Spring naar bijdragen

willyver

Leden
  • Aantal bijdragen

    97
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door willyver geplaatst

  1. Het is inderdaad allemaal wat overdreven. Maar jammer genoeg leven we in een tijd waarin de mensen flink bang zijn gemaakt. Ik kan niet beoordelen of dit terecht of onterecht is. Mijn gevoel zegt onterecht. Maar dat is een andere discussie.
  2. Je zou bv een gmail adres kunnen aanmaken en die bv de naam van je cache geven.
  3. Inderdaad. Nu even gekeken via die url's en het ziet er top uit Bedankt team Tan
  4. Ik krijg de volgende melding te zien: Only the following urls are allowed http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?guid=....... or http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?u=....... any other urls or HTTP referrer will be ignored.
  5. willyver

    Nieuwe Topokaart

    Ook ik heb deze kaart gekocht en gisteravond geinstalleerd en op mijn gpsmap 60cx gezet. Geen enkel probleem bij het installeren. Vanmorgen bij het naar mijn werk rijden de 60cx aangezet en toen was de traagheid goed te merken. Maar in mijn middagpauze even een rondje gewandeld en toen geen enkel probleem, de track werd netjes ingetekend en de kaart scrolde zonder problemen. De automatische zoom staat wel uit. Maar de 60cx staat niet op noord boven.
  6. willyver

    Nieuwe Topokaart

    Wel al op de mijn gpsmap 60cx geinstalleerd, maar nog geen gebruiks ervaring. Een oplossing die gegeven wordt op forum.gps.nl, om het wat sneller te maken, is autozoom uit zetten en noord boven in plaats van route boven.
  7. Pukkemuts als je niet precies weet hoe je de firmware moet installeren, raad ik je af op het te doen. Op het forum van gps.nl lees ik dat er veel problemen zijn met deze update. Zelf ben ik niet van plan om deze update te installeren, vanwege deze problemen. Wil je deze update voor de firmware toch installeren kijk dan even op de site van Garmin, daar kun je updaten via een webupdater.
  8. willyver

    Nieuwe Topokaart

    Ook hier zijn enkele screenshots te zien. screenshots Ziet er volgens mij goed uit.
  9. Fantastisch dat dit georganiseerd wordt. Dit is mijn bijdrage, de cache is Double Dutch.
  10. Inderdaad een handige add-on BFM
  11. Dus dat wordt vanaf nul beginnen. Mooi iets voor de lange koude wintermaanden. Bedankt
  12. Als ik een nieuwe .TYP voor b.v. de Belgische Topo wil maken, moet ik dan vanaf nul beginnen of kan ik op een of andere manier gegevens halen uit de kaarten?
  13. Ik denk dat je deze topic bedoeld. Ik zelf gebruik MojoPac op mijn gewone usb-stick. Werkt prima. Thuis heb ik 2000 en draai GSAK direkt van de usb-stick en op mijn werk gebruik ik xp en dan draai ik GSAK via Mojo. Der_Rudi was mij niet iets voor met Mojo.
  14. Op beide nee geantwoord. Zowel mijn pda als mijn Legend werken goed, dus waarom zou ik ze dan een van deze vervangen. Vind ik een beetje zonde van het geld. En ik ben niet iemand die met elke verandering mee gaat. Ook bij mij staat er nog een beeldbuis tv, die zelfs nog geen breedbeeld is. Spullen worden pas vervangen als dit nodig is, omdat ze defect zijn.
  15. Ik klik, als de mogelijkheid aanwezig is, op het linkje onder: For online maps.... op de cache-pagina. Ik kijk welke straat het dichtst bij de cache is en daarna gebruik een online routeplanner om een route te generen vanaf mijn vertrek punt en print die uit.
  16. Ik denk dat zoiets alleen in samenwerking kan met onze Zuiderburen, zodat het voor een uitgever rendabel wordt. Dit houdt natuurlijk wel in dat je twee versie's op de markt moet brengen, een nederlandstalige versie en een franstalige versie.
  17. Mijn forum naam is simpel, gewoon mijn voornaam en een deel van mijn achternaam, dit om te proberen overal de zelfde username te hebben. Maar voor het loggen op .com heb ik Zeppos gekozen. Jeugdsentiment, ik genoot altijd van de belgische jeugdserie Kapitein Zeppos.
  18. willyver

    Geocaching handboek

    Inderdaad, ik ben ook benieuwd. Ik heb de handleiding van kapt. Haak gelezen, maar ik wil best nog andere lezen, zodat er wat te vergelijken is en misschien om andere ideeen op te doen.
  19. Op deze site kun je ze vinden
  20. Had die hobby computer club(HCC) niet iets van 180.000 leden ? Hun site meldt inderdaad dat ze 180.000 leden hebben. Niet alle 180.000 zullen het lezen, maar het zullen er toch veel zijn.
  21. Dit formaat gaat nog wel, maar het moet niet meer worden. Dan vind ik het irritant worden.
  22. Voor khebbum gekozen. Het gaat tenslotte om nederlands magazine.
  23. Ik kende Reintje zelf niet, maar toch wil zijn familie condoleren met het verlies en sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Willy
  24. willyver

    Cachen & Rekenen

    Ik heb liever niet gestemd. Ik had eigenlijk graag de volgende optie bij zien staan: Liever niet, behalve als ik thuis het rekenwerk in (pocket-)excel kan zetten. Ik neem de hond wel eens mee en dan is het niet eenvoudig om onderweg te rekenen. Na een paar keer te hebben gestopt om te rekenen heeft die er meestal al genoeg van.
  25. willyver

    Automatten

    Hopelijk komen die dan ook bij de Aldi in Nederland. Is niet alleen gemakkelijk bij het cachen, maar als ik met de hond op pad ga.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...