Spring naar bijdragen

deBruineBeren

Leden
 • Aantal bijdragen

  1145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over deBruineBeren

 • Verjaardag 01-04-2007

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSx + Vista HCx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2002

Contact Methods

 • MSN
  deBruineBeren@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.debruineberen.nl
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

2657 profielweergaven
 1. Met GSAK en een macro 60CSxPOI Natuurlijk met enige beperking, maar zeker voor traditionals goed te doen.
 2. Als je echt alleen een PDA wilt dan is de keuze beperkt, ik denkt dat alleen HP nog een paar modellen heeft (114 & 214). Als je wilt kunnen kiezen moet je toch naar aan smartphone.
 3. Gebruikt Garmin geen MTK in de Colorado/Oregon en dat soort nieuwerwetse modellen? Hun eigenbrouwsels zoals in de eerste generatie Colorado’s werken helemaal niet lekker. Dus kopen ze maar chips in, maar dan moet het wil goedkoop en dan kom je niet bij SiRF uit. Wellicht dat Garmin nu weer terug keert naar SiRF want een ander voordeel van MTK was het energieverbruik. Krijgen we dan eindelijk weer Garmin modellen die net zo goed functioneren als “the good old “ GPSmap 60CSx.
 4. deBruineBeren

  forum opnieuw inloggen en zo

  Ik weet niet of dat zo vreemd is. Waarschijnlijk beide dezelfde provider, dat zou dat in ieder geval kunnen verklaren. (je hebt altijd nog de mogelijkjeid tot 255 * 255 netwerken aan te sluiten als niet elke pc een eigen inet ip nummer nodig heeft. Verder zie ik niet direct in wat dat met beveiliging te maken heeft. Jan Dat het niet slim is om maar een gedeelte van een uniek adres mee te nemen in de cookies, lijkt mijn duidelijk, dat gedeelte is niet uniek en dus niet bruikbaar als veiligheidmaatregel. Zie hier de praktijk. Waarom dit met beveiliging te maken heeft ? Vanwege deze actie moeten we nu elke keer opnieuw inloggen, argument "beveiligingsversterking van de forum software" Lijkt me duidelijk.
 5. deBruineBeren

  forum opnieuw inloggen en zo

  Nu zit ik hier in het Slowaakse, en hoef hier nooit elke keer opnieuw in te loggen Wat blijkt, het deel van het IP adres wat op geslagen wordt (213.181.) is voor zowel het hotel als de voor de werk plek het zelfde. Ondanks dat deze zich in twee verschillende plaatsen bevinden. Lekkere beveiliging
 6. Hé Siegurd ben je jouw roeping niet mis gelopen ? Eerst als een coin en nu weer een logo.
 7. Team Noorderling zou hier toch wel eens de oplossing gevonden kunnen hebben. FF een upgrade uitproberen zou ik zeggen, maar bedenk wel dat er na 6.13.7 een heleboel veranderd is. linkje naar 6.13.7
 8. Iemand die trouwens het FAMILY nummer weet van Topo OnRoute Fietskaart Nederland? In het register zie ik 16 14 (Hex) dus dat is dan 5142 (dec)
 9. Nu zit iedereen natuurlijk naar mij te kijken om met het verlossende antwoord te komen. Maar helaas ik weet het niet, ik kan niet verzinnen waarom het niet zou werken. Met Vista heb ik (bijna) geen ervaring en zeker niet in combinatie met Mapsource. Welke versie Mapsource gebruik je ? Misschien kan iemand bevestigen of dat het met die versie van Mapsource en Windows Vista wel werkt.
 10. MapsetToolkit heb je toch niet nodig ? Maar goed, FID moet 802 zijn en Productcode 1. Als MapsetToolkit denkt dat het niet goed is laat je hem het maar aanpassen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...