Jump to content

miracles65

Leden
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About miracles65

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 12/30/1965

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan Explorist 210
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-05-2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://home.wanadoo.nl/eddiemeulmeester/index.htm
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N 51° 27.191 - E 003° 34.185
 • Interesse
  Geocachen, Kreidler, computeren, onze kids en nog vééééééél meer
 1. Ja, je hebt gelijk. De cachepagina, althans zonder GC-items, even hier geplaatst KLIK
 2. Juist. Je moet er PM voor zijn. Misschien moet ik overwegen of een PM hem wilt overnemen van me. Of kan dat niet? Dit is 'm KLIK
 3. Ik zal wel heel dom overkomen hoor, maar ik heb al een tijdje een cache staan ter review, die ik toen eigenlijk als Virtual wilde aanbieden. Hij is in Londen. Hoe moet ik deze nu openbaar maken als Challenge?
 4. Ook ik liep al een paar dagen te klooien met GCtour. Volgens mij ligt het niet aan de nieuwe versie van Firefox maar meer aan de vernieuwde pagina van GC.com. Maar dat weet ik niet zeker. Ik ben blij dat iemand deze beta-versie heeft gevonden, want ik miste het ook vreselijk. Ik betwijfel of GC.com het gaat gebruiken omdat het behoorlijke volledige GPX-bestanden maakt. En das voor Premium Members. Toch bedankt om mij op deze versie attent te maken.
 5. En misschien nog ten overvloede. PM = Personal Message Oftewel persoonlijk bericht. Sorry, moest dit even kwijt ten gunste van de beginnende cacher / forumbezoeker.
 6. Mijn moeder zou zeggen : Het is dat je billen vastzitten, anders zou je die nog kwijtraken. Mijn collega's hebben hier een variant op die ik liever niet herhaal, hier op dit nette forum. Het lijkt er dus op dat Technetium zijn sleutels terug heeft? Gefeliciteerd (weer) !
 7. En wat denken jullie in het geval van een nieuwe cache. De eerste logger op GC.com hoeft niet de eerste logger te zijn in het logboekje. In het boekje kan het niet missen wie de eerste is, maar de legger van de cache heeft geen constant zicht op het boekje. Achteraf kan de legger datgene vergelijken met wat er in het boekje staat en op GC.com.
 8. TuuronTour enStefandD, beide bedankt. Hier kan ik mee aan de slag.
 9. Maar beste collegacachers; bovenstaande vraag werd nog niet beantwoord in dit draadje.
 10. En kan al dat moois dan ook werken op een Magellan Explorist 210?
 11. Ook ik ben de Saatjes erg dankbaar voor de mooie en leuke caches die zij plaatsten. Mede dankzij Silco heb ik het geocachen geleerd, want een groot deel van mijn (nog korte) lijst met gevonden caches waren van hem. Nogmaals mijn dank daarvoor! Oh, enne Wilde Tijger. Niet de Zeeuwse Parel-serie opruimen hoor. Ben een paar weekenden niet op pad geweest, maar ik kom er weer aan.
 12. Ook ik had een cache waarbij ik de gemeente om TOESTEMMING vroeg. Ook ik moest zo'n 30 eurootjes neerleggen voor een VERGUNNING. Uiteraard heb ik dat niet gedaan. De cache bevind zich nu 30 centimeter verderop, met gratis toestemming van een bedrijf, die zeer enthousiast reageerde. Het moet ook niet al te makkelijk gaan uiteraard.
 13. Hallo, Ik heb een PDF-reader op mijn PDA staan. Tevens heb ik via het progje PDFcreator een virtuele printer geinstalleerd op mijn PC. Als je dan de cache pagina op de printvriendelijke versie gaat printen, kies je voor de virtuele printer. Deze maakt van de printvriendelijke cache-pagina een PDF-je, die je daarna op kan slaan op je PDA (wanneer die aan de PC hangt). Met je PDF-reader kun je nu de pagina lezen. "PDFCreator easily creates PDFs from any Windows program. Use it like a printer in Word, StarCalc or any other Windows application." Succes
 14. Ook ik ben een nieuwkomer (mei 2007), maar heb absoliuut nog niet de behoefte gehad op buurmans gras te lopen. Ik vind dat best alles bij gc.com geplaatst zou kunnen worden als centrale plek. Maar mogelijk zou er wat meer info op een cache pagina gezet kunnen worden. Zo dacht ik eens een "stadscache" te gaan lopen, want daar houd mij vrouw meer van dan een "natuurcache". Soms is dat niet echt duidelijk te vinden op de cachepagina, en dus kun je je daarin vergissen. Zo kun je misschien voor jezelf het onderscheid tussen jou voorkeuren van caches, en dan is het juist van belang dat ze centraal te vinden zijn. Mogelijk dat Terracacing.nl over een paar jaar dezelfde verhouding oppikkers en multi's heeft, en dan staan ze juist weer erg verspreid. Ach ja, ik denk alleen maar mee. Vind het wel een leuke discussie.
×
×
 • Create New...