Spring naar bijdragen

DiedB

Leden
 • Aantal bijdragen

  683
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over DiedB

 • Verjaardag 14-09-1996

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008
 • Skype
  diederik.bakker
 • Twitter
  DiedB

Contact Methods

 • Website URL
  http://diedb.geocacher.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Interesse
  Geocaching natuurlijk :D
 1. Precies, ik ben benieuwd of het jullie gaat lukken. Als je dit wilt gaan doen moet je op de volgende dingen letten. -Zoek caches op die vlakbij intercitystations liggen en vraag aan de maker de exacte locatie van de cache. Als je de cache niet vindt, is je hele plan namelijk verpest. -Ga niet verder dan het eerste of het tweede station in de provincies Groningen, Friesland, Zeeland, Flevoland en Limburg. -Zorg dat je planning niet te strak is en zorg dat er altijd alternatieve routes of caches zijn. -Neem een smartphone met internet mee, zodat je altijd de reisplanner en storingen kunt checken. Kijk dus vooruit (een paar uur), zodat je niet voor verassingen komt te staan. -Zorg dat er een thuisfront is, bijvoorbeeld via Twitter. Terwijl je reist kunnen die je heel goed helpen! -Zorg dat je een overdosis geluk hebt! Je bent afhankelijk van de NS, veel vertraging kun je niet hebben -Ga in de zomer (juli of augustus) en doordeweeks (ik ging op zaterdag). Doordeweeks zijn er (bijna) geen geplande werkzaamheden en rijden er meer treinen. Ook kun je vroeger beginnen en later eindigen. In de zomer zijn er geen bevroren wissels. Ik hoor wel of en wanneer jullie het gaan doen
 2. Dat was inderdaad wel spannend, als ik die trein in Breda niet gehaald had weet ik niet of ik ooit nog op schema was gekomen...
 3. Ik heb even (alhoewel, het duurde een uur) een verslagje geschreven, zodat jullie ook gelijk weten hoe die dag is verlopen Je kunt 'm vinden op http://home.deds.nl/~diedb/12provincies/12%20provincies%20in%201%20dag.htm
 4. Misschien wat leuker gezelschap meenemen? Antarctica Gezelschap meenemen was ook het plan vooraf, maar helaas moest hij op het laatste moment afzeggen
 5. Zo te zien is het niet uitgevoerd? Heb ik gedaan, zie http://www.twitter.com/diedb Inmiddels ben ik na 19 uur reizen weer terug en het is gelukt Ik zal morgenavond een uitgebreidere post maken.
 6. Ik heb onlangs het plan bedacht om in 1 dag 1 cache te vinden in elke provincie van Nederland. Nou moet ik nog 3 jaar wachten op mijn rijbewijs , dus ga ik dat met de trein doen (met een NS Dagkaart). Inmiddels is de planning al gemaakt en ik ga het morgen uitvoeren . Het is een hele strakke planning (kan ook niet anders) maar het moet gaan lukken. Planning kun je hier zien: http://home.deds.nl/~diedb/Planning%2012%20provincies%20in%201%20dag2.docx Jullie horen dus morgen of het gelukt is, veel vertraging kan ik in elk geval niet hebben... Weet iemand hier of dit al eerder is gedaan?
 7. Ik las net de Geocaching Blog en ik zag dat er een aantal mensen genomineerd zijn, waaronder Robert, wat natuurlijk erg leuk is, en hij verdient het ook wel. Maar als ik dan daaronder alle oppervlakkige votes zie van mensen die op het forum komen en op hem voten omdat het hen opgedragen wordt, terwijl ze soms niet eens weten wie het is en terwijl ze niet kijken naar de andere genomineerden, vind ik dat toch best wel triest. Ik heb het nu overigens niet over alle voters die op hem hebben gestemd. Ik zie trouwens dat ik niet de enige ben met deze mening, en ik hoop dat de titel gaat naar degene die 'm het meest verdient!
 8. Net zag ik dit idee op het Feedback-gedeelte van GC.com: Add "My Geocache Gallery" link to profile. Cache owners love when cache finders post pictures to their cache pages, but they often don't know when new pictures have been posted since the email notifications do not include photo info. It would be really cool if there was a link at the top of the profile page where you could bring up the gallery for pictures posted to owned caches, sorted in date order with newest pictures first. Lijkt me een goed idee, want als cacheowner vind ik het erg leuk om foto's te zien die bij mijn caches geplaatst worden. Met deze functie zou dat een stuk makkelijker worden. Ik ben vast niet de enige, dus ik hoop dat dit idee wordt doorgevoerd (maar dan moeten er natuurlijk wel genoeg mensen stemmen...)
 9. DiedB

  Batterij Laders

  Dan bestel ik deze en dan vergelijk ik ze met mijn Varta en Duracell batterijen (die eerst tot leven gewekt moeten worden ). Ben benieuwd!
 10. DiedB

  Batterij Laders

  Wat is het voordeel van die Eneloop batterijen?
 11. Gewoon needs archived loggen, sommige owners komen dan opeens wel in actie. Gebeurt dat niet dan wordt de cache na een maand of twee gearchiveerd.
 12. Ik heb het een paar maanden geleden ook al eens geprobeerd, precies dezelfde vraag (nog op de oude GC.com-feedback site, hier). Antwoord van Jeremy: The problem with this is that the geocacher who placed the cache is unlikely to choose an attribute since it increases the chance you will filter out their listing. By looking at a map it is pretty obvious whether it is in a residential area or a park anyway. Instead of treating the symptom we should try to figure out better ways to encourage better cache placement, like a peer award system for good hides.
 13. Iets als GCVote werkt ook niet goed. Ga maar eens kijken, bij bijna elke cache heeft er iemand 1 ster gestemd, waardoor de waardering flink omlaag gaat. Cache-eigenaren kunnen ook gewoon op hun eigen caches stemmen (en zo kan ik nog wel even doorgaan...)
 14. Gefeliciteerd! Mogen er nog vele caches volgen en nog veel cache plezier!
 15. DiedB

  Skypenaam in profiel?

  Skype is alweer verouderd, tegenwoordig is Twitter het medium van de cachers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...