Spring naar bijdragen

harrie

Donateurs
  • Aantal bijdragen

    706
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    75

Berichten geplaatst door harrie

  1. 7 minuten geleden zei Peetee:

    Het zou ook zomaar kunnen zijn dat die cache daarop niet gepubliceerd is geweest. Er waren ook toen al meerdere geocachingsites.

    De goede oude cachingtijden.

    Nu ging er een lampje branden. Als ik het wel heb was het "CAIRNHUNT" op TC en als ik zo de logs lees had jij hem ook gevonden onder een andere naam. Helaas is het filmpje niet meer beschikbaar.

  2. Op 25-7-2022 om 12:13 zei Peetee:

    Toch vind ik het wel een aardige manier om zo een cache te verstoppen. Ik meen dat Gr2 zo ook wel eens een cacheroute uitgezet heeft, aan de hand van een video op Youtube.

    Meen mij zoiets te herinneren. Ging toen wel al wandelend en niet met snelle scheurijzers die de verkeersregels niet zo nauw nemen.

    Kan die cache zo niet vinden op het snelle GC.

  3. Op 23-12-2021 om 11:55 zei Linkalovers:

    Algemeen:
    Let u wel op : het synchroon houden van bestanden/files/.... op verschillende apparaten kan soms onverwachte gevolgen hebben. Want stel dat u op beide apparaten hetzelfde item hebt aangepast ( maar met andere data ), dan is de kans heel groot, dat na het importeren uw data verliest. Want de data die ( b.v. ) geïmporteerd wordt, overschrijft vaak de aanwezig data ( die dus verloren gaat ).

    Daarom is het zo fantastisch dat caching sites een website hebben waar je alles op kunt slaan, na kunt lezen en up to date is met je laatste acties.

    Extra apps zoals c:geo of GSAK zijn leuk voor extra opties maar via de wesite van de caching site is alles meer up to date.

  4. 5 minuten geleden zei Peetee:

    Ja, dat zal voor heel veel mensen zeker het geval zijn. Maar als je ook ziet hoeveel aandacht er voor deze race is van over de hele wereld. Echt ongekend... 

    Eigenlijk valt dit best wel tegen Geen enkele Belgische zender zend deze F1 wedstrijd uit. Ja een Franstalige zender maar dat is niet om aan te horen. We hebben wel sportzenders maar daar moet je extra voor betalen.

    De Belgen zijn wel gek van veldrijden en dat is wel live te zien.

  5. 14 minuten geleden zei Linkalovers:

    Het IS inderdaad een prachtig F1 seizoen !! Natuurlijk fijn dat Max een Nederlanders is, maar eindelijk wordt er weer gestreden voor de winst. Hopelijk mogen ze het volgend jaar weer doen en dat ze dan mogen vechten voor de winst.

    De beste zal altijd winnen.

    Misschien een leuk weetje. Max is eigenlijk een Belg maar raced voor de Nederlandse vlag :)

    • Leuk 2
  6. Je kon deze kaarten in die tijd ook via nieuwsgroepen downloaden. Weet eerlijk gezegd niet of dat nu nog bestaat. Het was eigenlijk een illegale manier van downloaden naast het gewone internet wat we nu kennen. Goed om dit soort kaarten te downloaden maar ook (vieze) films waren beschikbaar. Je moest dan wel je computer nachten laten draaien want het ging allemaal niet zo snel als nu.

    Als je goed zocht kun je van elk land wel een kaart downloaden en laten tonen op je computer of OzieExplorer of dat Garmin kaartprogramma (weet even niet meer hoe dat heet).

    • Leuk 1
  7. 1 minuut geleden zei regenboog2:

    Goed dat de gemeente ook aandacht schenkt aan de regels voor het verstoppen van caches. Natuurlijk moet je dat al weten te vinden op de site van geocahing, maar in de media is meestal alleen aandacht voor het vinden.

    En voor het begraven wat bij GC weer niet mag. Welke regels moeten er dan aangehouden worden? Weet wel een site waar men daar niet moeilijk over doet :wink2:

  8. Ik doe het meeste met de Garmin64s. Ook bij het gewoon wandelen zoals in de Ardennen neem ik hem mee en eventueel met voorgeladen routes. Deze zijn best robuust en kunnen tegen een flink stootje.

    Helaas ben ik geen fan van die knoppen dus de volgende wordt weer een touchscreen.

  9. Bedenk eens dat de hele wereld gebruik maakt van die site. Het kan dus regelmatig voorkomen dat iets niet snel of zelfs helemaal niet werkt. Een mooi voorbeeld is het loggen op zondagavond waar haast niet te werken valt op die site. Dit was ruim 10 jaar geleden ook het geval en het wordt er nog steeds drukker want het lijkt of je alleen maar mag cachen via GC :blink:

  10. 3 minuten geleden zei regenboog2:

    Ik hoop dat .com een storing heeft. Ik kan momenteel niet inloggen, krijg iedere keer de melding dat naam of password niet kloppen.

    Heb dit nu ook.

    Was er ergens niet een aankondiging over onderhoud van de website?

  11. Denk dat nagenoeg iedereen het met je eens is met de aangegeven punten.

    Helaas doet nagenoeg niemand er wat aan zoals fatsoenlijke caches plaatsen. Allemaal trails met kokers achter bomen of verkeersborden, alleen maar om punten te scoren. Dan ook nog maar te zwijgen over die te lastige mysteries die haast niet op te lossen zijn. Natuurlijk zijn hiervoor wel sites of scripts die voor de antwoorden zorgen maar dat is niet de oplossing.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...