Spring naar bijdragen

molle

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over molle

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 01-01-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  24-09-2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Betuwe
 • Interesse
  Mijn interesses zijn heel breed. Maar mijn passie is de natuur.
 1. molle

  Teken !!!!!

  Nog meer fora voer. Vergat ik laatst erbij te zetten. Hier staat heel goede bruibare informatie. http://www.lymenet.nl
 2. molle

  Teken !!!!!

  @Kwadraat......wat jij ondervonden hebt is dus een typisch voorbeeld van een arts die de CBO richtlijnen volgt. Jeeminee. !!! Dit soort kwesties staan ook uitvoerig beschreven op beide sites. Volhouden en aandringen. Geef je arts het adres van bovenstaande links. Vraag advies op het forum aldaar. Het is een welbekend probleem dat artsen er niet aan willen en stoicijns de mindere richtlijn volgen. Ze mag zeer zeker afwijken van de richtlijn. Ik kan daar zo boos om worden als een arts met zo'n flutsmoes aankomt. Stap desnoods over op een andere huisarts. En er zijn meerdere wegen die n
 3. molle

  Nachtcache

  Ik heb mijn zinnen gezet op een nachtcache. Wie weet er een leuke, niet al te moeilijk voor een newbie, in de omgeving van Culemborg e.o.?
 4. molle

  Teken !!!!!

  @ Kwadraat.....Er zijn 2 richtlijnen in de artsenij. De CBO en de ILADS. Probeer een kuur te regelen via de huisarts volgens de ILADS normen. Dit is de langdurige kuur in hogere doses. Alle fora die gaan over Lyme disease zijn het erover eens dat de richtlijnen volgens de CBO niet afdoende zijn om Lyme disease te bestrijden. Ik heb 2 linken voor je. Lees ze maar eens door. Hier worden ook de behandelmethoden van de 2 richtlijnen besproken. http://www.borreliose.nl en http://www.lymevereniging.nl De testen van het lab in Duitsland (Keulen) staan bekend als zeer betrouwbaar.
 5. molle

  Teken !!!!!

  Geloof me Arend...zo simpel kan je het niet stellen. Overdrijven doe ik nimmer. En daarom is Lyme disease één van de aandoeningen die nauwelijks erkent worden door dit doort denkbeelden als jij stelt. Zelfs binnen 24 uur kan je borrelia oplopen. Het is dan ook geen kwestie van gek maken, maar de mensen met klachten erop attenderen dat je na een tekenbeet je klachten in de gaten moet houden. Je kan er ook te "weg-wuiverig" mee omgaan. Lyme disease is geen kattenpies.
 6. molle

  Teken !!!!!

  Ik weet niet wat de verzekeringsvoorwaarden zijn van de "Krankenkasse" in Duitsland. Maar je zou even kunnen informeren indien je in Duitsland verzekerd en belastingplichtig bent. Dan ligt het er natuurlijk ook weer aan waar je woont en werkt wat betreft de voorwaarden. De test kost plm. 150 euro. Voor het behoud van je gezondheid een zeer kleine prijs.
 7. Als newbie vind ik de verbetersuggesties een goede aanvulling. Juist de suggesties die genoemd worden mistte ik. Maar het geven van een cijfer aan een cache kan nogal pijnlijk worden voor de bedenker. Misschien valt in dit geval te denken aan 4 vakjes met kleurtjes die je aan kan klikken. B.V. - rood voor onvoldoende, geel voor voldoende, groen voor goed, paars met een gouden randje voor uitstekend
 8. Bedankt voor jullie antwoorden. Het zal vast niet de laatste vraag zijn Ik heb hem gelogd als "not found" en hem op mijn watch-list geplaats. Ik zou haast vandaag teruggaan met de maaimachine, maar het snoer is niet zo lang.
 9. Ik heb vandaag de cache "Watermessien" gedaan. Ik ben er absoluut zeker van dat ik op de goede plaats was (dichtbij huis en ken het gebied op mijn duimpje). Echter geen cache te vinden. Nu moet ik ook wel zeggen dat ik tot mijn kin in de brandnetels stond. Moet ik hem nu inloggen als "niet gevonden"? Ik wil later nog eens teruggaan als de brandnetels doodgevroren zijn. Als ik de cache dan toch nog vind, kan ik hem dan weer veranderen in "gevonden"?
 10. molle

  Teken !!!!!

  Ik lees verschillende reacties dat het wel met zou vallen met teken. Er zijn een aantal gebieden in Nederland waar een groot deel van de teken de ziekte van Lyme over kunnen brengen. De zgn. besmettings-zones. Maar je kan Lyme ook oplopen achter in je tuin. Ze komen op lichaamstemperatuur af. Altijd een pet opzetten, lange mouwen, lange broek en sokken over de broek heen. Géén op schoenen maar laarzen dragen als je het bos in gaat. Teken zitten voornamelijk in struiken, maar ook in hoog gras. Controleer jezelf ALTIJD na een boswandeling of als je in struiken hebt zitten te wroeten. Ze
 11. Bedankt voor je antwoord Yvonne. Arend....daar zit ik aan te denken. Ik heb mijn oog daarvoor op Pig in the Mud laten vallen.
 12. Bij het zoeken naar cache's in mijn omgeving kom ik er een aantal tegen met meerdere waypoints. Ik heb het forum en de site al doorgezocht, maar heb niet helemaal door hoe je dit precies moet doen. Moet je tijdens het wandelen van point naar point steeds de nieuwe coordinaten invoeren van de volgende? En maak je hiermee dan je GPS "schoon" van de vorige coordinaten zodat je weer "vers" begint vanaf het 2e punt? Of is het de bedoeling dat je een soort trackje krijgt waarop alle coordinaat punten op het eind van de route te zien zijn op de plotter?
 13. Een paar weken geleden hoorde ik voor het eerst het begrip geocaching. Ik bezocht de site en wist onmiddellijk dat ik dit leuk ging vinden. Gisteren heb ik voor mijn verjaardag een GPS gekregen (gevraagd) en vandaag mijn 1e cache gevonden. En dan te bedenken dat ik een paar dagen daarvoor op de bewuste plek was zonder te weten dat daar iets verborgen lag. En dat niet alleen....op de kaart heb ik nog 5 plaatsen gevonden dichtbij bij huis waar ook wat verborgen ligt. Ik denk dat ik dit wel erg leuk ga vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...