Spring naar bijdragen

Bart

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Bart geplaatst

 1. Bart

  Zaklamp met groot vermogen

  Mooi om te lezen dat in 2005 veel mensen gaan voor het verre felle licht. Nu lees je dat dat ook te veel kan zijn. Leuke ontwikkeling.
 2. Bart

  Verweesde geocache

  Ja, hoe belangrijk is dit rolletje. Als hij vol is wordt hij vervangen door een nieuwe dus dat kan nu toch ook weer. De cache eigenaar krijgt vanzelf bericht dat het logrolletje naw. is.
 3. Ja, die app lijkt mij ook een beter plan. Hoelang zal het duren voordat die zgn. overlastgevers de cacheplek gevonden hebben.
 4. Bart

  Site terug van weggeweest.

  Goed plan, dat wachtwoord ga ik gebruiken. "Ik heb 1 dikke bobbel op mijn vinger" Daar komt toch niemand op. ?
 5. Bart

  Niet premium Cache toch niet zichtbaar

  Is ook mijn gedachte.
 6. Bart

  Fotolog

  Mooi gezegd Flo.
 7. Helemaal duidelijk, dank voor de info.
 8. ***cache achter een betaalmuur plaatsen *** wat betekent dat eigenlijk ?
 9. Bart

  Favo niet gekregen, wel beloofd

  Ik kom dit ook tegen in mijn Cache, een Favo is een leuke waardering maar als ze hem vergeten na de belofte laat ik het zo. Dus ik ga er niet achteraan.
 10. Om heeeeel eerlijk te zijn, ik doe liever tradi's dan multi's met van die moeilijke rekensommen. Ik heb altijd weer dat gevoel alsof ik ik getest word op mijn wiskunde. Dat is natuurlijk ook wel zo, maar ik wil dat gevoel niet hebben. Multi's met mooie makkelijke doorlopende puzzels zijn geen probleem maar als het vragen zijn met zo van "probeer hier maar eens uit te komen' en dan moet het ook nog snikheet zijn, dan heb ik het niet meer. Voortuincaches durf ik gewoon niet. Dus voor mij zijn de tradi's favoriet.
 11. Die "echte geocachers" zijn dat de premium cachers ? Er komen steeds meer premium geocaches, dat betekend dan ook dat ze minder bezocht worden. Nog even en dan moet je premium zijn anders houdt het geocachen op.
 12. Bart

  Wat neem je mee op Geocaching

  Die spijkers zijn handig bij laag water, hoef je niet ver te zoeken.
 13. Bart

  Teken ... Opletten Geblazen!

  Ik word al ziek als ik er aan denk, ik denk dat ik vanaf nu alleen nog maar voortuin caches doe.?
 14. Bart

  rd coordinaten

  Ik heb laatst een Multi willen doen maar ik zag dat deze cache wordt gerekend in RD coördinaten. Waarom in RD coördinaten ? ik dacht dat we altijd wgs84 gebruikten, wat heeft dat van voordeel om dit om te gooien naar een ander systeem ? Is dat extra interessant doen of extra moeilijk doen, ik had het nog niet eerder meegemaakt.
 15. Bart

  Het Loggen Van Mijn Virtuele Cache

  Elke verandering hoeft geen verbetering te zijn, je kan ook iets veranderen omdat je het anders wil hebben. En met wie wil je nu eigenlijk een wedstrijdje voor de punten ? Het logboekje wordt nu alleen gebruikt om je teamnaam en datum in te schrijven, ik ken maar weinigen die dit controleren. Het logboekje zie ik meer als een eindpunt ( voor de "geocacher" ) van het hele gebeuren wat "geocachen" heet. Misschien wel een beloning voor sommige geocachers.
 16. Bart

  Beusebos bij Purmerend gesloten na vondst spijkermatten

  Goed samengevat Snoopy..
 17. Bart

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ennnnnnnn............ gefelicitaart !!!
 18. Bart

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Vrolijk Pasen allemaal en maak er een mooie dag van samen.
×