Jump to content

Bart

Leden
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Bart

 1. Bart

  Nieuwe GPS

  Hallo, ik heb graag wat advies van jullie. Ik bezit nu een Colorado 300 en ben aan vernieuwing toe. Ik gebruik het apparaat om te Cachen, wandelen en bij het lange afstand fietsen. Vraag: wat is een goede vervanger ? Is het de Etrex ,de 64 serie of toch nog een ander model?
 2. In/uitzoomen en dan opnieuw 'in dit gebied zoeken' levert meer resultaat op. @Peetee dit is alleen voor premium.
 3. Lucie heeft er nog zin aan, die is nog lang niet uitgespeeld. Mooi toch zulke mensen.
 4. Komt een beetje dom over, maar gewoon over heen gekeken, sorry.
 5. Gerard, misschien is het beter te vermelden waar je wil gaan wandelen.
 6. Colorado 300 precies hetzelfde = 23 -08-1999 Van de Zumo en de Colorado de laatste firmware update uitgevoerd maar dat helpt niets. MR. GPS verteld dan leuk: misschien tijd om een nieuw apparaat aan te schaffen, de oude is toch niet veel meer waard.
 7. Ik heb een Zumo 660, vandaag grote problemen. Datum 22-08-1999, tijd klopt niet meer, regelmatig vastlopen en slechte ontvangst soms de weg kwijt. Heeft toch de laatste update gehad.
 8. Of het kan ook stapeltellen zijn. http://www.stapeltellen.nl/woordwaarde
 9. Sja, duidelijk. Daar zit geen woord Spaans bij.
 10. Ja, gewoon in het ronde archief is veel makkelijker, dat is waar.
 11. Je kiest je TB en dan volgens foto's
 12. De gemakkelijkste weg lijkt mij om hem als verloren op te geven.
 13. Mooi om te lezen dat in 2005 veel mensen gaan voor het verre felle licht. Nu lees je dat dat ook te veel kan zijn. Leuke ontwikkeling.
 14. Ja, hoe belangrijk is dit rolletje. Als hij vol is wordt hij vervangen door een nieuwe dus dat kan nu toch ook weer. De cache eigenaar krijgt vanzelf bericht dat het logrolletje naw. is.
 15. Ja, die app lijkt mij ook een beter plan. Hoelang zal het duren voordat die zgn. overlastgevers de cacheplek gevonden hebben.
 16. Goed plan, dat wachtwoord ga ik gebruiken. "Ik heb 1 dikke bobbel op mijn vinger" Daar komt toch niemand op. ?
 17. Bart

  Fotolog

  Mooi gezegd Flo.
 18. ***cache achter een betaalmuur plaatsen *** wat betekent dat eigenlijk ?
 19. Ik kom dit ook tegen in mijn Cache, een Favo is een leuke waardering maar als ze hem vergeten na de belofte laat ik het zo. Dus ik ga er niet achteraan.
 20. Om heeeeel eerlijk te zijn, ik doe liever tradi's dan multi's met van die moeilijke rekensommen. Ik heb altijd weer dat gevoel alsof ik ik getest word op mijn wiskunde. Dat is natuurlijk ook wel zo, maar ik wil dat gevoel niet hebben. Multi's met mooie makkelijke doorlopende puzzels zijn geen probleem maar als het vragen zijn met zo van "probeer hier maar eens uit te komen' en dan moet het ook nog snikheet zijn, dan heb ik het niet meer. Voortuincaches durf ik gewoon niet. Dus voor mij zijn de tradi's favoriet.
 21. Die "echte geocachers" zijn dat de premium cachers ? Er komen steeds meer premium geocaches, dat betekend dan ook dat ze minder bezocht worden. Nog even en dan moet je premium zijn anders houdt het geocachen op.
×
×
 • Create New...