Spring naar bijdragen

GeoAlmere

Leden
 • Aantal bijdragen

  175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GeoAlmere

 • Verjaardag 20-06-1992
 1. GeoAlmere

  Cache maken; peiling

  Achja, ik hoop dat je het kunt waarderen als ik iets erbij wil leren... Ik ben idd ook benieuwd!!
 2. Ik wil mensen een peiling laten maken vanaf 52.20.135 05.09.926 naar 52.20.284 05.10.120 Hoeveel graden en meters is dit en hoe bereken ik dit in het vervolg?
 3. Dan krijg je vanzelf wel een mailtje!
 4. GeoAlmere

  Cijfers

  Zijn er cijfertjes bekend van het aantal actieve (Nederlandse) geocachers? Ik spreek dan over cachers die de afgelopen 30 dagen zijn ingelogd. Zijn er ook gegevens over de Nederlandse caches, hoeveel geocaches liggen er in NL?
 5. GeoAlmere

  Colorado 300/400

  Oeioei, dat is wel erg veel!
 6. Van mij mag ie helemaal leeg gegooid worden, er komen vanzelf weer nieuwe leuke foto's op.
 7. Ik heb op het lijstje 6 NF's, maar in het echt heb ik er wel meer. 2 van m'n lijstje hebt ik trouwens nog helemaal niet gevonden en daarvan zit 1 in het archief
 8. Hoe kom je daar nou bij? Het is een gewoon telefoonnummer. Het ligt alleen in een voip-range, waardoor het niet bij een woonplaats hoort. Kost dus hetzelfde als een normaal telefoonnummer, en mocht je al met voip bellen, zoals Internetplusbellen van de KPN, of het belpakket van Planet of XS4All, dan bel je zelfs gratis. Even een random telefoonaanbieder; zie de kosten hier: http://www.telfort.nl/producten/mobiel/prepay/tarieven/ Voor nummers die beginnen met 0900, 0906, 0909, 084 en 087 betaal je het speciale tarief: € 1,25 per minuut + € 0,07 starttarief per gesprek, ongeacht het tarief wat genoemd wordt in de gratis tariefsmelding. Na de eerste minuut, betaal je per seconde Toch redelijk duur, niet? 1,25 euro per minuut!
 9. Leuk! Ik ga weer luisteren, als ik hem gedownload krijg kan ik morgen in de trein luisteren. Jullie moeten wel even vermelden dat het telefoonnummer een speciaal en DUUR nummer is!
 10. GeoAlmere

  Wat is het verschil?

  Als ik heel even mag inbreken, je kan in Google Maps ook waypoints opslaan...
 11. GeoAlmere

  TB geblokkeerd?

  Je kunt er niks aan doen; als de cacher niet reageert zal je hem als verloren moeten beschouwen Het kan nog wel gebeuren dat hij na een tijdje weer opduikt als de cacher nog eens gaat cachen en weet waar hij jou TB heeft.
 12. Vandaag ook nog een hulplijntje gebeld, het was gewoon de cache eigenaar en was best blij dat ik belde. Zo weet hij ook hoe mensen het zoeken van zijn cache ondervinden.
 13. Ik heb ook wel eens op een wat onplezierige plek gestaan waar ik een cache niet kon vinden, om toch het stipje weg te krijgen en niet nog eens terug te hoeven komen bel ik dag toch even...
 14. Geoketser toegevoegd. #391. dank. Kan een begrip ook meerdere betekenissen hebben? In dat geval zou je geoketser(s) ook kunnen uitleggen als "2 of meerdere niet-geocachers die 18+ handelingen verrichten rond de cache-area waar je eigenlijk niet op zit te wachten" Inderdaad, zie ook deze log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...9e-3554c9705061
 15. Erg leuk, zo vaak zie je dat niet in Nederland dat ze ergens verdwalen op een berg in de sneeuw...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...