Spring naar bijdragen

Tychelonius

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  https://www.geocaching.com/geocache/GC8E17E_vissersdriehoek Heeft iemand nog tricks/tips?
 2. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  Ik heb nu met een android app 5x het gemiddelde van 100 metingen genomen, iedere keer opnieuw er naartoe gelopen. Google maps geeft de locatie nu spot on aan en de app die ik gebruik op gps locaties op te zoeken ook
 3. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  Op Engelse fora werd nog de tip gegeven om de locatie bepaling hulp met wifi en bluetooth(waardoor je locatie op een vast punt word gezet) uit te zetten. De geocache werd niet door het team gevonden maar dat komt misschien/hoop ik omdat ze niet verwachten dat de cache in het water ligt en de cache best slecht te zien is, niet omdat de coördinaten 10 meter de verkeerde kant op zitten hoop ik. nog een rookie vraagje. Moet de locatie precies op de locatie van de cache of mag het ook op het kunstwerk zelf dat paar meter van de cache af ligt?
 4. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  Echt bedankt Allen! Ik kwam hier voor coördinaten maar kreeg aanmoediging en tips voor mij als groentje, ik weer volle moed om caches te zoeken en het Geocaching nog beter te leren.
 5. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  "ongeveer 20 geocaches" Ja nouja 3 ligt toch bij 20 in de buurt? ; ) Nee grapje deze jongeling op geocaching.com en in het echt komt daar vast wel binnenkort in de buurt, heb in ieder geval wel al mijn creativiteit op mijn eerste cache los gelaten. Ben ook van plan om premium te halen wanneer het ietsjes beter weer word na de winter bedankt trouwens nog, had inderdaad op een Engels forum na wat zoeken ook al wat gevonden met gemiddelden.
 6. Tychelonius

  Hoe coordinaten?

  Heyhey, na ongeveer 20 geocaches heb ik een cache geplaatst, met de coordinaten van google, meerdere mensen hebben de cache gevonden maar vandaag niet. Ik kreeg een bericht van iemand die zei dat de locatie zo´n 10 meter de verkeerde kant op is van ¨het nulpunt¨(kan iemand me uitleggen wat dat is?) zelfs met een tweede team met een gps ook. Hoe krijg ik goede coordinaten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...