Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  332
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Alles door Flo van Co geplaatst

 1. Waarom walkie talkie, what's app op de telefoon in een app groepje niet beter? Ook met foto's?!
 2. Er zit wel degelijk nog een commerciële kant aan: Dit lijkt me een commercieel doel, en had op z'n minst netjes geweest als dit vooraf in overleg was gedaan. Ik zou hier zeker niet blij van worden bij die van "mij"...
 3. Nee, het zijn allemaal gesloten schatkistjes, maar ik heb daar geen problemen mee, ik draai een PQ alleen voor de traditionals, want de multi's doe ik over het algemeen nog steeds met een stuk papier, en een route van multi's aan elkaar komt nu ook niet zo vaak voor. In de GPS zijn de schatkistjes overigens wel weer de juiste icoontjes.
 4. Nog steeds Basecamp of eigenlijk nog liever het oude Map Source omdat die vriendelijker werkt. Ik werk niet met GSAK dus mogelijk mis ik iets. In genoemde programma's een pocket query openen en zo er wat moois van maken, en dat in de gps laden.
 5. Flo van Co

  Galileo en glonass

  Dank, zal wel default als beide "aan" staan, kan me de setting in ieder geval niet herinneren hoe te kiezen in het menu.
 6. Flo van Co

  Galileo en glonass

  interessante vraag, hieraan gerelateerd is dan, wat zijn de recente toestellen? Ik zou niet weten waar in te stellen, maar misschien is onze Etrex 35 alweer te oud??
 7. Dank in ieder geval voor de reparatie. Deze optie is een soort van routine gebruik geworden!
 8. Werkt de functie niet meer? de laatste publicatie zou van de 4e mei zijn...
 9. Flo van Co

  Qr code geocaching

  Misschien ook wel zo prettig ook, je weet nooit wat voor website het is, en waar je vervolgens gehackt / getrackt wordt.
 10. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Dan denk ik dat een andere dan de Etrex eerder in aanmerking komt, deze is denk ik in de categorie "normaal" qua formaat te plaatsen. Helaas kan ik je dan ook niet verder helpen, maar ongetwijfeld met wat uitzoek werk dat het wel lukken gaat, en inderdaad andere criteria (zoals batterij / accupack) even in de gaten houden.
 11. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Al weer een paar jaar in gebruik, en tot op heden lukt zo ongeveer alles ermee. Gerelateerd aan bovenstaande, misschien ook van invloed hoe vaak je deze gebruikt... dagelijks / wekelijks / maandelijks.
 12. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Zo veel te kiezen... lastig. Bij deze 66i zie ik dat er een accu in zit, persoonlijk liever gewoon batterijen.
 13. Hé dit is precies wat ik bedoelde, zat net te zoeken hoe hierbij te komen. Hibje - dank, deze heb ik gelijk opgeslagen!
 14. Ja dat kan natuurlijk ook, maar hier hoefde ik alleen nog even achter GC... in te vullen. Ik zie nu ook dat de lijst gevonden is aangepast, ook daar mis ik wat. Voorheen met de oude lijst, zag je wanneer "een ander" hem gevonden heeft na mijn/onze found. Dat is er nu ook van af.
 15. Das jammer, ik gebruikte deze oude voor het intypen van een gearchiveerde GC code, en kwam zo direct op de (gearchiveerde) pagina ervan.
 16. Die werkt wel, maar het gaat om de uitlegpagina, hier kom je direct bij de inlogpagina..
 17. De link werkt niet.. * Is gerepareerd - Geoman -
 18. Project GC brengt ook mooie statistieken in beeld
 19. Je hoeft niet alles te vinden, een eerste indruk van aantal favorieten, listing en locatie verraden vaak al het wel/niet nut van het bezoeken van die cache. Verder zijn er wel degelijk uitzonderingen, er komen nog steeds mooie routes uit, nog steeds ontdekken we nieuwe plekken enz.
 20. Dat heet voorbereiding (bij ons); we kijken, selecteren van te voren welke multi en wat er verder eventueel nabij kan liggen, maar het hoefdoel is de route / wat er te zien is onderweg.
 21. Het leuke aan deze hobby is eigenlijk dat er voor ieder moment wel een passende cache te vinden is. Wat ik daarmee bedoel is dat de voorkeur voor ons uitgaat naar een mooie multi. Maar afhankelijk van beschikbare tijd, de weersomstandigheden verschilt de reisafstand / het reisdoel. 45 minuten rijden tot in de buurt enz. Dat zelfde geldt ook voor het soort (multi) een "wandel" of een "uitdagende", een "oude" of een "nieuwe" In de jaren dat wij op pad zijn, tja je ziet wel een verschil opkomen, dus waar het spel voorheen wat beter voorbereid werd, is met de komst van de app ineens iedereen snel geïnteresseerd, member... nee gelijk premium en "doet even een cache". Noem het een vorm van erosie? óf daarmee het einde in zicht is, zo snel zal het niet lopen naar mijn idee.
 22. Interessante discussie, we zeggen vaak tegen elkaar dat we blij zijn met deze hobby. Op hoofdlijnen kunnen we de hobby gewoon uitvoeren, in tegenstelling tot zaken die niet door kunnen gaan. We genieten er dus zeker van, maar als ik kijk naar absolute aantallen, zijn deze redelijk stabiel: niet meer maar ook niet minder. Wat er wel veranderd is, dat is dan toch een leuke jaarlijkse MEGA of zo, die hebben we vorig jaar moeten missen ondanks wel de boeking enz. Dat is het wel zo'n beetje...
 23. Flo van Co

  Vogelhuisje

  Maar ... een mooie tekst / uitleg waarom je een vogelhuisje op die plek hebt aangebracht (m.a.w. waarom je dit wil laten zien) voegt veel toe. (óf iedereen dat leest is wat anders)
 24. We zijn de beestjes alweer bijna vergeten, maar nu zie ik onderstaande apparaatje bij een "ons" bekende webwinkel, iemand ervaring? SKUDO Human - Anti Teken apparaat met schakelaar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...