Spring naar bijdragen

mms-team

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over mms-team

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  niet bekend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  niet bekend
 1. Kan dit met de normale Google earth. ik kan hier namelijk geen coordinaten invullen want dan krijg ik de melding dat ik google earth plus moet hebben. is dit een extra abonnement waarvoor je moet betalen? Moet met de free-version ook lukken. Je moet wel de coords goed invullen. BV: 51 41.486n, 004 26.321e Dus: 51spatie41punt486n,spatie004spatie26punt321e Hiermee kom je uit in het plaatsje Willemstad. Het is ook wel handig om de kaartdatum in Google Earth even in de intestellen. Voor Geocaching word meestal WGS 84 gebruikt. Ga dan naar Extra, Opties, In het 1e tab-blad zie je staan "
 2. Kan dit met de normale Google earth. ik kan hier namelijk geen coordinaten invullen want dan krijg ik de melding dat ik google earth plus moet hebben. is dit een extra abonnement waarvoor je moet betalen?
 3. Heeft iemand nog een goede tip om eenvoudig het juiste punt voor het begin van de route voor het geocachen te vinden. Als je een route selecteerd op de kaart krijg je de begincoördinaten van deze tocht. Maar hoe ga ik nu het simpelste naar dit punt toe. Ik ben in het bezit van een Etrex H.
 4. Ze hebben daar ook Occasions We hebben er inmiddels 1 gevonden, zie ook eerder bericht. (en ook nog bij waypoint) Een andere vraag is hoe komen jullie aan die plaatjes onder de berichten met Found en Hidden en waar het aantal in komt te staan.
 5. We hebben een gps ontvanger gevonden. Het is de etrex H geworden. We hebben hem wel gekocht maar was helaas niet voorradig maar word ons nagezonden. Dus dit weekend nog niet cachen. Iedereen bedankt voor de reacties en we zullen het laten weten als de eerste cach een feit is.
 6. Dag MMS-team! Gebruik anders de zoekfunctie eens: er zijn best veel draadjes, die jullie deze informatie kunnen verstrekken. Eveneens is er op dit forum rubriek: te koop aangeboden, waar vaak ontvangers worden aangeboden ! Succes! Zou je misschien ook kunnen aangeven waar "te koop aangeboden" te vinden is. Ik kan het namelijk niet zo snel vinden. Alvast bedankt
 7. Hallo, wij zijn erg geintereseerd in geocaching. Wij zijn echter nog niet in het bezit van een gps. Wat voor een gps raden jullie aan voor iemand die hier nog geen ervaring mee heeft maar het erg graag wil leren. Misschien zijn er ook nog mensen die een goedwerkende gps te koop hebben. Mocht dit zo zijn laat het dan even weten. Ik hoop overigens dat ik dit bericht op de juiste plek heb gezet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...