Spring naar bijdragen

rhr_nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand
 • Twitter
  http://www.twitter.com/rhrnl

Contact Methods

 • Website URL
  http://georhrnl.blogspot.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. rhr_nl

  Multicache En Waypoints

  Je krijgt alleen die waypoints in je gps die in de laatste kolom (coordinate) daadwerkelijk een coordinaat is ingevuld. Je ziet dat dat bij het waypoint final niet zo is en als het goed is heb je die dan ook niet in je gps.
 2. rhr_nl

  Challenges

  Een beetje meer vertrouwen in de medemens zou geen kwaad kunnen. Waarom moet bij iedere actie een politie agent zijn die een overtreding kan bekeuren?
 3. rhr_nl

  Challenges

  Gegeven dat de eerste X links met google voor Signal the Frog allemaal naar geocaching verwijzen... ben je dan niet 'bang' dat geocachen bij de mensen die daar in de buurt schoonmaken/beheren/whatever een reputatie opbouwt waar je niet vrolijk van wordt? Hier heb ik ook over nagedacht toen ik de challenge verzon. Ik vertrouw erop dat de deelnemers de opdracht met zoveel smaak weten uit te voeren dat deze door iedereen kan worden gewaardeerd. Het is zeker níet de bedoeling om de omgeving te vervuilen. Mocht dat toch gebeuren, dan gaat de challenge het archief in, behalve als de rotzooi gemaakt is door DanPan of Twinlife. Zij vallen buiten de definitie van deelnemers. Ik zie opeens wel 20 deleted comments op mijn challenge pagina. Heb ik gisteren iets gemist? #nieuwsgierig.
 4. rhr_nl

  Challenges

  Doe jij je eens gedragen halve gare, eerst op twitter iedereen voor alles uitmaken en dan hier ook nog de stoere kerel uithangen. We weten jou standpunt nu wel...jij bent voor...en je hebt een leuk idee voor een challenge weten we ook....ga je nu een normale kist verstoppen of kan je dat niet of ben je bang voor het commentaar?? Nee, ik ga geen kist verstoppen. Ja, dat kan ik wel Nee, ik ben niet bang voor commentaar Zo te lezen heb jij wel moeite met dat laatste, als je openlijk wordt aangesproken op je gedrag. Net als die danpan. Verder ben ik niet van plan om mijn keuzes te aan iemand als jij te verantwoorden.
 5. rhr_nl

  Challenges

  Wat vind ik niet leuk? Edit: Na 10 minuten nog geen reactie. Ik zei het toch, een watje. Iedereen op dit forum weet toch ondertussen dat ik dit soort discussies leuk vind?
 6. rhr_nl

  Challenges

  of wijzig je avatar in: Heel stoer dat je eerst je mooie plaatje onder je DanPan account op mijn challenge post, hem dan verwijderd en dan onder je tweede account post. Stoer hoor. Ben dan een echte kerel, watje.
 7. rhr_nl

  Challenges

  Natuurlijk staat het potje er, als niemand het het afgelopen uur heeft weggehaald. Ik ga morgenvroeg weer even kijken denk ik. Het is de bedoeling dat het potje steeds opnieuw geplaatst wordt, door een andere challenge player. Ik ben nieuwsgierig wat er gebeurd als het op gaat vallen dat er steeds een potje wordt terug geplaatst. De verwijzing naar Signal zal de nieuwsgierige vinder naar geocaching verwijzen. Deze challenge is zowel promotie voor Tiel als voor geocaching. Ik heb een action challenge gemaakt. Het gaat om het plaatsen van een potje, niet om het maken van een foto. Ik heb zelf het eerste potje geplaatst. Daarmee heb ik toch mijn eigen challenge volbracht? Ik had ook geen potje kunnen plaatsen, dan had ik hem niet volbracht. Ook wat dit betreft verschillen challenges met geocaches naar mijn mening.
 8. rhr_nl

  Challenges

  Het is werkelijk ongelofelijk hoe druk sommige mensen zich kunnen bezighouden met iets dat ze niet leuk vinden. Als je challenges niet leuk vindt ga je toch gewoon geocachen? Mijn eerste serieuze bijdrage:Jampotglazen
 9. rhr_nl

  Challenges

  Zoals ik het heb begrepen gaan challenges niet meetellen voor de puntjes. De puntjes worden weergegeven als geocache founds, challenges completed en een totaal van beide. Iedereen kan dus zijn eigen keuze maken waar naar te kijken. Verder heb ik gisteren ergens gelezen dat het niet nodig is om te bewijzen dat je een challenge completed hebt. Je mag gewoon loggen en er wordt vanuit gegaan dat iedereen dat eerlijk doet. Op z’n minst discutabel als je het mij vraagt, wat mij betreft vooral omdat het aanleveren van het bewijsmateriaal de beste ‘content’ kan opleveren. En het leukste na zelf een challenge completen is het lezen/kijken hoe anderen dat gedaan hebben, lijkt me.
 10. rhr_nl

  Challenges

  http://www.geocaching.com/my/challenges.aspx
 11. Als ik eigenaar ben van een platform waarmee jij je inkomsten wilt vergroten, zou ik ook graag in jouw opbrengsten mee willen delen. Voor wat, hoort wat natuurlijk.
 12. rhr_nl

  Cach Registratie

  Meestal is je cache te zien, direct nadat je hem hebt geplaatst. Tenzij je hem heel goed verstopt, dan zal niemand hem ooit zien. Hoe dat moet, moet je maar even aan Barny vragen.
 13. Excuses voor de slowchat, ik hoop dat je onder je sociale kookpunt kan blijven maar mijn beroepsdeformatie kan deze ernstige fout niet toestaan. Alcoa maakt geen lantaarnpalen meer.
 14. Omdat we nu kunnen zeggen dat de vorige logwedstrijd niet heeft bijgedragen aan de oplossing van het probleem. Een nieuwe logwedstrijd zal dat dus ook niet doen. Bovendien was de eerste titel nieuw en echte eer om te krijgen. Nu is het niet meer nieuw, dus niet meer spannend en 'zomerlogger 2011' is toch gewoon een suffe titel. Discussieren draagt veel meer bij aan de oplossing van het probleem en dus zit iedereen hier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...