Spring naar bijdragen

Mar+Mar

Leden
 • Aantal bijdragen

  231
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Mar+Mar geplaatst

 1. En wie bedoel je met 'jullie'? En haakt hij niet af voordat hij ook maar iets geprobeerd heeft???
 2. Mar+Mar

  Cache Zoeken Op Naam

  Of hier. Edit: zie dat Barny net iets sneller was met het gooien van de vis..
 3. De discussie ging toen ook over de FTF statistieken e.d. Dat die nu in mindere mate te bekijken zijn op .nl lijkt mij toch ook een beslissing van de mensen achter de stichting. Of zie ik dat verkeerd? Je zult in het geocaching wereldje altijd verschillende mensen hebben die verschillende ideeen hebben over geocachen. Je hebt puntjesjagers, je hebt natuur liefhebbers, je hebt carpoolcache leggers, etc... Iedereen beleeft het op zijn/haar eigen manier. Misschien moeten we dat maar eens accepteren. En als er dan een website bijkomt die voorziet in de behoefte van een bepaalde groep geocachers is dat alleen maar goed. Ik heb persoonlijk bv niks met FTF's en als daar op die andere site wel veel aandacht aan wordt besteedt juich ik dat alleen maar toe. Dan hoeven wij het hier op .nl daar niet over te hebben...
 4. Waar gaar dit eigenlijk over?! Er wordt gesproken over samenwerken, maar niet door de mensen die het aangaat. En was de buren niet een gevolg van het feit dat er een aantal personen niet eens waren met de standpunten van .nl?? Het stadium van samenwerken ben je dan voorbij. Laat ze lekker hun gang gaan bij de buren en wordt het wat dan is het leuk en wordt het niks dan is het jammer voor ze.
 5. Je kunt dezelfde pinnetjes toch meerdere keren gebruiken? Misschien kun je d.m.v. verschillende pinnetjes enkel het verschil in Traditional, Multi of Mysterie aangeven zodat je dus slechts 3 verschillende pinnetjes nodig hebt.
 6. En dan mag je dus zomaar van alles zeggen? Of het klopt, of kant noch wal raakt, maakt niet uit? Ik snap jou wel en ik ben het ook wel met je eens dat het er vaak erg zoetsappig aan toe gaat hier op het forum maar deze reactie van Ervani ging ook mij te ver. En wie zegt trouwens dat hij zijn mening niet mag spuien? Hij krijgt reacties maar dat kun je verwachten met zo'n opmerking.
 7. Wat een walgelijke reactie! Je verzint er zelf allerlei dingen bij die helemaal niet aan de orde zijn. Je vergelijkt appels met peren en je maakt de topicstarter onnodig belachelijk. Goed hoor!! De topicstarter vroeg hoe je hier mee om moet gaan. Daar zou je ook gewoon een normaal antwoord op kunnen geven. En lees in het vervolg even je zinnen na en vul dan de ontbrekende woorden ook even in.
 8. Dit is de code voor een spatie in html: Probeer dat maar eens. Succes. PS Moet het geen 1500 zijn ;-)
 9. Als ik jou was zou ik hem nog veel groter maken ! En wat stelt het in hemelsnaam voor: een beetje tekst van een bord kopieren, fotootje maken en huppekee. Nul komma nul inspiratie,creativiteit, originaliteit, uitwerking etc. Maar ja, je hebt een logo in je handtekening erbij. Gefeliciteerd hoor. Geopatra. Ach Geopatra, jij hebt 91 (eenennegentig!!) tradi's liggen. Wat is daar nou zo moeilijk aan, wat is daar origineel aan, wat voor een creativiteit zit daar in?? Makkelijk hoor; ergens een micro-dingetje neerleggen en 3 regels tekst op het internet neerzetten. Het lijkt erop dat ik telkens jou moet hebben, maar met je soms wat botte reacties vraag je erom. Laat iedereen toch in zijn waarde en kijk ook eens naar jezelf. Dat is het enige wat ik je probeer te zeggen.
 10. De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren... Bedoel je hiermee dat Geopatra niet goed heeft gelezen? Niet iedereen leest het hele draadje, maar alleen de beginpost en reageert daar op. Later blijkt pas dat de topicstarter het over foto's bij logs heeft, maar uit de eerste post met "die soms nodig zijn om de cache op te lossen" maakte ik ook op dat dat nooit foto's van logs kunnen zijn, want die kan je niet 'nodig' hebben om hem op te lossen. Ik denk dat dit gewoon een misverstand is en sowieso dat het goed bedoeld is, anders geeft iemand geen goede tip, want dat is die van Geopatra wel, als ik goed begrijp wat hij heeft begrepen van wat werd bedoeld. groetjes GeoVlinder Dat bedoel ik wel ja. Ach, het ging mij er eigenlijk om dat Geopatra regelmatig mensen erop wijst dat ze goed moeten lezen. Dan denk ik dat je dat zelf ook moet doen... That's all...
 11. De gewone basismanier van goed lezen wordt geloof ik tegenwoordig ook nogal eens uit het oog verloren...
 12. Het idee met die 4 pijltjes vind ik wel erg mooi gevonden!
 13. Absoluut nummer 13. Erg mooi geschreven...
 14. Mar+Mar

  Puntjesjagers

  Omdat je er de tijd voor neemt wordt het een mooie?? Dat snap ik niet.. Zet je je auto een halfuur lang naast een Carpoolcache ofzo?
 15. Mar+Mar

  Cache verzenden naar Gps

  Ze staan er wel in maar je ziet ze niet. Je zult je referentiepunt moeten veranderen. Klik op 'Menu' als je in de pagina 'Geocaches' zit en kies dan voor 'Wijzig referentiepunt', scrol dan naar bv Marokko en druk op Enter, nu zie je de cache in Marokko wel. Succes.
 16. Of nog even bij het bericht te plaatsen zodat iedereen het kan zien? Vind het zelf wel leuk om te zien bij welke cache de log hoort.
 17. Dat is al meerdere malen voorgesteld en /of gevraagd. Wij hebben dat zelf ook een keer overwogen maar we wilden juist extra, in navolging van het Duitse 50er Runde door Fianna, een groep van 50 tradi's wegleggen. Hiermee dachten wij ook tegemoet te komen aan de puntjesjagers. Het is dus een bewuste keus geweest om het zo te doen. Daarbij vonden wij een groot aantal van deze locatie's niet geschikt om als waypoint te fungeren omdat wij andere ideeën hebben over de uitvoering van een waypoint. Wees gerust, er komen van ons twee multi's in Bernheze te liggen. Mits ze goedgekeurd worden. Ok, duidelijk. Succes met de multi's, ik kom ze graag een keer doen.
 18. Waarom maken jullie er geen multi van? Scheelt jullie veel onderhoud en je stelt de mensen die hem graag nog willen doen in de gelegenheid om hem nog een keer te doen...
 19. Volgens mij is dat geen probleem DE spatie Roode spatie Loper Volgens mij moet je een ticket aanmaken om je naam te laten wijzigen. Hier kun je dat doen.
 20. Het zijn stuk voor stuk hele mooie foto's! Mijn stem gaat naar foto 1! Prachtige foto en de relatie met geocaching is erg duidelijk. Edit: Naar aanleiding van de opmerking van TP alleen de motivatie gegeven waarom deze foto.
 21. Mar+Mar

  Travelbug uit Yorkshire

  Ik neem aan dat je niet de hele cache hebt meegenomen maar een TB of een coin? Misschien is het handig om je woonplaats te vermelden zodat je met een cacher uit de buurt een afspraak ofzo kunt maken.
 22. Ik dacht dat jou bijdrage aan mij gericht was, vandaar mijn reactie. Misverstand dus. Begrijp me niet verkeerd, ik waardeer wat de moderators hier doen en dat doen ze ook heel goed. Ik heb mezelf niet opgegeven om dit werk te gaan doen omdat ik er geen zin en tijd voor heb, waarschijnlijk kan ik het ook niet. Mijn vraag was ook niet bedoeld om onrust te stoken of om ergens tegenaan te schoppen. Het valt mij gewoon op dat de laatste tijd draadjes snel worden gesloten en postings snel verwijderd worden. Een goeie discussie op z'n tijd is m.i. helemaal niet verkeerd. En nu neem ik eerst een borrel
 23. Ik eis niks. Ik verlang niks van .nl. Ik vraag niet om een ban. Ik verplicht .nl nergens toe. Ik stel alleen een vraag en een simpel "Dat gaat je niks aan, wij bepalen wat hier gebeurd." had ook volstaan, had ik ook vrede mee gehad. Het lijkt er meer op dat je zelf even je frustatie kwijt wilde, mag hoor...
 24. Ik zit nu toch wel ff met verbazing het forum rond te lezen. Zijn we beland in een communistische gemeenschap?? Er worden te pas en te onpas topics gesloten! Een topic wordt gesloten omdat "het geen bijdrage meer levert en onvriendelijk wordt". Ik heb in dat topic geen onvriendelijk woord kunnen ontdekken, alleen maar opbouwende kritiek. Maar die postings zijn allemaal verwijderd! Mij vraag is: Waarom??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...