Spring naar bijdragen

TeamKroket

Leden
  • Aantal bijdragen

    102
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex 10
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2 jaar
  • Lengtegraad
    4.30231
  • Breedtegraad
    52.04374

Profile Information

  • Geslacht
    Team
  • Woonplaats
    Zoetermeer

Recente profielbezoeken

2192 profielweergaven
  1. Tja, zag ik. Mis toch ook de cycle map. Jammer...
  2. Ik zie ook de optie cylclemaps niet meer?
  3. Een schermafdruk is wel een optie, maar ik vroeg me af of andere cachers hier ook tegenaan liepen. Wij maakten echt een print van de kaart met caches, dus niet een lijstje. Dat lukte altijd prima via de PC of I-pad. Ik vind het vreemd dat het nu niet meer lukt. Waarschijnlijk door het andere type kaart?
  4. Een schermafdruk is wel een optie, maar ik vroeg me af of andere cachers hier ook tegenaan liepen.
  5. Niet stom, misschien wij wel? Wij vinden het soms handig om een papieren overzicht te hebben van de caches die we gaan bezoeken. Voorheen geen enkel probleem, maar nu lukt dit dus niet meer.
  6. Hallo allen, voorheen kon ik een overzichtje printen vanaf mijn I-pad van de kaart met caches. is dit veranderd? Het lukt me niet meer. Is er wellicht een andere mogelijkheid?
  7. TeamKroket

    App Op Telefoon

    Zijn er reacties op de 'nieuwe' Geocaching app voor i phone?
  8. TeamKroket

    Inloggen

    Gewoon loggen!
  9. Buiten het vinden van de caches zelf, hebben wij er gelukkig nog altijd plezier in om 's-avonds direct onze logjes en foto's te plaatsen. Het is inderdaad de kunst om iedere keer weer iets origineels te verzinnen, vooral bij een rondje met bijv. allemaal micro's. Het is prettig voor de legger, die er toch ook moeite voor doet en voor de volgende bezoeker van de cache. Met knippen/plakken maak je je er wel erg makkelijk vanaf. Ook zie je steeds meer loggers, bijv. in het bezit van een I-phone, die snel door willen naar de volgende en ter plekke even TFTC loggen. Jammer...
  10. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Beiden hartelijk bedankt dan!
  11. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Dankzij Jeroen van Cernunnos is het opgelost. Ik kan er weer bij! Allemaal bedankt voor het meedenken.
  12. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Ik kan het ook niet leeghalen, dat is het probleem. Dus daarom dacht ik, dat het aan de instellingen zou kunnen liggen. Daarom vroeg ik me af, of anderen daar ook last van hadden. Het is niet onoverkomelijk, maar misschien is het makkelijk op te lossen met de kennis van de forumbezoekers. Uiteraard heb ik hier begrip voor. Echter onlangs, na Zuurtjes Powertrail voltooid te hebben, ging ik met de handtekening aan de slag om de banner te kunnen plaatsen. Nu blijft het veld 'grijs' en ik kan eer niets verwijderen of aanpassen.
  13. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Uiteraard heb ik dit ook gelezen. Ik heb banners van eerdere caches zonder problemen kunnen oploaden en ik krijg nu een lichtgrijs veld, waar ik niets in kan veranderen. Zie print screen: Je huidige handtekening <ahref="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=34719e4f-a5df-4900-bd0e-6f5c2e9eadec"><imgsrc="http://www
  14. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Geen idee of dit de juiste plek is voor mijn vraag, maar eerdere opmerkingen hierover waren te vinden onder "niet aan geocaching gerelateerd'. Ik wil op deze plek nogmaals vragen of meerdere mensen dit probleem ervaren...quote: Zodra ik inlog in: profiel-wijzig handtekening-je huidige handtekening: heb ik geen mogelijkheid om er iets in te veranderen/ toe te voegen. Staat er een instelling verkeerd? Quote en vraag van Sivota: Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment. Graag uw suggesties.
  15. Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment. Dacht dat ik de enige was; gelukkig niet dus. Waar blijven alle suggesties?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...