Spring naar bijdragen

rhr_nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door rhr_nl geplaatst

 1. rhr_nl

  Multicache En Waypoints

  Je krijgt alleen die waypoints in je gps die in de laatste kolom (coordinate) daadwerkelijk een coordinaat is ingevuld. Je ziet dat dat bij het waypoint final niet zo is en als het goed is heb je die dan ook niet in je gps.
 2. rhr_nl

  Challenges

  Een beetje meer vertrouwen in de medemens zou geen kwaad kunnen. Waarom moet bij iedere actie een politie agent zijn die een overtreding kan bekeuren?
 3. rhr_nl

  Challenges

  Gegeven dat de eerste X links met google voor Signal the Frog allemaal naar geocaching verwijzen... ben je dan niet 'bang' dat geocachen bij de mensen die daar in de buurt schoonmaken/beheren/whatever een reputatie opbouwt waar je niet vrolijk van wordt? Hier heb ik ook over nagedacht toen ik de challenge verzon. Ik vertrouw erop dat de deelnemers de opdracht met zoveel smaak weten uit te voeren dat deze door iedereen kan worden gewaardeerd. Het is zeker níet de bedoeling om de omgeving te vervuilen. Mocht dat toch gebeuren, dan gaat de challenge het archief in, behalve als de rotzooi gemaakt is door DanPan of Twinlife. Zij vallen buiten de definitie van deelnemers. Ik zie opeens wel 20 deleted comments op mijn challenge pagina. Heb ik gisteren iets gemist? #nieuwsgierig.
 4. rhr_nl

  Challenges

  Doe jij je eens gedragen halve gare, eerst op twitter iedereen voor alles uitmaken en dan hier ook nog de stoere kerel uithangen. We weten jou standpunt nu wel...jij bent voor...en je hebt een leuk idee voor een challenge weten we ook....ga je nu een normale kist verstoppen of kan je dat niet of ben je bang voor het commentaar?? Nee, ik ga geen kist verstoppen. Ja, dat kan ik wel Nee, ik ben niet bang voor commentaar Zo te lezen heb jij wel moeite met dat laatste, als je openlijk wordt aangesproken op je gedrag. Net als die danpan. Verder ben ik niet van plan om mijn keuzes te aan iemand als jij te verantwoorden.
 5. rhr_nl

  Challenges

  Wat vind ik niet leuk? Edit: Na 10 minuten nog geen reactie. Ik zei het toch, een watje. Iedereen op dit forum weet toch ondertussen dat ik dit soort discussies leuk vind?
 6. rhr_nl

  Challenges

  of wijzig je avatar in: Heel stoer dat je eerst je mooie plaatje onder je DanPan account op mijn challenge post, hem dan verwijderd en dan onder je tweede account post. Stoer hoor. Ben dan een echte kerel, watje.
 7. rhr_nl

  Challenges

  Natuurlijk staat het potje er, als niemand het het afgelopen uur heeft weggehaald. Ik ga morgenvroeg weer even kijken denk ik. Het is de bedoeling dat het potje steeds opnieuw geplaatst wordt, door een andere challenge player. Ik ben nieuwsgierig wat er gebeurd als het op gaat vallen dat er steeds een potje wordt terug geplaatst. De verwijzing naar Signal zal de nieuwsgierige vinder naar geocaching verwijzen. Deze challenge is zowel promotie voor Tiel als voor geocaching. Ik heb een action challenge gemaakt. Het gaat om het plaatsen van een potje, niet om het maken van een foto. Ik heb zelf het eerste potje geplaatst. Daarmee heb ik toch mijn eigen challenge volbracht? Ik had ook geen potje kunnen plaatsen, dan had ik hem niet volbracht. Ook wat dit betreft verschillen challenges met geocaches naar mijn mening.
 8. rhr_nl

  Challenges

  Het is werkelijk ongelofelijk hoe druk sommige mensen zich kunnen bezighouden met iets dat ze niet leuk vinden. Als je challenges niet leuk vindt ga je toch gewoon geocachen? Mijn eerste serieuze bijdrage:Jampotglazen
 9. rhr_nl

  Challenges

  Zoals ik het heb begrepen gaan challenges niet meetellen voor de puntjes. De puntjes worden weergegeven als geocache founds, challenges completed en een totaal van beide. Iedereen kan dus zijn eigen keuze maken waar naar te kijken. Verder heb ik gisteren ergens gelezen dat het niet nodig is om te bewijzen dat je een challenge completed hebt. Je mag gewoon loggen en er wordt vanuit gegaan dat iedereen dat eerlijk doet. Op z’n minst discutabel als je het mij vraagt, wat mij betreft vooral omdat het aanleveren van het bewijsmateriaal de beste ‘content’ kan opleveren. En het leukste na zelf een challenge completen is het lezen/kijken hoe anderen dat gedaan hebben, lijkt me.
 10. rhr_nl

  Challenges

  http://www.geocaching.com/my/challenges.aspx
 11. Als ik eigenaar ben van een platform waarmee jij je inkomsten wilt vergroten, zou ik ook graag in jouw opbrengsten mee willen delen. Voor wat, hoort wat natuurlijk.
 12. rhr_nl

  Cach Registratie

  Meestal is je cache te zien, direct nadat je hem hebt geplaatst. Tenzij je hem heel goed verstopt, dan zal niemand hem ooit zien. Hoe dat moet, moet je maar even aan Barny vragen.
 13. Excuses voor de slowchat, ik hoop dat je onder je sociale kookpunt kan blijven maar mijn beroepsdeformatie kan deze ernstige fout niet toestaan. Alcoa maakt geen lantaarnpalen meer.
 14. Omdat we nu kunnen zeggen dat de vorige logwedstrijd niet heeft bijgedragen aan de oplossing van het probleem. Een nieuwe logwedstrijd zal dat dus ook niet doen. Bovendien was de eerste titel nieuw en echte eer om te krijgen. Nu is het niet meer nieuw, dus niet meer spannend en 'zomerlogger 2011' is toch gewoon een suffe titel. Discussieren draagt veel meer bij aan de oplossing van het probleem en dus zit iedereen hier.
 15. rhr_nl

  Nieuwe Caches Op Twitter

  Alleen die zij reviewed.
 16. De grootste bekommernis van GS moet zijn hun "klanten" tevreden te stellen.Ik ben "klant" en ben niet tevreden met de laatste aanpassingen en ik reageer... De grootste bekommering van Groundspeak is hoe ze meer mensen aan het geocachen kunnen krijgen. En deze website upgrade is een grote stap in de richting. Meer hierover in de blog post morgen! (oranje icoontje handtekening).
 17. Wat mij opvalt, is dat de site veel meer toegespitst is op het gebruik van mobiele apparaten, zie de smalle pagina indeling en het zinnetje ‘go geocaching with your smartphone’ (smartphone dus en niet gpsr) rechtsboven. Verder is de site vele malen gebruikersvriendelijker voor newbies, die hun eerste cache nog moeten gaan vinden. Voor huidige geocachers hebben ze alles zo veel mogelijk in tact gelaten, vind ik (als alles werkt zoals het zou moeten werken). Tja, die smalle indeling. Wen er maar aan. Mobile is the future. Zaterdag een uitgebreide blogpost hierover op mijn blog (zie oranje icoon in mijn handtekening).
 18. rhr_nl

  Het Gebruik Van De Hint

  Co's zouden altijd een hint neer moeten zetten en wel om de volgende reden: om de juiste plaats aan te duiden indien het vermoeden bestaat dat een cache is geript. Wel zo fijn om zeker weet dat je op de juiste plek hebt gekeken. Mij gaat het om het vinden en bij voorkeur zonder te zoeken.
 19. Letterlijk vertaald naar het nederlands staat er: Jij en niet groundspeak, bent volledig verantwoordelijk voor alle inhoud die je upload, post of op een andere manier verspreid via de site. In het stukje erboven is de site al beperkt tot geocaching.com en de forums. Het gaat er dus om dat jij verantwoordelijk bent voor de inhoud die je toevoegt aan de website en forums. Er wordt niet gesproken over wat je met inhoud doet die je van de site af haalt en vervolgens ergens anders toevoegt.
 20. Nee dus. De ToU hebben alleen betrekking op de website en forums van Groundspeak. Over spoileren op websites van 3e partijen wordt niks gezegd en kan niks worden gezegd omdat dit buiten het bereik van groundspeak ligt.
 21. Het scheiden van de gebruikers in vips en gepeupel is de eerste fout van onze vriend achter geoleaks en hiermee nagelt hij zelf de eerste spijker aan de doodskist van geoleaks. Het forum leeft op de lezers. Als er geen oplossingen meer te vinden zijn voor het gepeupel, wat heb je dan op die site te zoeken, laat staan toevoegen. Bovendien is de ‘rechtmatiging’ verdwenen. Als je niet kan zien dat anderen antwoorden aandragen, waarom zou jij het dan doen? Vanaf nu moet de site verder met de beperkte puzzelcapaciteite n van de vips en zal de nieuwe aanwas van gebruikers afnemen.
 22. Dat er hier veel geschreeuwd wordt door mensen die zich ergeren, wilt niet zeggen dat dat representatief is voor de gehele geocaching community. Het is slechts een klein deel van de gehele community die hier schreeuwt. Nu lees ik die terms of use eens goed, zie ik dat die alleen van toepassing zijn op de site en het forum van geocaching.com. Wat jij dus spoilert op je eigen site of een willekeurig forum, daar zegt Groundspeak helemaal niets over. Eigenlijk heel logisch ook. In het geval Geoleaks of het spoilerfilmpje, zijn de terms of use dus niet overtreden!
 23. @kdv: Ik heb in 5 jaar geocachen al maar liefst 260 puntjes gepakt. Daar heb ik geoleaks (of wat dan ook) nooit bij nodig gehad. Als een puzzel te moeilijk is, ga ik door naar de volgende. Er zijn er zat. Ik ben dus geen Geoleaks aanhanger. Ik vind het moreel onjuist wat ze doen. Dat andere mensen daar gebruik van maken en op die manier plezier aan het spelletje beleven vind ik leuk voor hun. Als ik weet dat ze geoleaks gebruiken en ik kom ze tegen, zal ik ze erop aanspreken en uitleggen waarom ik hun gedrag onjuist vind naar de CO toe. Meer kan en wil ik niet doen. Ik vind het belangrijker dat ze plezier beleven aan het spelletje, ook al spelen ze het op hun manier. Je zou maar week in week uit met je vrouw mee moeten gaan winkelen of bij je schoonfamilie op de koffie omdat er geen alternatief is. Dan is het toch prettig dat je een paar coordinaten (of bijna dan) van geoleaks kan plukken en er lekker op uit kan gaan? Het bannen van gebruikers die spoilen of gebruik maken van spoilers vind ik dan ook veel te ver gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...