Spring naar bijdragen

bertien

Leden
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over bertien

  • Verjaardag 28-07-1956

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GPSmap 64
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    13 jaar
  • Skype
    bert.nijhoff

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    bert.nijhoff

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Dronten

Recente profielbezoeken

2141 profielweergaven
  1. bertien

    Chirp

    Ik vind chirp heel leuk om te gebruiken.
  2. Mijn voorkeur gaat uit naar multies en als er tijdens het lopen van de route tradi's liggen dan loop ik er even langs. Ik heb er een hekel aan om om de 200 m een kokertje uit de berm te halen om zodoende flink te scoren.
  3. Dan blijven er niet veel caches van technetium over!!!
  4. Een nachtcache kan ook al om 1900uur beginnen zodat je lekker om 2300uur in je bed kunt liggen!
  5. Nou, ik zie het ook niet terwijl ik toch met FB ben ingelogd!
  6. lijkt me niet. een cache door 100 mensen gelogd met 50 favo's geeft een waardering van 50%. Een cache gelogd door 40 mensen en 30 favo's geeft 75 %. Dus de laatste krijgt een betere waardering van alle bezoekers dan de eerste. Dat is een eerlijker beeld hoe de cache ervaren wordt.
  7. ok, dat had ik ook al ontdekt maar ik bedoel dus eigenlijk een totaal overzicht net zoals bij geo 'd Or.
  8. Geen idee wat je bedoelt? mail is onderweg
  9. Is er ook een mogelijkheid om de aantal found (logs) in verhouding met het aantal toebedeelde favorites te zien. Je kunt wel zien als je op het aantal ontvangen favorites klikt hoeveel procent dat is tov de aantallen logs. Ik kan me zo voorstellen dat een cache die door 50 mensen bezocht is en 40 favorites (80%) heeft ontvangen hoger in de lijst staat dan een cache die 200 logs heeft en 50 favorites (25%) heeft! Wat ik ermee wil bereiken is dat ik juist die toppers eruit kan halen en op mijn verlanglijst kan zetten "to do" Mvg Bertien
  10. Correctie, ik dacht dat het werkte. Ik heb nu een bericht aangemaakt. Na het versturen van een code naar het nr .... krijg ik geen sms terug. Wel wordt het geld afgeschreven. Doe ik dan toch nog iets niet goed.
  11. Ik ben eruit. Getest en al. Prima en hartelijk dank voor jullie steun. Groet Bertien
  12. Kunt u aangeven hoe ik dit moet aanpakken? Ik moet mij natuurlijk aanmelden, maar dan? Ik zou graag iemand een coördinaat willen geven als hij een sms-je stuurt naar .... Gaarne help!!!! Mvg Bertien
  13. Zelden zo'n zeurpiet meegemaakt!!!
  14. Wat ik zou doen is naar Notter gaan. Daar krijg je goede voorlichting. (Zie www.gps.nl)
  15. bertien

    Cachen in het donker

    Precies: in principe .... De meeste bossen mag je niet in tussen zonsondergang en zonsopgang, maar dit geldt zeker niet voor alle bossen. Zo is bijvoorbeeld het duingebied bij Schoorl gewoon de gehele dag/nacht toegankelijk. Zo zie ik het ook: in principe mag je elk bos in, ook 's nachts. Behalve als er een bord staat waarop vermeld staat dat dat niet mag. Helaas maar zeker begrijpelijk geldt dat wel voor heel veel bos in Nederland. Niets aan te doen. Overigens: die borden staan vaak zo duidelijk geplaatst dat je daar zelfs in het donker niet overheen kijkt. Dus je kunt het heel goed van te voren weten of je toevallig voor een bos staat waar je wél 's nachts in mag! Nog een regeltje om op te letten is dat je niet overal (meer) je fiets mag MEENEMEN. De foto van de Roode Loper (paar postings terug...) bracht me dit in herinnering. Het viel me voor het eerst op toen ik een paar weken geleden met de fiets op Texel was. Vroeger stond er nog dat je er niet mocht fietsen, maar met de fiets aan de hand ben je voor de wet een wandelaar, dus dat kan dan niet verboden worden. Blijkbaar toch teveel misbruik van gemaakt et voila: verboden een fiets mee te nemen. Nou ja, dat is vooral jammer als je een wandelgebied zou willen doorkruisen. Meestal ga je er toch weer op dezelfde plek uit als je er in gekomen bent en fiets je daarvandaan weer verder. Ik ben ook druk bezig met het uitzetten van de nachtcache "flevonacht" in een bos waar je na zonsondergang wel in mag. Ik zal een foto van het bord erbij plaatsen zodat een ieder kan zien dat het niet verboden is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...