Jump to content

Bart

Leden
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bart last won the day on May 12 2019

Bart had the most liked content!

Community Reputation

16 Goed

About Bart

 • Rank
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. Ik zou deze caches ook niet aanmelden bij geocaching .com. Een leuke fietstocht maken in eigen beheer met onderweg 20 leuke plaatsen voor de speciale doosjes.Als je dan de doosjes gevonden hebt gelijk weer meenemen, zijn ze meteen weer opgeruimd.
 2. ***De schatten, bijvoorbeeld badeendjes, liggen overal verstopt, van stations tot in bossen. Wereldwijd. We hebben met ons gezin eens in een obscuur steegje bij de Notre-Dame gestaan. Ziet er voor buitenstaanders gek uit, als je bij een boom aan het graven bent.”*** Kom op jongens, we gaan badeendjes zoeken !!!
 3. Met gestrekte arm deed je alleen zodat je eigen lichaam niet tussen jou en de satellieten stond, dit werd toch ook gedaan in het vroege gsm tijdperk. Toen ging je voor het raam staan of even naar buiten om te mobiel te bellen.
 4. Ja, Peetee, je hebt gelijk. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/gpsmap66s_st/NL-NL/GUID-236199A5-3A03-4B79-94E2-E484DE9C9336.html
 5. Oké, maar wel fijn dat het kan, voor bvb. als je op vakantie je oplader bent vergeten of je hangt hem op de USB aansluiting van een elektrische fiets.
 6. Ja is gelukt, plastic kaartje ( bvb. oud bankpasje ) op maat geknipt en op de bodem gelegd over de button heen en de batterijen tegelijk in het vak gedrukt. USB kabel eraan en je ziet meteen dat hij gaat opladen. Nu hoef je de batterijen er niet meer uit te halen om ze op te laden. Met dank aan "Linkalovers''
 7. Dank je wel Linkalovers, zie foto, ik ga het binnenkort proberen met een plaatje. Wordt vervolgd.
 8. Wie weet of je op de GPSmap66st de AA batterijen intern kan opladen met een usb kabel? Volgens mij alleen de batterijpack. Zou mooi zijn als dat zou kunnen. Ik heb het geprobeerd maar het lukte niet, misschien doe ik wat fout.
 9. Ja, ik zat te denken, kun je niet met je mobiel zoveel mogelijk navigeren en dan het laatste stuk met je GPS navi.
 10. @Peetee, zou dat alleen op de basiskaart kunnen met gebruikmaking evt. van het compas ?
 11. Is het alleen om te Geocachen ? Of gebruik je hem ook om te navigeren ?
 12. Hier zouden ze een mooie thriller van kunnen maken voor op het witte doek.
×
×
 • Create New...