Spring naar bijdragen

SN@G

Leden
 • Aantal bijdragen

  880
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over SN@G

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 66s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

2,426 profielweergaven
 1. SN@G

  Nieuwe cache plaatsen

  Wat ben je weer heerlijk eerlijk......
 2. SN@G

  Filmkokertjes

  Mijn micro's worden steeds schaarser en dat geeft een stuk meer tijd. Een micro onderhouden is namelijk veel meer werk dan een multi....... m.i.
 3. SN@G

  Waar gaat dit heen?

  Waarom komen mensen op fora waar ze toch alleen maar tegen aanschoppen, zich aan ergeren etc. etc. Als een fourm mij niet bevalt kom ik er niet, maar ja de meeste mensen komen er wel omdat ze het gewoon leuk vinden om te zeiken over transparantie, dictatuur, bruin hemden en weet ik veel wat nog meer.... In het echte leven niets bereikt dan maar virtueel een status proberen te verwerven en met dubbele accounts jezelf gelijk geven....
 4. SN@G

  Caches in Delft op mijn scherm; graag heldere uitleg

  Bartjedelft vraagt om heldere begrijpelijke uitleg, niet om geneuzel. Alleen reageren als het zinnig is graag.
 5. SN@G

  te korte staffen

  Wat weer een geouwehoer over een bericht. De nieuwsbrief komt. Wanneer??? Geen idee, volgende week, morgen, over drie jaar, wacht geduldig af. Aangezien het een mededeling is de topic direkt maar gesloten.
 6. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  Jammer van de laatste regel, anders was het perfect geweest Rise-up Don't falling down again Rise-up long time I broke a chance I try to fly a while so high direction sky! Oh! My dream is to fly over the rainbow so high (X2) My dream is to fly Over the rainbow so high Oh! (oh!) I try to fly a while so high direction sky! (X2) Oh! My dream is to fly Over the rainbow so high (X2) My dream is to fly Over the rainbow so high Oh! Rise up, rise up, rise up, rise up will be the gain rise up rise up rise up rise up for my mind,an' my brain is I try to fly so high direction sky Oh! My dream is to fly Over the rainbow so high, Oh! (x4)
 7. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  ff douchen ik lees het gecaramba zo wel verder
 8. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  Met andere woorden het was caramba en er moeten weer nieuwe komen die het gezeik van jou weer aan kunnen horen?
 9. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  Kijk de modjes hebben het ook aan de stok, SN@G gooit hem weer open. Zie je wel ze zitten niet op een lijn! Helaas is onze senior moderator niet meer anders had ik nu een tik op mijn vingers gehad, maar genoeg wannebee's hier die dat met alle plezier doen neem ik aan?
 10. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  Ach Sjoerd, ik heb jou 3x wat gevraagd, maar geluisterd werd er niet en nu maar drammen dat ik het topic moet sluiten. Ik blaas het nieuw leven in....
 11. SN@G

  Weer geen nieuwe Nederlandse Kilocacher

  Triest is het hele gebeuren hier op het forum en dat hebben wij modjes aan ons zelf te danken. Nu onze Kruimel er niet meer is, is het forum gedoemd te mislukken (voor zover het nog geen mislukking was). Mensen die allen maar reageren omdat ze zich vol hebben laten lopen met drank en als het geen vriendje van hun is dan kunnen ze afgezeken worden. Iemand die hier nieuw begint, kijkt na zijn eerste postje vaak wel uit om nog wat te zeggen. Ik had als newbee geen probleem met de meeste, laat ik zeggen, zeer oude goeroe's des geocachen. Zij waren het lichtend voorbeeld van een nieuwe cacher. Zij hadden de wijsheid in pacht, zij wisten hoe het werkte, maar vooral de gedachte: 'Spreek mij niet tegen, want doe je dat dan zeik ik je af'. Ow degene die zich tegen mij verzetten! Ook gij Brutus! Dat zijn die mensen die het hier vergallen. Dat heeft niets te maken met een goede discussie maar gewoon weer een middel om hun eigen incompetetie te botvieren op anderen. Mensen die graag modje wilden worden, maar toen daar een negatief besluit over kwam, vanaf die tijd was alles wat GC.NL was slecht en waardeloos. Menig forum gebruiker stond lijnrecht tegenover Kruimeldief, maar toen het postje kwam dat hij stopte, toen was het lief en jammer, hij was en is de beste, en meer van dat soort kul! Tuurlijk is Kruimel een gemis qua kennis, maar hoe kan ik iemand de hemel in prijzen als ik hem altijd gehaat heb, over achterbaks gesproken. Dat dit forum mislukt ligt niet aan een modje die de regels hanteert maar aan de forumgebruiker die de regels niet wil respecteren, dus mijn mening: Afschaffen die regels!!!! Ik wil de goeden (en gelukkig zijn het er velen) niet met de kwaden vergelijken, maar was het mijn forum? Waren velen hier niet meer geweest en hadden we een leuker forum met meer discussies die wat mij betreft best gevoerd mogen worden, maar ach die paar..... die verpesten het voor de rest en een lol dat ze hebben......... OPen, sluiten nee toch open laten, nee weg ermee, sluiten die hap, open gooien........ Ik sluit niets meer........uit, maar Jeroen heeft het reeds gezegd. De groeten.
 12. SN@G

  Heeft mijn gewijzigde usernaam gevolgen voor logs?

  Heeee een complimentje, dat is ook wel eens leuk om te lezen. Maar graag gedaan hoor.
 13. SN@G

  Wat vinden jullie van zo'n log?

  Zoveel mensen zoveel wensen en niemand bepaalt wat voor mij een flutcache is of niet en dus ben ik blij dat er nog mensen zijn die caches plaatsen, want wie schreeuwt het hardst als er straks niets meer ligt. Accepteren of laten liggen. Liever 100 flutcaches dan een geweldige waar ik 300km voor moet rijden.
×