Spring naar bijdragen

Team AnRu

Leden
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin etrx 35 touch
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2016

Profile Information

 • Woonplaats
  Venray
 1. Beste @Erik_Los, Het was me een dagje wel gisteren. Zoals ik al eerder schreef had ik dus problemen met het toevoegen van Waypoints op mijn cachepagina. Ik had van de reviewer een handleiding via een link gegeven en deze had ik als leidraad gebruikt. Ik had verschillende browsers gebruikt: safari voor windows, mozilla firefox, chrome, I.E. en Opera. Zelfs de pc van mijn schoonvader gebruikt, echter zonder resultaat. Uiteindelijk bleek het op een andere manier wel te lukken (snelle invoer). Hoe dan ook, bedankt voor het meedenken.
 2. @Erik_Los, Helaas ben ik hier al een aantal dagen mee bezig; tot op dit moment werkt dit niet. Is er mss een storing?
 3. Beste mensen, Dank voor uw feedback, dit heeft me echt verder geholpen. Ik ben nu zover dat ik waypoints moet toevoegen aan mijn cachepagina. Echter, door een of andere reden/ oorzaak kan ik op geen enkele wijze de benodigde waypoints toevoegen. Een print van "waypoint Collection" biedt geen soelaas. Is er misschien een storing oid?
 4. Regenboog2, Dit is inderdaad het kip ei verhaal. Iemand in mijn omgeving vraag ik wel verder te helpen. Top!!
 5. Beste Helmine, Bedankt voor uw reactie hier in. Ik heb de pagina's gelezen, echter mijn vraagstelling werd hier niet beantwoordt. In de zgn handleiding worden de volgende onderwerpen besproken: voorbereiding: een goede locatie vinden voldoende toestemming regelen een doos, container of ander ding uitzoeken inhoud voor in je cache bepalen plaatsen plaatjes opladen HTML wel of niet gebruiken het cache formulier ikoontjes instellen verschillende cache types htmlcodes het cache formulier geocache beoordelingssysteem richtlijnen en een reviewschema Daarna houdt het verhaal op. Waar vind ik de pagina waar ik mijn cache kan plaatsen? Wanneer wordt eeen GCcode toegekend? Is deze dan direct voor iedereen te loggen? Wie zorgt voor de toegankellijkheid voor andere cachers (loggen)? Dus is hier mijn vraag helaas nog niet beantwoordt.
 6. Ik ben als jong lid benieuwd naar de exacte procedure voor het leggen van een cache. Ik ben in voorbereiding van een cache en heb daartoe reeds contact gehad met SBB. Ik heb een .doc ontvangen waar ik een hoop informatie dien in te vullen. Echter, er wordt oa gevraagd naar een GC code. Als ik de handleiding begrijp wordt in de handleiding hier niets over vermeld, echter SBB geeft pas goedkeuring als ik de betreffende .doc ingevuld en opgestuurd heb. Als ik op mijn cache pagina de cache beschrijving plaats, wanneer wordt de cache dan vindbaar? Ik bedoel, SBB wilt eerst de beschrijving lezen/ ter plaatse bekijken voor de cache "online" is. Kan iemand met de procedure uitleggen? Wordt de cache ook door een reviewer bekeken en getest? Graag uw reactie Team AnRu RJ van der Veen
 7. Helaas heb ik ook geen toegang; heb wel tig-maal mijn password gewijzigd; weet nu niet meer welke te gebruiken.
 8. Beste mensen, Er wordt op het web aardig wat geroepen omtrent het lopen van een nachtcache. Zo zou het niet vrij van risico zijn (stropers). Anderen daar en tegen zijn wild enthousiast. Kortom,doe wat je leuk vindt. Mijn echtgenote gaf al aan dat er inderdaad een punt is, als je het over stropers hebt. Wat we met deze informatie gaan doen, is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Dus voorlopig blijven we overdag cachen. Bedankt voor uw reactie op deze topic.
 9. Als aankomend cacher recentelijk onze eerste nachtcache gedaan. Graag ben ik benieuwd of er een definitie van is. Waar moet een nachtcache aan voldoen? Moet dit per definitie in het bos/ heide/ natuur gelegd worden, en moet er gebruik gemaakt worden van een zaklamp? Of kan er ook een nachtcache zijn bijvoorbeeld binnen de bebouwde kom, waar veelal voldoende straatverlichting aanwezig is? Zijn er meer vereisten waar een nachtcache aan moet voldoen? Wie heeft informatie? Bedankt alvast.
 10. Ik had het zelfde probleem. Maar nadat ik safari voor windows installeerde op een window pc en alsnog genoemde software installeerde kon ik het probleem "omzeilen" en nu gebruik ik safari voor dit werk. Overigens is het wel even aanmodderen. Ik gebruik een Etrex 35 Touch
×
×
 • Nieuwe aanmaken...