Spring naar bijdragen

SN@G

Leden
 • Aantal bijdragen

  883
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door SN@G geplaatst

 1. SN@G

  Nieuwe cache plaatsen

  Overigens was de serie pronkjewail toch niet zooooo slecht
 2. SN@G

  Nieuwe cache plaatsen

  ?????? Maar die kop koffie staat nog steeds vriend!
 3. SN@G

  Nieuwe cache plaatsen

  Sorry Barny. Lees nu je bericht pas, terwijl ik zocht op het nieuwsbericht dat er in Duitsland een vrouw is omgekomen tijdens geocachen... Maar alles goed... Las paar dagen terug leuke log van mijn oude vriend Twinnie op een nieuwe cache van mij.... Ook weer geplaatst op een nietszeggende plek
 4. SN@G

  Wanneer kom je weer een keer een kop koffie drinken? :)

  1. barny

   barny

   man man man,  je woont zo een ent weg en er zijn zoveel kokerst tussen onze twee adressen die mijn aandacht vragen, ik denk dat ik er nooit kom:)

   maar ik zal m'n best doen

  2. SN@G
 5. SN@G

  Nieuwe cache plaatsen

  Wat ben je weer heerlijk eerlijk......
 6. SN@G

  GPS-ontvanger

  Volgens mij beginnen ze net met cachen en hopen ze nu dat er iemand is die zijn gps weg doet (vernieuwen), zoals ik ooit van de etrex naar de 60csx ben gegaan en dan willen zij de etrex wel kopen, die allang verkocht is...... klopt het?
 7. SN@G

  Filmkokertjes

  Mijn micro's worden steeds schaarser en dat geeft een stuk meer tijd. Een micro onderhouden is namelijk veel meer werk dan een multi....... m.i.
 8. Waarom komen mensen op fora waar ze toch alleen maar tegen aanschoppen, zich aan ergeren etc. etc. Als een fourm mij niet bevalt kom ik er niet, maar ja de meeste mensen komen er wel omdat ze het gewoon leuk vinden om te zeiken over transparantie, dictatuur, bruin hemden en weet ik veel wat nog meer.... In het echte leven niets bereikt dan maar virtueel een status proberen te verwerven en met dubbele accounts jezelf gelijk geven....
 9. Bartjedelft vraagt om heldere begrijpelijke uitleg, niet om geneuzel. Alleen reageren als het zinnig is graag.
 10. Wat weer een geouwehoer over een bericht. De nieuwsbrief komt. Wanneer??? Geen idee, volgende week, morgen, over drie jaar, wacht geduldig af. Aangezien het een mededeling is de topic direkt maar gesloten.
 11. Jammer van de laatste regel, anders was het perfect geweest Rise-up Don't falling down again Rise-up long time I broke a chance I try to fly a while so high direction sky! Oh! My dream is to fly over the rainbow so high (X2) My dream is to fly Over the rainbow so high Oh! (oh!) I try to fly a while so high direction sky! (X2) Oh! My dream is to fly Over the rainbow so high (X2) My dream is to fly Over the rainbow so high Oh! Rise up, rise up, rise up, rise up will be the gain rise up rise up rise up rise up for my mind,an' my brain is I try to fly so high direction sky Oh! My dream is to fly Over the rainbow so high, Oh! (x4)
 12. ff douchen ik lees het gecaramba zo wel verder
 13. Met andere woorden het was caramba en er moeten weer nieuwe komen die het gezeik van jou weer aan kunnen horen?
 14. Kijk de modjes hebben het ook aan de stok, SN@G gooit hem weer open. Zie je wel ze zitten niet op een lijn! Helaas is onze senior moderator niet meer anders had ik nu een tik op mijn vingers gehad, maar genoeg wannebee's hier die dat met alle plezier doen neem ik aan?
 15. Ach Sjoerd, ik heb jou 3x wat gevraagd, maar geluisterd werd er niet en nu maar drammen dat ik het topic moet sluiten. Ik blaas het nieuw leven in....
 16. Triest is het hele gebeuren hier op het forum en dat hebben wij modjes aan ons zelf te danken. Nu onze Kruimel er niet meer is, is het forum gedoemd te mislukken (voor zover het nog geen mislukking was). Mensen die allen maar reageren omdat ze zich vol hebben laten lopen met drank en als het geen vriendje van hun is dan kunnen ze afgezeken worden. Iemand die hier nieuw begint, kijkt na zijn eerste postje vaak wel uit om nog wat te zeggen. Ik had als newbee geen probleem met de meeste, laat ik zeggen, zeer oude goeroe's des geocachen. Zij waren het lichtend voorbeeld van een nieuwe cacher. Zij hadden de wijsheid in pacht, zij wisten hoe het werkte, maar vooral de gedachte: 'Spreek mij niet tegen, want doe je dat dan zeik ik je af'. Ow degene die zich tegen mij verzetten! Ook gij Brutus! Dat zijn die mensen die het hier vergallen. Dat heeft niets te maken met een goede discussie maar gewoon weer een middel om hun eigen incompetetie te botvieren op anderen. Mensen die graag modje wilden worden, maar toen daar een negatief besluit over kwam, vanaf die tijd was alles wat GC.NL was slecht en waardeloos. Menig forum gebruiker stond lijnrecht tegenover Kruimeldief, maar toen het postje kwam dat hij stopte, toen was het lief en jammer, hij was en is de beste, en meer van dat soort kul! Tuurlijk is Kruimel een gemis qua kennis, maar hoe kan ik iemand de hemel in prijzen als ik hem altijd gehaat heb, over achterbaks gesproken. Dat dit forum mislukt ligt niet aan een modje die de regels hanteert maar aan de forumgebruiker die de regels niet wil respecteren, dus mijn mening: Afschaffen die regels!!!! Ik wil de goeden (en gelukkig zijn het er velen) niet met de kwaden vergelijken, maar was het mijn forum? Waren velen hier niet meer geweest en hadden we een leuker forum met meer discussies die wat mij betreft best gevoerd mogen worden, maar ach die paar..... die verpesten het voor de rest en een lol dat ze hebben......... OPen, sluiten nee toch open laten, nee weg ermee, sluiten die hap, open gooien........ Ik sluit niets meer........uit, maar Jeroen heeft het reeds gezegd. De groeten.
 17. Heeee een complimentje, dat is ook wel eens leuk om te lezen. Maar graag gedaan hoor.
 18. Zoveel mensen zoveel wensen en niemand bepaalt wat voor mij een flutcache is of niet en dus ben ik blij dat er nog mensen zijn die caches plaatsen, want wie schreeuwt het hardst als er straks niets meer ligt. Accepteren of laten liggen. Liever 100 flutcaches dan een geweldige waar ik 300km voor moet rijden.
 19. Dappper, voor iemand die er al 0 geplaatst heeft. Zelf niets plaatsen maar flutcaches affakkelen. Niet iedereen heeft inspiratie voor het plaatsen van een interessante cache! Liever niets dan alweer-een-puntje, zou ik zeggen. En: wie een aantal caches in soorten en maten heeft gedaan is best in staat om onderscheid te maken tussen goed en slecht! Of je dat ook zo in je log moet zetten is de vraag. Voor het humeur van iedereen lijkt het me beter om alleen caches te doen waarvan je op grond van de beschrijving denkt dat ze zullen bevallen, en dan ook echt een leuke log te schrijven. Groetjes, Fangorn. Tja zo lus ik er ook nog wel een paar. Niet iedereen heeft inspiratie voor ene goede cache, log, goodies, weet ik veel wat. Nogmaals, ik ben blij met elke cache.
 20. En daar werken we met z'n allen aan mee. Het is nu eenmaal een gegeven dat de cache binnen no time een verzamelbak is van Mac Donald kadootjes, maar goed is het nooit in Nederland. ALs er alleen een microp ligt vindt men het niet leuk en als er een kist ligt maken we er met z'n allen een zooitje van.
 21. SN@G

  corrigeren van logs

  Hier lijkt me genoeg over te zijn gezegd.
 22. Dappper, voor iemand die er al 0 geplaatst heeft. Zelf niets plaatsen maar flutcaches affakkelen. Maar goed daar ging het hier niet over. Enerzijds kan ik de roode lantaarn wel gelijk geven, alhoewel ik soms meer moeite heb om een passend logjes te schrijven en dan al gauw verzand in: Mooie lokatie, snel gevonden (ook als ik er een uur over gedaan heb). Of de lokatie was niet geweldig maar de lol er niet minder om. TFTC! Maar goed die TFTC, komt er bij mij altijd omdat ik nog steeds blij ben met mensen die caches uberhaupt willen plaatsen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...