Spring naar bijdragen

smeule

Leden
  • Aantal bijdragen

    1510
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over smeule

  • Verjaardag 16-01-1961

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GPSmap Oregon550T en 400T
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1995 vanwege mijn werk. Sinds okt 2006 met Geocaching
  • Lengtegraad
    Nieuw-
  • Breedtegraad
    Leusen

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    NIEUWLEUSEN
  • Interesse
    Hardlopen, Oriënteren en Geocaching
  1. smeule

    Topo Duitsland

    Als Mapsource die melding geeft dan is je kaart nog steeds vergrendeld. Ga eens naar Mapsource/ Hulpprogramma's/ Kaartproducten beheren : Daar zie je een Tabblad met de naam van de kaart en de status. Is de kaart ontgrendeld of vergrendeld?? Op het tabblad: Ontgrendel;bare regio's moet de TOPO Duitsland staan als deze ontgrendeld is. Is dat niet het geval dan kan je hem daar ontgrendelen m.b.v. de knop Toevoegen Suc6
  2. smeule

    Munitiekist Gevraagd

    Hallo Daan, Voor een startende Geocacher heb ik wel een munitiekist liggen en voor jou is die gratis. Alleen ik woon niet in de buurt van Zoetermeer maar net boven Zwolle. Groet, Smeule
  3. smeule

    Geocaching.com

    Op zondag is gc.com vaak slecht bereikbaar.
  4. smeule

    Challenges

    De puntjes tellen wel degelijk mee. Do Challenges increase my Geocaching.com find count? Yes. Challenge completions and geocache finds are combined in your total stats count. However, you can hover over anyone's count to see how many caches and challenges the user has found and completed.
  5. smeule

    Challenges

    Ik zie al heel wat ideeën voorbij komen die niet zijn toegestaan, een challenge moet een vaste lokatie hebben, challenges die je overal kan "loggen" zijn alleen bedeeld aan GS. What are Worldwide Challenges? Worldwide Challenges are Challenges that have no fixed location, and involve a task to complete at a location of your choice. These closely resemble the former locationless caches or Waymarking categories. At first only Groundspeak issues Worldwide Challenges, but we will be asking the community for ideas through User Voice and adding the Worldwide Challenges with the most votes to the system. We'll try to have a new Worldwide Challenge each day. Klik
  6. smeule

    Garmin Edge 800

    Dakota20 heeft klein beeldscherm maar is de goedkoopste Edge800 is meer voor de ATB of de racefiets en heeft ook een klein scherm. OR450 is super om mee te geocachen maar ook om mee te fietsen.
  7. Je kan nu ook ideeën aanbieden aan groundspeak. Je kan zelf een wensen lijstje aanmaken en bij genoeg stemmen van andere cachers gaan ze het misschien aanpassen. klik.
  8. Sommige TOPO-kaarten zijn routeerbaar, andere weer niet. De routeerbare kan je aanvinken dat ze dan ook op die manier werken. De route gegevens gaan dan mee met het kaart bestand. Vink je dat niet aan dan is het gewoon een plattegrond.
  9. Het ligt eraan welke GPS je hebt. De 60-serie werkt alleen maar met 1 gmapsupp bestand waar je alle kaarten in moet zetten. Je kan in het submenu wel makkelijk van kaart wisselen. Echter het samenstellen van meerdere kaarten tot 1 bestand kost veel tijd. De OREGON serie/ COLORADO werkt makkelijker. Daar kies je een kaartenset in Mapsource en zend die naar de OREGON. Via verkenner geef je het bestand gmapsupp een andere naam, bijv TOPO_NLD, vervolgens selecteer je in Mapsource een andere kaart en zend die naar je GPS, die geef je bijv de naam CN_2010. Zo kan je meerdere kaarten naar de GPS zenden die je overzichtelijk de eigen naam geeft. Je harde schijf of Micro-SD kaart moet wel voldoende ruimte hebben. In het menu van de OR kan je makkelijk kaarten aan en uit zetten. Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat sommige kaarten routable zijn en dat geeft conflicten las je twee van die kaarten aan hebt staan. Voor de rest werkt dit systeem erg goed.
  10. De GPS koppelen aan je computer. Via verkenner naar de harde schijf van je GPS en dan het kaartbestand (meestal met de naam gmapsupp) verwijderen. Daarna kan je de nieuwe kaart erop zetten. Met de nieuwere GPS'n kan je tegenwoordig elke kaart een eigen naam geven. Via Mapsource heten ze allemaal gmapsupp en als je de naam niet wijzigd zal hij ze altijd overschrijven. Nieuwe kaart erop, naam wijzigen, volgende kaart erop, naam wijzigen etc. Zo kan je meerdere kaarten op de GPS krijgen zonder dat je daar 1 bestand van moet maken via Mapsource.
  11. smeule

    Dnf Worden Verwijderd

    Heb contact gehad met de eigenaar: Vraag: Waarom worden logjes zomaar verwijderd?? Antwoord: Doe ik wel vaker, haal not founds wel eens weg.. Mijn antwoord: Verzoek ze te laten staan. Een not found is een not found Zijn antwoord: oke Conclusie: allemaal de verwijderde logjes terugplaatsen
  12. smeule

    Dnf Worden Verwijderd

    Gewoon weer je Not Found logje plaatsen. Hebben wij net ook gedaan.
  13. Het kan aan mijn engels liggen, maar op gc.com staat het volgende.
  14. * Van Computer naar GPS krijg je ook alle HTML-codes te zien. * PQ downloaden (wel premium-member zijn) en via GSAK uploaden naar GPS: werkt perfect. Filter erop en je kan die Caches laden die je zelf kiest. Andere optie is er niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...