Dan zou het toch verwijderd moeten worden. In ieder geval bedankt voor de snelle reactie.
  9. Vindplaats

    Geo D'or

    Bij het willen toekennen van een Geo d'or krijg ik op de site Geocaching.nl de mededeling dat ik hiertoe nog niet gerechtigd ben gezien het feit dat ik pas 2 geocaches gevonden heb terwijl op de site Geocaching.com staat dat ik er 472 gevonden heb. Wat is hier fout gegaan?
  10. Op de site van een geocache kan je in plaats van Stuur naar mijn gps ook kiezen voor Gpx-bestand. Dat laatste doe ik en download dat bestand om het daarna op mijn Gpsmap 62 s te plaatsen.
  11. Ofschoon ik de laatte nieuwe communicator plugin heb 4.2.0 en op de site http://software.garm.../nl-BE/gcp.html wordt aangegeven dat de toestellen(GPSmap 62S gedetecteerd zijn akn ik toch geen caches via de website van geocache.com versturen naar mijn Gps. Nu wordt het toestel niet herkend. Op min Macbook gebruik ik het besturingssysteem van El Capitan en als browser Safari. Wat zou de oorzaak van mijn probleem kunnen zijn?
  12. Blutch, Bedankt voor je reactie. De Oase had ik al gelopen. Het is toch eigenlijk jammer dat in zo'n mooi gebied met zoveel verstopplaatsen, zo weinig geocaches liggen. Mijn oproep heeft er slechts een handjevol opgeleverd, waarvan ik er 2 niet gelopen heb en nu nog maar een. Asterix en de ontvoering van Walhalla heb ik gisteren gelopen.
  13. Bedankt, die had ik al van iemand anders gekregen en heb hem op mijn lijstje geplaatst.
  14. - Je kan uiteraard gewoon op de kaart kijken, dan zie je dat er sowieso niet veel multi's zijn daar. - Ja kan in de zoekfunctie de coördinaten van de locatie invoeren en eventueel ook nog filteren op multi's. Volgens mij mogelijkheden te over dus. - De kaart is niet volledig en je kunt niet precies de omgeving zien, bos, stad, waterrijk; - Als je de coördinaten wilt invoeren, moet je die natuurlijk eerst weten; - Als gekozen wordt voor filteren op multi's dan kun je dus nog beter een pocket quiry maken. Kortom om goed te kunnen zoeken ontbreken wat opties. Langeveld en de Oase heb ik reeds gelopen
  15. Berg van Starrenbroek is een traditional en traditionals hebben niet mijn voorkeur.
  16. GCJKBG Berg van Starrenburg is gearchiveerd, GC4181Q Duinwachters heb ik al eens gelopen, dus zal het waarschijnlijk GC5PTZY Zilks Uitzicht punt worden. Het nadeel van Geocaching.com is dat je niet kunt zoeken op, in dit geval Waterleidingduinen of id. Vandaar mijn oproep. Bedankt voor de reactie.
  17. Het afgelopen weekend hebben wij in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Zandvoortselaan in Zandvoort gewandeld. Het was een mooie wandeling en veel herten gezien. Het is een uitstekend gebied voor geocaches. Gaarne willen wij nog eens teruggaan, maar dan om geocaches te zoeken. Wie weet leuke multi's in de Waterleidinguinen. Het hoeft niet bij deze ingang te zijn, maar kan ook bij een andere ingang. Liebe im Krieg hebben wij al eens in het verre verleden gelopen, dus deze hoef je niet te vermelden. Hopende op leuke reacties.
  18. Bedankt voor de linkjes. Morgen ga ik Ziggo bellen, misschien helpt dat.
  19. De laatste tijd ondervind ik dat de site zeer traag is. Ik heb Ziggo, voorheen UPC en woon in de omgeving van Amsterdam. Zal morgen Ziggo bellen. Misschien helpt het als iedereen die problemen heeft klaagt.
  20. Al een paar dagen ondervind ik dat de site Geocaching.com zeer traag is. Ik woon in Duivendrecht, bij Amsterdam. Heeft iemand anders in deze omgeving hetzelfde probleem?
  21. Vindplaats

    Cirkels In Basecamp

    Ik denk dat wij elkaar niet begrijpen. Bij mij staat bij nabijheid km en dat wil ik aanpassen in m. Tot nu toe heb ik dat nog niet gevonden hoe dat gaat. Het blijkt dat het wel gaat in de Windows versie. Echter als ik 0.25 type dan zie ik aan de cirkel dat het 250 m moet zijn. Overigens heb ik geen versie 4.3.5 maar versie 4.2.4. Zo juist heb ik nog gecontroleerd of er nog een update is, maar ik krijg de melding dat er dat dus niet is. Dan begrijp ik dus niet hoe jij spreekt over een versie 4.3.5 die dus daarna uitgekomen moet zijn.
  22. Vindplaats

    Cirkels In Basecamp

    Hoi Triskelle, Bedoel je eigenlijk te zeggen dat ik km (kilometers) ook wijzigen in m (meters)? Zo ja, hoe doe ik dat dan? Bedenk wel dat ik een Macbook heb en geen pc gebaseerd op het Windows besturingssysteem.
  23. Vindplaats

    Cirkels In Basecamp

    Zoals alles is het maar een weet.
  24. Vindplaats

    Cirkels In Basecamp

    Ik kan nergens vinden waar ik de km in M kan wijzigen. Eenoplossing heb ik gevonden door voor 200m 0.2km in te voeren. In eerste instantie ging dat weer fout omdat ik in plaats van een "punt" een "komma" had ingevoerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...