Jump to content

Bart

Leden
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Bart

 1. Komt een beetje dom over, maar gewoon over heen gekeken, sorry.
 2. Gerard, misschien is het beter te vermelden waar je wil gaan wandelen.
 3. Colorado 300 precies hetzelfde = 23 -08-1999 Van de Zumo en de Colorado de laatste firmware update uitgevoerd maar dat helpt niets. MR. GPS verteld dan leuk: misschien tijd om een nieuw apparaat aan te schaffen, de oude is toch niet veel meer waard.
 4. Ik heb een Zumo 660, vandaag grote problemen. Datum 22-08-1999, tijd klopt niet meer, regelmatig vastlopen en slechte ontvangst soms de weg kwijt. Heeft toch de laatste update gehad.
 5. Of het kan ook stapeltellen zijn. http://www.stapeltellen.nl/woordwaarde
 6. Sja, duidelijk. Daar zit geen woord Spaans bij.
 7. Ja, gewoon in het ronde archief is veel makkelijker, dat is waar.
 8. Je kiest je TB en dan volgens foto's
 9. De gemakkelijkste weg lijkt mij om hem als verloren op te geven.
 10. Mooi om te lezen dat in 2005 veel mensen gaan voor het verre felle licht. Nu lees je dat dat ook te veel kan zijn. Leuke ontwikkeling.
 11. Ja, hoe belangrijk is dit rolletje. Als hij vol is wordt hij vervangen door een nieuwe dus dat kan nu toch ook weer. De cache eigenaar krijgt vanzelf bericht dat het logrolletje naw. is.
 12. Ja, die app lijkt mij ook een beter plan. Hoelang zal het duren voordat die zgn. overlastgevers de cacheplek gevonden hebben.
 13. Goed plan, dat wachtwoord ga ik gebruiken. "Ik heb 1 dikke bobbel op mijn vinger" Daar komt toch niemand op. ?
 14. Bart

  Fotolog

  Mooi gezegd Flo.
 15. ***cache achter een betaalmuur plaatsen *** wat betekent dat eigenlijk ?
 16. Ik kom dit ook tegen in mijn Cache, een Favo is een leuke waardering maar als ze hem vergeten na de belofte laat ik het zo. Dus ik ga er niet achteraan.
 17. Om heeeeel eerlijk te zijn, ik doe liever tradi's dan multi's met van die moeilijke rekensommen. Ik heb altijd weer dat gevoel alsof ik ik getest word op mijn wiskunde. Dat is natuurlijk ook wel zo, maar ik wil dat gevoel niet hebben. Multi's met mooie makkelijke doorlopende puzzels zijn geen probleem maar als het vragen zijn met zo van "probeer hier maar eens uit te komen' en dan moet het ook nog snikheet zijn, dan heb ik het niet meer. Voortuincaches durf ik gewoon niet. Dus voor mij zijn de tradi's favoriet.
 18. Die "echte geocachers" zijn dat de premium cachers ? Er komen steeds meer premium geocaches, dat betekend dan ook dat ze minder bezocht worden. Nog even en dan moet je premium zijn anders houdt het geocachen op.
 19. Die spijkers zijn handig bij laag water, hoef je niet ver te zoeken.
 20. Ik word al ziek als ik er aan denk, ik denk dat ik vanaf nu alleen nog maar voortuin caches doe.?
 21. Bart

  rd coordinaten

  Ik heb laatst een Multi willen doen maar ik zag dat deze cache wordt gerekend in RD coördinaten. Waarom in RD coördinaten ? ik dacht dat we altijd wgs84 gebruikten, wat heeft dat van voordeel om dit om te gooien naar een ander systeem ? Is dat extra interessant doen of extra moeilijk doen, ik had het nog niet eerder meegemaakt.
 22. Elke verandering hoeft geen verbetering te zijn, je kan ook iets veranderen omdat je het anders wil hebben. En met wie wil je nu eigenlijk een wedstrijdje voor de punten ? Het logboekje wordt nu alleen gebruikt om je teamnaam en datum in te schrijven, ik ken maar weinigen die dit controleren. Het logboekje zie ik meer als een eindpunt ( voor de "geocacher" ) van het hele gebeuren wat "geocachen" heet. Misschien wel een beloning voor sommige geocachers.
×
×
 • Create New...