Spring naar bijdragen

dagger38

Leden
 • Aantal bijdragen

  172
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over dagger38

 • Verjaardag 05-04-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap60 csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 week

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Limburg(B)
 1. Bedankt , raar dat dit een paar maanden geleden niet werkte?? Ik had dit vroeger in bbcode staan , maar bij de vernieuwde forumsite was het ineens verdwenen.. Werkt nu wel dus tnx
 2. Hoi In het belgische forum werkt volgende handtekening wel , hier niet... Weet iemand waarom? <strong class='bbc'>Bezoek ook eens de <a data-ipb='nomediaparse' class='bbc_url' href='http://www.rondjevlaanderen.be/'>RV-Caches van Vlaanderen</a><br /><a data-ipb='nomediaparse' class='bbc_url' href='http://coord.info/GC50ZNT'>RV 2.14 Hamont-Achel</a><br /><a data-ipb='nomediaparse' class='bbc_url' href='http://coord.info/GC5JYG1'>RV 2.05 Bocholt</a></strong> Bedankt!
 3. Ok bedankt Dan maar op de oude manier
 4. Ligt het aan mij of is de api vandaag ontzettttttttttttend traag? Ik log via gsak , meestal gaat dit zeer snel , vandaag op een uur nog geen 10 logs kunnen plaatsen?? En dan ook nog een 3 tal keren dat het gewoon stopt? Iemand die weet of dit aan GC ligt of aan mijn kant?? dagger38
 5. Met mijn gps maps 62s lukt het uitwerpen wel , raar maar niet de nuvi??
 6. Nog steeds niet herkend... Merk nu dat aan de nuvi geen stationsnaam wordt toegekend , en als dusdanig ook niet kan uitgeworpen worden???
 7. probleem is dat er bij de nuvi een fout in het beeldscherm optrad vlak na het 'uittrekken'. Op zich niets verdachts , maar een paar maanden later een 2de fout in het beeldscherm en ook weer vlak na het uittrekken. Dan ga je toch oppassen! Wanneer je uitwerpt wordt onmiddellijk de stroom naar dat toestel uitgeschakeld , en kan je veilig wegnemen , ik ben erin gaan geloven sindsdien!!
 8. Nope, 2 gig extra erbij , maar nog steeds geen uitwerpmogelijkheid?? De kaart op zich had ik op de laptop even geformat , en dat kon ik wel uitwerpen?? Ligt duidelijk aan de nuvi , of zijn drivers!
 9. Moet nog een kaartje bezorgen , dan die methode eens testen Wordt vervolgt
 10. Net nog eens een test gedaan , Voor een zeer korte tijd verschijnt er in de tray het uitwerpen icoontje , maar na een second of 3 verdwijnt het weer? Ik heb er snel eens op geklokt , en ik kon normaal uitwerpen Maar zoals reeds gezegd blijft het icoontje niet staan , vlak nadat windows met een pieptoon meld dat er een nieuw toestel is aangesloten is het weer weg... Deze avond toch maar eens achter nieuwe driver zoeken Bedankt tot zover!
 11. Getest , en bij apparatenbeheer geen nuvi te vinden?? Vanavond nog eens proberen!
 12. Zo snel als ik de nuvi op de computer aansluit , start garmin express op , daar is dus gisteren de laatste software update en kaarten mee geïnstalleerd! De drivers nog niet verwijderd , niet direct een idee hoe Thanks
 13. Hoi Nadat mijn Nuvi 2597 van de reparatie terug is (2 lijnen op het scherm = nieuwe printplaat) herkent mijn windows 8 het toestel maar matig. Wat ik daarmee wil zeggen? In Printers en apparaten sectie van het configuratiescherm is de nuvi aangegeven als een 'unknown device' Ik kan er alles mee doen wat nodig is , gsak en zo werkt wel , maar het hoofdprobleem is dat ik het toestel niet veilig kan uitwerpen! Volgens mij is dat het probleem geweest waardoor het toestel vorige keer defect raakte , dus het afkoppelen van de usb , zonder het veilig uitgeworpen te hebben... Met de gpsmaps62s lukt dit wel?? Wie heeft hetzelfde probleem gehad , of weet een oplossing hiervoor?
 14. Goeie TEX Excel...zeer mooi wat je er allemaal mee kan doen , maar ik kan er niet mee werken... Heb vanmorgen een paar apps getest die dienen als boodschappenlijst. Helaas kan je er geen database naartoe sturen met gc nummer...
 15. paa..pie...r pooo..tloo..d ? Grapje... maar als het gaat zoals vorig jaar dan heb ik papier tekort
×
×
 • Nieuwe aanmaken...