Spring naar bijdragen

Mar+Mar

Leden
 • Aantal bijdragen

  231
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mar+Mar

 • Verjaardag 09-04-1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2006

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Loenen GLD
 1. En wie bedoel je met 'jullie'? En haakt hij niet af voordat hij ook maar iets geprobeerd heeft???
 2. Mar+Mar

  Cache Zoeken Op Naam

  Of hier. Edit: zie dat Barny net iets sneller was met het gooien van de vis..
 3. De discussie ging toen ook over de FTF statistieken e.d. Dat die nu in mindere mate te bekijken zijn op .nl lijkt mij toch ook een beslissing van de mensen achter de stichting. Of zie ik dat verkeerd? Je zult in het geocaching wereldje altijd verschillende mensen hebben die verschillende ideeen hebben over geocachen. Je hebt puntjesjagers, je hebt natuur liefhebbers, je hebt carpoolcache leggers, etc... Iedereen beleeft het op zijn/haar eigen manier. Misschien moeten we dat maar eens accepteren. En als er dan een website bijkomt die voorziet in de behoefte van een bepaalde groep geocachers is dat alleen maar goed. Ik heb persoonlijk bv niks met FTF's en als daar op die andere site wel veel aandacht aan wordt besteedt juich ik dat alleen maar toe. Dan hoeven wij het hier op .nl daar niet over te hebben...
 4. Waar gaar dit eigenlijk over?! Er wordt gesproken over samenwerken, maar niet door de mensen die het aangaat. En was de buren niet een gevolg van het feit dat er een aantal personen niet eens waren met de standpunten van .nl?? Het stadium van samenwerken ben je dan voorbij. Laat ze lekker hun gang gaan bij de buren en wordt het wat dan is het leuk en wordt het niks dan is het jammer voor ze.
 5. Je kunt dezelfde pinnetjes toch meerdere keren gebruiken? Misschien kun je d.m.v. verschillende pinnetjes enkel het verschil in Traditional, Multi of Mysterie aangeven zodat je dus slechts 3 verschillende pinnetjes nodig hebt.
 6. En dan mag je dus zomaar van alles zeggen? Of het klopt, of kant noch wal raakt, maakt niet uit? Ik snap jou wel en ik ben het ook wel met je eens dat het er vaak erg zoetsappig aan toe gaat hier op het forum maar deze reactie van Ervani ging ook mij te ver. En wie zegt trouwens dat hij zijn mening niet mag spuien? Hij krijgt reacties maar dat kun je verwachten met zo'n opmerking.
 7. Wat een walgelijke reactie! Je verzint er zelf allerlei dingen bij die helemaal niet aan de orde zijn. Je vergelijkt appels met peren en je maakt de topicstarter onnodig belachelijk. Goed hoor!! De topicstarter vroeg hoe je hier mee om moet gaan. Daar zou je ook gewoon een normaal antwoord op kunnen geven. En lees in het vervolg even je zinnen na en vul dan de ontbrekende woorden ook even in.
 8. Dit is de code voor een spatie in html: Probeer dat maar eens. Succes. PS Moet het geen 1500 zijn ;-)
 9. Als ik jou was zou ik hem nog veel groter maken ! En wat stelt het in hemelsnaam voor: een beetje tekst van een bord kopieren, fotootje maken en huppekee. Nul komma nul inspiratie,creativiteit, originaliteit, uitwerking etc. Maar ja, je hebt een logo in je handtekening erbij. Gefeliciteerd hoor. Geopatra. Ach Geopatra, jij hebt 91 (eenennegentig!!) tradi's liggen. Wat is daar nou zo moeilijk aan, wat is daar origineel aan, wat voor een creativiteit zit daar in?? Makkelijk hoor; ergens een micro-dingetje neerleggen en 3 regels tekst op het internet neerzetten. Het lijkt erop dat ik telkens jou moet hebben, maar met je soms wat botte reacties vraag je erom. Laat iedereen toch in zijn waarde en kijk ook eens naar jezelf. Dat is het enige wat ik je probeer te zeggen.
 10. De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren... Bedoel je hiermee dat Geopatra niet goed heeft gelezen? Niet iedereen leest het hele draadje, maar alleen de beginpost en reageert daar op. Later blijkt pas dat de topicstarter het over foto's bij logs heeft, maar uit de eerste post met "die soms nodig zijn om de cache op te lossen" maakte ik ook op dat dat nooit foto's van logs kunnen zijn, want die kan je niet 'nodig' hebben om hem op te lossen. Ik denk dat dit gewoon een misverstand is en sowieso dat het goed bedoeld is, anders geeft iemand geen goede tip, want dat is die van Geopatra wel, als ik goed begrijp wat hij heeft begrepen van wat werd bedoeld. groetjes GeoVlinder Dat bedoel ik wel ja. Ach, het ging mij er eigenlijk om dat Geopatra regelmatig mensen erop wijst dat ze goed moeten lezen. Dan denk ik dat je dat zelf ook moet doen... That's all...
 11. De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren...
 12. Het idee met die 4 pijltjes vind ik wel erg mooi gevonden!
 13. Absoluut nummer 13. Erg mooi geschreven...
 14. Mar+Mar

  Puntjesjagers

  Omdat je er de tijd voor neemt wordt het een mooie?? Dat snap ik niet.. Zet je je auto een halfuur lang naast een Carpoolcache ofzo?
 15. Mar+Mar

  Cache verzenden naar Gps

  Ze staan er wel in maar je ziet ze niet. Je zult je referentiepunt moeten veranderen. Klik op 'Menu' als je in de pagina 'Geocaches' zit en kies dan voor 'Wijzig referentiepunt', scrol dan naar bv Marokko en druk op Enter, nu zie je de cache in Marokko wel. Succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...