Spring naar bijdragen

yvonneGPS

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over yvonneGPS

 • Verjaardag 24-10-1984

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS 60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  4 maanden
 • Lengtegraad
  5.35615
 • Breedtegraad
  53. 3945

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  bolsward
 1. Hallo! Ik ben momenteel in Nieuw Zeeland en natuurlijk is m'n gps mee! (garmin gps 60). Alleen net nu ik m'n eerste cache wil gaan zoeken gaat het een beetje fout. Ik ontvang geen satelieten... hij is tijden bezig met zoeken maar vind niks. Moet ik iets instellen ofzo? Wie heeft enig idee? Bedankt voor je help alvast! Kan niet wachten om te gaan cachen hier! Groetjes Yvonne
 2. yvonneGPS

  Gps Garmin Gps 60

  GPS Garmin gps 60 Ik bied mijn Garmin GPS te koop aan. Dit is een fijn apparaat en ideaal voor fietstochten/wandeltochten en natuurlijk geocaching! Heb al menig 'schat' gevonden met deze gps. Alle accessoires zitten erbij (kabels e.d.) De gps ziet er nog 100% mooi uit en heeft geen krasjes op het beeldscherm. Ik ga op wereldreis en ben in eerste instantie niet van plan onderweg te gaan geocachen dus hij mag worden verkocht. Kan ik weer een goedkoop vliegticket scoren! Graag een waardig bod voor dit mooie apparaat. (nieuwprijs € 160,00)
 3. Ik was ook niet van plan om m'n coördinaten te gebruiken voor een cache maar voor een speurtocht voor wat scouting vrienden. Ik snap best dat voor een echte cache dit niet gaat werken. Een speurtochtje met wat vrienden is een ander verhaal naar mijn idee.
 4. Niet als ik tot 17.00 op m'n werk moet zitten.... Normaal gesproken ga ik ook naar buiten maar ik dacht, misschien kan het ook makkelijker.
 5. Kan ik hierbij gewoon de eerste reeks getallen eruit halen en de rest laten 'vervallen' ?
 6. ben blijkbaar nog niet zo'n nerd ga het eens proberen
 7. als je in 'het echt' dit gaat nalopen klopt het niet goed.... de afwijking is behoorlijk
 8. Hallo medecachers! Ik wil graag een speurtocht doen met m'n vrienden van scouting. Ik heb geen tijd meer om deze te gaan lopen/fietsen en wil zodoende via een website coördinaten bepalen van een bepaalde plek in m'n stad. Via googtle earth werkt dit niet goed en www.gpscoordinaten.nl werkt ook niet (afwijking van 100den meters) Weet een van jullie een goede site waar dit kan?? Groetjes Yvonne
 9. Dat is inderdaad een goed idee! Maak ik er zelf een travelslug van (dat ie weer thuiskomt door er een briefje bij te doen) of zijn die er ook 'kant en klaar'??
 10. Hallo mede-cachers. Na 10 dagen vakantie in Letland ben ik weer flink wat cache ervaring rijker. Geweldig orginele verstopplaatsen ontdekt in een boeiende stad: Riga. Ik ben van plan om volgend jaar augustus op wereldreis te gaan en wil graag op diverse plaatsen geocoins en travelbugs droppen. Tevens wil ik voordat ik vertrek (zo snel mogelijk) een coin en TB droppen in m'n eigen cache in Bolsward. Alleen waar koop ik deze? Ik hoef niet perse eentje met allemaal logo's e.d. erop gewoon een simpele code is al genoeg. In de shop vind ik wel de TB voor 7 euro. Zijn dit de enige? en zijn ze misschien ergens nog goedkoper? de coins zie ik alleen niet in de shop Ik hoop dat iemand mij een handige link o.i.d. kan sturen. Alvast bedankt!
 11. Ik heb op m'n garmin gps60 een Geocache navigatie modus. Ik weet niet precies wat ik hier nou mee kan doen. Er valt ook niet veel te selecteren. Alleen icoontjes veranderen als ik er een vind/verstop. Maar ik kan niet een opdracht geven als ik er een heb gevonden en dat hij hem dan opslaat. Wat is dit , en hoe werkt het?
 12. dat zijn multi caches. hier moet je inderdaad nieuwe waypoints volgen. je maakt je gps schoon (hoeft niet perse) en volgt het volgende opgegeven waypoint. tracking doet die van mij automatisch maar gebruik ik niet.
 13. hoe krijg ik een plaatje bij m'n cachepagina? ik heb een html code geprobeerd erbij te zetten, met als resultaat dat m'n hele layout in de war schiet en er geen plaatje te zien is. wie helpt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...