Spring naar bijdragen

Bart

Leden
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

16 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1594 profielweergaven
 1. Hebben jullie ook de neiging om de logger van jou Cache te bedanken voor een gegeven Favo ? Ben benieuwd naar jullie reactie.
 2. Heb ik ook gedaan. goed plan van jou.
 3. Bart

  Kindercaches

  Geocaching.com > NL040 > Geocaches voor kinderen
 4. Bart

  Kindercaches

  Geocaching.com > de klootjes > Kindercaches
 5. Ik mocht Dankjewel schrijven van "PeeTee" Dankjewel !!
 6. Als ik van uit MS naar het gpx bestand ga dan kan ik hem wel open. Maar direct het gpx bestand aanklikken wil niet, dan een error.
 7. Als ik een GPX file aanklik en zeg openen met MS dan krijg ik een error, als ik MS open en klik op : open bestand........gpx in mijn map dan kan ik hem wel openen.
 8. Ik heb base camp al een keer verwijderd om te kijken of MS dan wel GPX files wilde openen maar dat is niet gelukt. Ik krijg dan een run time error te zien.
 9. Alleen jammer dat Map source de GPX files niet meer wil openen, GDB bestanden wil hij wel openen. Dit alles icm Base camp op de PC. Ik kan maar niet aan base camp wennen en werk veel liever met MS.
 10. Bart

  Geocache daggasten bruiloft

  Ik zou deze caches ook niet aanmelden bij geocaching .com. Een leuke fietstocht maken in eigen beheer met onderweg 20 leuke plaatsen voor de speciale doosjes.Als je dan de doosjes gevonden hebt gelijk weer meenemen, zijn ze meteen weer opgeruimd.
 11. ***De schatten, bijvoorbeeld badeendjes, liggen overal verstopt, van stations tot in bossen. Wereldwijd. We hebben met ons gezin eens in een obscuur steegje bij de Notre-Dame gestaan. Ziet er voor buitenstaanders gek uit, als je bij een boom aan het graven bent.”*** Kom op jongens, we gaan badeendjes zoeken !!!
 12. Bart

  Hoe coordinaten?

  Met gestrekte arm deed je alleen zodat je eigen lichaam niet tussen jou en de satellieten stond, dit werd toch ook gedaan in het vroege gsm tijdperk. Toen ging je voor het raam staan of even naar buiten om te mobiel te bellen.
 13. Ja, Peetee, je hebt gelijk. https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/gpsmap66s_st/NL-NL/GUID-236199A5-3A03-4B79-94E2-E484DE9C9336.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...