Spring naar bijdragen

Bart

Leden
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

16 Goed

Over Bart

 • Rang
  Normale Poster

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1271 profielweergaven
 1. Ik mocht Dankjewel schrijven van "PeeTee" Dankjewel !!
 2. Als ik van uit MS naar het gpx bestand ga dan kan ik hem wel open. Maar direct het gpx bestand aanklikken wil niet, dan een error.
 3. Als ik een GPX file aanklik en zeg openen met MS dan krijg ik een error, als ik MS open en klik op : open bestand........gpx in mijn map dan kan ik hem wel openen.
 4. Ik heb base camp al een keer verwijderd om te kijken of MS dan wel GPX files wilde openen maar dat is niet gelukt. Ik krijg dan een run time error te zien.
 5. Alleen jammer dat Map source de GPX files niet meer wil openen, GDB bestanden wil hij wel openen. Dit alles icm Base camp op de PC. Ik kan maar niet aan base camp wennen en werk veel liever met MS.
 6. Bart

  Geocache daggasten bruiloft

  Ik zou deze caches ook niet aanmelden bij geocaching .com. Een leuke fietstocht maken in eigen beheer met onderweg 20 leuke plaatsen voor de speciale doosjes.Als je dan de doosjes gevonden hebt gelijk weer meenemen, zijn ze meteen weer opgeruimd.
 7. ***De schatten, bijvoorbeeld badeendjes, liggen overal verstopt, van stations tot in bossen. Wereldwijd. We hebben met ons gezin eens in een obscuur steegje bij de Notre-Dame gestaan. Ziet er voor buitenstaanders gek uit, als je bij een boom aan het graven bent.”*** Kom op jongens, we gaan badeendjes zoeken !!!
 8. Bart

  Hoe coordinaten?

  Met gestrekte arm deed je alleen zodat je eigen lichaam niet tussen jou en de satellieten stond, dit werd toch ook gedaan in het vroege gsm tijdperk. Toen ging je voor het raam staan of even naar buiten om te mobiel te bellen.
 9. Ja, Peetee, je hebt gelijk. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/gpsmap66s_st/NL-NL/GUID-236199A5-3A03-4B79-94E2-E484DE9C9336.html
 10. Bart

  Garmin GPSmap66st

  Oké, maar wel fijn dat het kan, voor bvb. als je op vakantie je oplader bent vergeten of je hangt hem op de USB aansluiting van een elektrische fiets.
 11. Bart

  Garmin GPSmap66st

  Ja is gelukt, plastic kaartje ( bvb. oud bankpasje ) op maat geknipt en op de bodem gelegd over de button heen en de batterijen tegelijk in het vak gedrukt. USB kabel eraan en je ziet meteen dat hij gaat opladen. Nu hoef je de batterijen er niet meer uit te halen om ze op te laden. Met dank aan "Linkalovers''
 12. Bart

  Garmin GPSmap66st

  Dank je wel Linkalovers, zie foto, ik ga het binnenkort proberen met een plaatje. Wordt vervolgd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...