Jump to content

harrie

Donateurs
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Posts posted by harrie


 1. Van mij mogen de wolven best terug komen. Laat de mens maar eens een stapje terug doen en de natuur zijn beloop laten.

  Lijkt mij best wel spannend om tijdens het loggen van een cache achterom te moeten kijken of er geen wolf (of ander dier) achter mij staat :taz:


 2. Het zijn maar korte en hevige buien waar wij best wel veel last van kunnen ondervinden. Helaas is de grond zo droog dat alles weer wegspoelt en het grondwater niet goed aangevuld wordt.

  Eigenlijk zou het langer moeten regenen om het grondwater weer een beetje aan te vullen.

  In mijn geval kan ik dan met een beter gevoel mijn toilet, bijkeuken en de tuin met grondwater voorzien :)


 3. Betwijfel dat hier een macro voor bestaat.

  Als er in elke beschrijving aangegeven wordt wanneer deze wordt gearchiveerd zou je op tekst kunnen zoeken. Dit kan dan wel in GSAK.


 4. 24 minuten geleden zei Linkalovers:

  Ieder persoon/mens heeft zijn eigen mening en ideeën. Er zijn miljoenen mensen 'aangesloten' bij GC, dus de kans dat ze iedereen blij maken, is bij voorbaat te verwaarlozen.
  Natuurlijk zijn er ook sites die meer doen voor hun leden :wistling:, vooral omdat die vaak een specifieke ( kleiner ) groep ondersteunen.

  Het is maar net welke en hoe hoog je je eisen stelt. En die van mij zijn ( al zeg ik het zelf ) beslist minimaal, namelijk: ik wens alleen maar een maximale keuze aan caches.

  Zoals je al aangaf zijn er miljoenen leden bij GC en een heel groot deel betalen per jaar €30,- ? (dacht ik). Dat zijn best wel vele miljoenen euro's die GS hieraan verdient.

  Dan mag je best wel een aantal eisen stellen voor jouw bijdrage aan dit miljoenen bedrijf.

  Een simpel dingetje om ook de tijd te verwerken in jouw logs zodat je geen eigen scriptje/functie nodig hoeft te hebben zou al vele mensen gelukkig maken :)


 5. Als je met je naam en wachtwoord in wilt loggen dien je ook elk veld aan te klikken al was alles al ingevuld. Dus klik op gebruikersnaamveld en daarna op wachtwoordveld.

  Het knopje "Sign in" moet dus groen zijn.


 6. 1 uur geleden zei Flo van Co:

  Nee harrie dat is het natuurlijk niet, maar het vervelende is dan wel dat ik dat iedere keer opnieuw moet indrukken na de kaart weer verschoven te hebben.

  Het is vrij onhandig, dat klopt dan ook weer wel. Het is ook wel een nadeeltje dat je ook elke keer de kaartsoort moet selecteren zoals de handige OSM kaart. Maarja voor 30 Euro per jaar mogen we niet teveel klagen.

  Er zijn soortgelijke sites die het net iets beter voor elkaar hebben ;)


 7. 22 uur geleden zei Flo van Co:

  Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik vind de oude kaart prettiger werken, iedere keer die knop "dit gebied doorzoeken" indrukken...

  Ieder zijn ding natuurlijk, maar is het dan zo'n probleem om je muisknop een keertje extra in te drukken? Tel eens de muisklikken die je doet op een avondje interpret of in een programma. Een klikje meer of minder zal toch niet echt uitmaken? ;)


 8. CO'ers doen ook niet echt moeite om deze hobby geheim te houden.

  Laatst zat ik ergens op een bankje te rusten en kwamen er 2 mannen aangefietst. Hielden halt bij het bankje en  één van hun vroeg mij even opzij te gaan. Ik zo vriendelijk gehoor gegeven en hij graaide een  pillendoosje aan magneet onder het bankje vandaan. Hij rommelde wat en plakte het weer terug onder het bankje.

  Verder heb ik er niet op gereageerd en later thuis eens gekeken welke cache dit zou kunnen zijn op GC. Helaas allemaal vraagteken rond die plek dus wist niet welke cache dit zou zijn.

  Daags erna weer eens toevallig langs diezelfde bank gereden en dat pillendoosje eens gepakt. Geen GC code te zien en zelfs in het minuscule logboekje stond geen GC code?

  Gelukkig log ik dit soort prul niet en laat het voor wat het is ;)

   


 9. Ik hou het nog steeds op een papieren beschrijving en de GPS om te navigeren.

  Heb ooit weleens geprobeerd om paperless te cachen maar dat vind ik echt niet werken. Ik hou mij smartphone lekker op zak en geniet van de rust in een natuurlijke omgeving. Af en toe een blik op de GPS om te zien of het goede pad gevolgd wordt en weer lekker verder stappen.
  Oeps, wat zeg ik nu weer? Het lijkt wel het ouderwetse Geocachen ;)

×
×
 • Create New...